Jump to content

Све активности

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Штета, гробари неће моћи да дођу на дерби па ће са бресквом да певају испред скупштине оно што певају на њеним наступима.
 3. Mi možemo da im damo samo onu stvar, posle toga eventualno katanac za uspomenu...
 4. Katai je generalno taj derbi odigrao sramno. . .samo on da je bio na iole pristojnom nivou mi bi dobili taj derbi. Ovo je mislim prvi Milojev derbi u koji ulazi sa bodovnim zaostatkom. . .i to na nasem terenu, bas me zanima kako cemo se postaviti na utakmici.
 5. Nije on glup uopste, on je vrlo pokvaren, bez trunka morala i empatije. Takoreci sociopata, kao i njegov gazda, uostalom.
 6. Може и 1-0, голом главом, са 30 метара, руком, аутогол, гол из офсајда, само да их добијемо.
 7. Док траје хајка на дотичну "Сисај МЦ" а у недељи смо дербија, није лоше да се подсетимо микса те две ствари.
 8. И не рече на крају да си погрешио
 9. Zamalo da bude 2-2 na kraju da je Katai u 95-oj malo bolje zahvatio loptu glavom. Revanširali smo se svima koji su nam skinuli bodove( Voždovac, Čukarički Stankom i TeHaCe) tako da je sad red na njih. Potpuno opušteno čekam derbi ubeđen da dobijamo.
 10. Today
 11. Ja sam slucajno naletio na sliku i upecao se, priznajem. Mada poznajuci nas kakvi smo, ne bi bila bas neka senzacija i da je tacno ovo... Mi sto volimo da opljunemo i nakon toga 90% nas, tesko nam je da kazemo "Ee pogresio sam". Ne sme Srbin da kaze da je pogresio...
 12. Mi smo i na njihovom terenu pred kraj jesenjeg dela sezone napravili solidan broj sansi. . .na nasem stadionu ocekujem i sanse i realizaciju istih.
 13. Биће тешко. Немам предосећај шта ће и како ће бити. Они су баш наложени. Али ево прилике и за Владана и момке да нам покажу колико вреде. Сви желимо и надамо се победи и нека тако и буде.
 14. Odbrana groblja je katastrofalna,nema ko im nije na pocetku ovog drugog dela prvensta nije napravi 4-5 zicera i zabio golove,ako ovima ne mozemo da uvaljamo dva gola onda nismo nizasta.
 15. Ako se ne pobedi, svi iz kluba mogu da se gone gde sunce ne sija.
 16. Што се тиче најаве, твоје право је да ли ће ти се допасти или не, ја заиста немам ништа са тим. Оно што ћу те братски замолити, то је да више никад не поредиш ни мене, нити било кога одавде са њима или са било чим што је повезано са њима! Што се мене лично тиче, ја им желим да се угасе и да више не постоје, ако је могуће одмах, јер су ми асоцијација на све оно најгоре што спорт као такав може да пружи! Што се тиче њихових појачања, рекло би се да је Европа мјерило, а они су се баш показали, дерби јесу добили, али не да нас нису надиграли, него треба Родићу споменик да подигну. У Суперлиги памтимо и дуже низове кад су они у питању, а памптимо и гдје су судије и ВАР систем погурали, кад чувена ,,машина” зариба. Поштовања према таквима тешко да може да буде, бар што се мене лично тиче!
 17. I mi i oni kurcinela. Nasa minimalna pobeda ili nereseno.
 18. Najvažnije je da jebeni Nebojša Krstić ništa nije provalio i da je potrčao u maniru svog goniča da posoli pamet
 19. Управо је Путин у излагању о руско-украјинској историји, у првом делу интервјуа Такеру Карлсону рекао да је Украјина добила име јер је крајња односно гранична област. Оно што је пропустио да каже је да су ти граничари, односно крајишници били Срби који су ту дужност обављали још у Аустрији, када су чували границе царства од Османлија... Чудна је судбина нашег народа, а ми смо са Русима много ближи него што се то уопште зна. Нашим, можемо рећи лошим односима су кумовали комунисти, који су мрзели све српско због тога што Краљ Александар није никада признао СССР као државу и што је примио белогардејце у Србију.
 20. Ja sam gledao preko Jutjuba sa engleskim prevodom.
 21. Mogu reći da u Srbiji postoje dve vrste govana političari i novinari i sve ostalo je posledica njihovog delovanja.
 22. Добити како знамо и умемо, резултат није битан већ само титула.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...