Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Posted (измењено)

Za natalitet Srbije mnogo je važnije pitanje ko je okačio sliku? Nije Stanković, nije Katai, nije kafe kuvarica, pa ni mali sto loptu dodaje. Ko onda ostaje sa tog spiska? 

To utvrdimo, isključimo poštene, ugledne, uspešne,fudbalske  legende Zvezde i završili smo posao. 

Edited by Babuška Vanga

Taj Vesic je uvazeni clan politicke elite Srbije  vec par decenija ( Savez komunista ,  DOS, DS, SNS ) . Van toga  u pitanju je strani placenik i politicki kameleon - stoga su mu sva vrata otvorena , naravno  i vrata Crvene Zvezde  .

Zato  ne kapiram sta je cudno u tome sto ispija sampanjac u kancelariji generalnog direktora FK Crvena Zvezda ??? Taj pije gde hoce .. taj je jeo sta je hteo .

Ako nekome bode oci to sto je ( trenutno ) u vrhu vladajuce partije - a mi smo kao proklamovali politicku neutralnost stadiona (:D -  btw.  zar ovaj smajli ne  lici malo na Vesica )  , nema sekiracije . Jer Vesic ce i kad jednom prodje era SNSa opet biti na vrhu piramide vlasti u Srbiji i opet ce piti sampanjac u kancelariji generalnog direktora ( ma ko to bio ) . 

Mi necemo ni ovu drzavnu kvazielitu u klubu i oko njega, a necemo ni privatizaciju, ko je on da kupi nas klub i radi sta hoce, Zvezda je narodna.

Da zavisi od naroda, odavno bi mi bili na amaterskom nivou. Posto nam je akcija slaba, cim se malo povecaju cene karata, odma revolucija, cak i kada su 200 dinara, ako moze mufte, necemo platiti. 

Mi bi u stvari da se jebemo, a da nam ne udje.

Sta mi hocemo u stvari?

21 минута раније, AleksMCZ said:

Za mene je Zvezda iznad svih pojedinaca, za razliku od nekih drugih koji vise brane SNS pajtose Zvezdana, Veskana i kompaniju, nego li samu Zvezdu

Буквално имају исто схватање и исту енергију као они ликови што навијају за ЛеБрона и Роналда, а за клуб(ове) им шишти јаје.

Sta mi hocemo u stvari?

Ја знам шта нећу,на силу промоцију слике и свега уз њу и Весића у сваком облику у СД,пошто је он течног стања то се да лако неутралисати,само је потребна воља

Jebote o cemu mi pricamo ovde, trenutno je funkcionisanje i postojanje kluba nezamislivo bez drzavnog uticaja, to nazalost obuhvata i likove poput Vesica, da li i koliko on ucestvuje ne znam. Ali to je nasa realnost. Prihvatiti ili prestati sa pracenjem i nerviranjem. 

Trece opcije bukvalno nema.

6 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

Није проблем у пићу него у локацији а она центар ФК и то строги,директорска канц.

Канцер нашег СД који је био отклоњен поново улази и то са све шампањцем и песмом,да метастазира или да се на време отклони,о томе се ради,какво пиће ...

A i to me zabole ....Ja se radujem nasem prolazu protiv Kairata i zeljno ocekujem Serif 

Da nema interneta ne bi ni znali ko gde sta pije i lakse bi se zivelo ....Ko je znao ko je sve pio u kancelariji SD nekada i proslavljao pobede , kakvi sve komunisticki banditi muvatori i slicno 

Ako budu na pozicijama gde odlucuju i rukovode onda i da zapocnemo temu ....ovako je potpuni 5 bespostrebnih stranica 

A i to me zabole ....Ja se radujem nasem prolazu protiv Kairata i zeljno ocekujem Serif 

Da nema interneta ne bi ni znali ko gde sta pije i lakse bi se zivelo ....Ko je znao ko je sve pio u kancelariji SD nekada i proslavljao pobede , kakvi sve komunisticki banditi muvatori i slicno 

Ako budu na pozicijama gde odlucuju i rukovode onda i da zapocnemo temu ....ovako je potpuni 5 bespostrebnih stranica 

Са оваквим потезима који нису случајни него наменски ,јер како другачије да протумачим ово бахато курчење од стране гњиде/слине директно из директ.канц.,..е са тим баханалијама овековеченим пишају се и на каират и ону петарду а уносе немир пред шериф и плејоф.

Ово је порука за тебе ,за мене ,за све да је дотични ту и да се нешто пита,ради,мува,ваћари,да није ту зато што је заборавио дигитрон у некој од ладица од стола још од ономад па свратио на јабуке,вино и реш препечен тост.

Pazljivo odabran od strane Zapada da bude lider ,, potpuno nove demokratske Srbije ,, - opravdao  ulozene parice  i ocekivanja . 

Naravno da mu treba zabraniti pristup  stadionu -  problem je sto on odlucije o stadionu )))) .... 

Sad ce meni neko da objasni sta je bilo pre deset godina, ja ne znam sta je bilo, nisam dolazio i isao u svaku zapizdinu. Treba neko da mi kaze. Predavanje da mi drzi.

Mozemo mi da slezemo ili ne slezemo, on nam se 20 godina vrti oko kluba, sto kk, sto fk, sta su petlici sa foruma promenili? Nista. 

Mozete komotno macku o rep da okacite upise. 

59 минута раније, IBRS said:

Gledam snimak i ne vidim Terzica a cujem mu glas. . .99% je on iza kamere.

Јел можеш да окачиш снимак или линк пошто ја на форуму не видим никакав снимак осим РСБ-овог. Хвала .