Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

23 минута раније, Деееккки said:

Не знам само ко је довео те тренере који су добро обавили посао, ко је довео играче којима су ти тренери поставили задатке а ови то извршили, ко је створио новац да се плаћају обештећења, ко је унапредио ОШ да можемо да продамо Лазетића за пет милиона....

Понављам, 99% ових који агитују против Управе на форуму, мислим на старе форумаше, то чине јер су од старта предвиђали пропаст под Терзићем и сад им его не дозвољава да признају да су се зајебали. Смањите сујету, уживајте у успесима клуба последњих година, будите навијачи а не хејтери најбоље Управе од Барија.

Propast Zvezde i Partizana je skoro nemoguc. To ne zavisi od rukovodilaca. Niti ce ici u cetvrti rang zbog dugovanja. Tako da su foteljasi oslobodjeni odgovornosti. Nemaju pritisak da ce odgovarati za 100 miliona evra duga. Boli ih racku. 

O radu Terzica necu ponovo da ponavljam kao papagaj. O pojedinostima cemo se sloziti 30% maksimum. U ostalih 70% imamo skroz suprotno vidjenje. 

Kad ode Terzic jednog dana, videcemo kakvu je zaostavstinu ostavio i koja je cena svega. 

Сада, AleksMCZ said:

Kad ode Terzic jednog dana, videcemo kakvu je zaostavstinu ostavio i koja je cena svega. 

Ovaj deo je zanimljiv ...Kako ces do da procenis?

Evo imamo sada Stankovica kojie otisao i dosao Milojevic .....Kazu Stankovic ostavio tim u uzasnom stanju a pre nego sto je otisao redjao pobede i to lagane 

Sutra kada ode Terzic sta mislis sta ce njegov naslednik da kaze ? Uh Terza je ostavio klub u sjajnom stanju ...Pa naravno da mu je lakse da kaze da je klub u uzasnom stanju ako ne diretkno onda indirektno putem svojih ljudi u medijima i na drustvenim mrezama ...I to mu je odlican alibi.

Posle Terzica dodje novi i ne osovoji titulu i onda eto to je zbog Terzica jer je klub ostavio u uzasnom stanju a npr prethodnu godinu Terzic osvojio titulu ..Koja je tu logika ???

Сада, keyser_soze said:

Ovaj deo je zanimljiv ...Kako ces do da procenis?

Evo imamo sada Stankovica kojie otisao i dosao Milojevic .....Kazu Stankovic ostavio tim u uzasnom stanju a pre nego sto je otisao redjao pobede i to lagane 

Sutra kada ode Terzic sta mislis sta ce njegov naslednik da kaze ? Uh Terza je ostavio klub u sjajnom stanju ...Pa naravno da mu je lakse da kaze da je klub u uzasnom stanju ako ne diretkno onda indirektno putem svojih ljudi u medijima i na drustvenim mrezama ...I to mu je odlican alibi.

Posle Terzica dodje novi i ne osovoji titulu i onda eto to je zbog Terzica jer je klub ostavio u uzasnom stanju a npr prethodnu godinu Terzic osvojio titulu ..Koja je tu logika ???

To si ti napisao, ne ja. Mislio sam na ozbiljne izvestaje, APR, potrazivanja raznih pojedinaca i interesnih grupa, i tako dalje. A sto se nove Uprave tice, videcemo ko ce doci, pa tek cemo moci proceniti koliko su kredibilni u izvestajima i analizi zatecenog stanja. 

2 минута раније, AleksMCZ said:

To si ti napisao, ne ja. Mislio sam na ozbiljne izvestaje, APR, potrazivanja raznih pojedinaca i interesnih grupa, i tako dalje. A sto se nove Uprave tice, videcemo ko ce doci, pa tek cemo moci proceniti koliko su kredibilni u izvestajima i analizi zatecenog stanja. 

Zavisi

Ja sportski klub cenim po trofejima a ne po izavestajima iz APR i slicno.

Zanimljivo je sto si gore napisao da Zvezda i partizan nikada nece da propadnu i to jesto tacno ...Pa zasto je onda bitan izvestaj iz APR-a 

Ovo je takva drzava i takvi klubovi i takva svojina da je to prakticno nebitno ko koliko ima na racunu..Evo videli smo iz primera KK partizan nista trofeji godinama i tap lova i tap Obradovic za trenera ...

6 минута раније, keyser_soze said:

Zavisi

Ja sportski klub cenim po trofejima a ne po izavestajima iz APR i slicno.

Zanimljivo je sto si gore napisao da Zvezda i partizan nikada nece da propadnu i to jesto tacno ...Pa zasto je onda bitan izvestaj iz APR-a 

Ovo je takva drzava i takvi klubovi i takva svojina da je to prakticno nebitno ko koliko ima na racunu..Evo videli smo iz primera KK partizan nista trofeji godinama i tap lova i tap Obradovic za trenera ...

Ne mozemo da se ugasimo ali mozemo da 6-7 godina budemo bez ikakve sanse za titulu, o Evropi da ne pricam. Sve zbog ogromnih dugovanja, nepostojanja bilo kakvog sistema, sa gomilom proseka, matorih igraca i klinaca kao jedine nade. Scenario vec dobro poznat. 

Сада, Dark22 said:

Bitno jer se dobri igrači dovode za pare a ne za obećanja ili kikiriki. Pa ako hoćeš opet za par godina da nam pojačanja budu Bosančić, Reljić, Omega, Srnić ,Gobeljić i da se vratimo na rang prvo kolo neprelazna prepreka bitno je. 

Odakle pare KK partizanu kad su lose poslovali poslednjih godina?

1 minute ago, keyser_soze said:

Odakle pare KK partizanu kad su lose poslovali poslednjih godina?

Branko Nordeus

A ti se praviš lud ili zaboravljaš da pre samo 8 godina nismo igrali kvalifikacije za LŠ jer nismo imali pare za licencu. I zato je bitno kako se posluje. Pusti me grobara kurve svih režima.

Сада, Dark22 said:

Branko Nordeus

A ti se praviš lud ili zaboravljaš da pre samo 8 godina nismo igrali kvalifikacije za LŠ jer nismo imali pare za licencu. I zato je bitno kako se posluje. Pusti me grobara kurve svih režima.

Aha oni su kurve svi rezima a mi smo radnici udarnici uvek na meti rezima uvek opozicija 

Samo da podsetim najvise titula i uspeha smo imali u socijalizmu u Jugosalviji ,a to je tesko bilo a da nismo bili duboko u rezimu i da nisu vazni ljudi u rezimu bili u strukturi ili bar ako nisu vazni onda je ovima koji su bili u strukturi dozvoljavano odozgore da rade to sto rade u korist Zvezde 

A sta je Terzic ? Rezimski covek ...A ko je smenio prethodnu uzasnu upravu i doveo ovu ? Ope rezimski covek upadom 

Oba kluba su rezimska 

Just now, SHERIFF said:

Dakle, popasli smo pricu o Branku Nordeusu. Bravo Cigani. To im je i bio cilj.

Popascemo i pricu da su vratili dug prodajom fantomskih njiva u Backoj i Banatu.

Nisam ništa popasao ali kad me pita šta da mu odgovorim 

8 minutes ago, keyser_soze said:

Aha oni su kurve svi rezima a mi smo radnici udarnici uvek na meti rezima uvek opozicija 

Samo da podsetim najvise titula i uspeha smo imali u socijalizmu u Jugosalviji ,a to je tesko bilo a da nismo bili duboko u rezimu i da nisu vazni ljudi u rezimu bili u strukturi ili bar ako nisu vazni onda je ovima koji su bili u strukturi dozvoljavano odozgore da rade to sto rade u korist Zvezde 

A sta je Terzic ? Rezimski covek ...A ko je smenio prethodnu uzasnu upravu i doveo ovu ? Ope rezimski covek upadom 

Oba kluba su rezimska 

Možda su oba kluba režimska već sa ti rekao nama nije plaćena licenca njima jeste. Naš košarkaški klub je ugašen njihov nije. Znaš dobro da u staroj Jugoslaviji njima nisu dozvolili da ispadnu, dobili su dve titule od suda za udruženi rad, stadion im je vojni itd

4 минута раније, SHERIFF said:

Dakle, popasli smo pricu o Branku Nordeusu. Bravo Cigani. To im je i bio cilj.

Popascemo i pricu da su vratili dug prodajom fantomskih njiva u Backoj i Banatu.

Zavisi ....kad bude eksplodirala kosarkaska tema onda ce se pljuvati rezim jer im je dao pare 

1 минут раније, Dark22 said:

Nisam ništa popasao ali kad me pita šta da mu odgovorim 

Možda su oba kluba režimska već sa ti rekao nama nije plaćena licenca njima jeste. Naš košarkaški klub je ugašen njihov nije. Znaš dobro da u staroj Jugoslaviji njima nisu dozvolili da ispadnu, dobili su dve titule od suda za udruženi rad, stadion im je vojni itd

Pa vidis i oni imaju price sta su sve nama u staroj JUgosalviji dozvolili a istina je da su oba kluba rezimska ..Samo je pitanje ko ce u datom trenutku biti na celu nekog kluba da li ce to biti jak rezimski covek ne tako sposoban ali jak ili ne tako jak rezimski covek a opet sposoban da se promuva i nadje pare naravno opet uz blagoslov rezima 

Cvele i Dzaja nisu bili dijaspora iz Cikaga 

A sta mislis ko je Covicu dozvolio da uradi to sto je uradio ? On sam je to smislio i uradio ...Pa naravno rezim ..Ako mu nisu smislili onda su bar odobrili nije on pravnicki mag da se promuvao kroz rupe u zakonu 

1 minute ago, SHERIFF said:

Bolje nista nego to sto si odgovorio. Ta prica ne bi smela da prodje na forumu navijaca Crvene zvezde.

Bio je ciničan odgovor, šta da napišem da im je Žvalavi napunio dupe evrima sa projektom rumenog baboubice samo da mu ne bi skandirali da on voli dečkiće