Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Nama bi drago bilo, da je to kao sto kazes nespremnost bila i da ih je iznenadio brzi uspeh. I da je zelja da se klub dize.

Međutim meni vise lici da ne postoji namera da klub bilo kako napreduje. Osnova svakog posla je NE biti duzan, a ako si duzan, da taj dug vratis. Nama to nije palo na pamet. Mi smo i dalje u par desetina miliona dugu, a ulozili nismo nigde. OŠ ni sami ne cenimo i ne koristimo, drugi nam to jos manje cene i igrace zele dobiti za mizerne cifre. Gde smo ulozili onda? Gde su pare? 

Bojim se da te pare nisu u Zvezdinoj kasi, vec u nekoj drugoj i da se neko drugi na moru kupa od tih para, a Zvezda ce se vec nekako i snaci. 

To za sukanje rukava je moralo posle onog prvog ucesca u LS, sada je vec situacija mLogo teza.

PS Nisam ni ja spreman za 150.000.000€ ali mi ih dajte, pa da vidite hocu li se za 15min spremiti za njih.

14 minutes ago, Dr. Mabuz said:

Izgleda da mu Terzic duguje tepsiju bureka , pa se raspisao...

Koliko vidim zagrebao Terzu, Mrkelu skoro ni spomenuo ali zato 3/4 teksta o Dejanu Stankoviću. Mada i to treba jer ko sa djavolom tikve sadi... Prva sezona ga je uspavala na klupi a djavo nikad ne spava i lebdi iznad Marakane iz dupeta svevišnjeg stvorenja.

Pravi novinar bi se bar zapitao da li je otpisivanje Degeneka odluka baš Stankovića ili proizvod Terzića i Mrkele. Naravno da i trener saučestvuje.

Ево и РСБ се огласио на твитеру,невезано за текст имам неки осећај за филинг да ће  Мита бити жртвован,најслабија карика прва пуца/мора неко да плати бар једну рунду.

26 minutes ago, ЦИГАНИН 74 said:

Ево и РСБ се огласио на твитеру,невезано за текст имам неки осећај за филинг да ће  Мита бити жртвован,најслабија карика прва пуца/мора неко да плати бар једну рунду.

Funciju SD-a treba ukinuti ako se u svoj posao ne meša kao što su to radili Blažo i Adza. Dzabe plaćamo plate. Žali bože bačenih para.

Samo mu treba pravi pomoćnik ,koji zna ,predložio sam Veselinovića ,mlad i dobar trener ,i potrebno je da Dejan vrati autoritet ,ako je Katai loš vadiš ga a ne da ga pitaš hoćeš zamenu ,i sa igračima nema drug ,oni su kao deca daš im prst oni uzmu ruku ,mislim da odlazkom Dejana sad ništa nebi dobili 

6 minutes ago, Imax said:

Dovođenje stranaca svesti na minimum, jer su skupi, a ubodemo sa svakim dvadesetim.

A opet brate nije pitanje stranac ili domaći, pitanje je ko ih i kako bira. Da li mi stvarno pratimo te strance koje dovodimo ili ih dovodimo na nečiju preporuku.

Juče nas Šerif sa 11 stranaca na terenu dobio.

8 minutes ago, Dark22 said:

Funciju SD-a treba ukinuti ako se u svoj posao ne meša kao što su to radili Blažo i Adza. Dzabe plaćamo plate. Žali bože bačenih para.

Та функција носи око 3%,она спада у категорију звучних а небитних,оних преосталих скоро 97% само непотребних и иза сцене  плашим се да се неће никад окрњити,да ником неће пасти на памет да их загребе,ништа ново,ништа од јуче...стање у фсс,држави, пресликано је у фк,тако је било и биће.

5 minutes ago, Dark22 said:

A opet brate nije pitanje stranac ili domaći, pitanje je ko ih i kako bira. Da li mi stvarno pratimo te strance koje dovodimo ili ih dovodimo na nečiju preporuku.

Juče nas Šerif sa 11 stranaca na terenu dobio.

Naravno, nego pošto već ne znamo da dovedemo prave, bolje i da ne dovodimo.

3 minutes ago, ЦИГАНИН 74 said:

Та функција носи око 3%,она спада у категорију звучних а небитних,оних преосталих скоро 97% само непотребних и иза сцене  плашим се да се неће никад окрњити,да ником неће пасти на памет да их загребе,ништа ново,ништа од јуче...стање у фсс,држави, пресликано је у фк,тако је било и биће.

Ministar Mrkela bez portfelja iliti bez fotelje.

3 minutes ago, Gorcilo said:

Čim se onaj ološ Vesić počeo ponovo da se šepuri po službenim prostorijama sa topusom i šampanjcem znao sam da svemu lepom dolazi kraj ,taj sa sobom unosi javašluk 

Брзо се преко гњиде и његовог курчења у директоркој канц.прешло,брзо се живи јбг.

Јуче сам му се само испишао/издркао у коктел а сад му се и серем,сад му не треба више сламчица него лопата да принесе,уста му се серем она врљава,ђубре...