Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Pristao bi na to nabrojano pa sve i da su mi u upravi novak nedic, djura frizura i ostoja limar :D

1 минут раније, ЦИГАНИН 74 said:

Ја не би пристао на ново финале ЛШ ,да узмемо ЕЛ и да у рукомету одемо на Ф4 а да ово ђубре има улогу у свему томе,да је у клубу,какви милион евара,милијарду је мало

Poslato sa STF-L09 pomoću Tapatoka

Ajde kad se zahvaljujemo, ja bih da se zahvalim skupštini kluba, koja je veoma bitan faktor u našem klubu. Oni su tu da zaustave neke nelogične poteze koje bi možda Zvezdan i napravio, tu su da kontrolisu celu situaciju, vrlo precizno analiziraju finansijske izveštaje kluba i poslovanja, da se protive lošim i podržavaju dobre poteze, a svi su logično takvi. 

Itekako ima smisla imati skupštinu, tako reci kontrolore posla, koji će svoj posao obaviti u skladu sa svojim ovlaštenjima i nadležnostima.

2 hours ago, NEMANJA 82 said:

Sve mogu da podnesem, ali ovog smrdljivog Vesića ocima ne mogu da vidim. Mislim da bih odbio i poklon od MILION EVRA kada bi ga ova spodoba dodeljivala. 
gorane (smrdljivi) vesicu, MARŠ OD ZVEZDE!

ova slika pičkoustog je fotomontaža ,iz aviona se vid 

a što se tiče vesića podržavam ,što dalje od Zvezde 

Гњиду,слину могу и да разумем,потребно му је,хоће по сваку цену да купи славу,да проба да се опере ,игра очигледно на памет рибице која је распрострањена у читавом народу који му је већ пола и опростио дозволивши да држи кључеве града,промовише књиге,вакцине,сече,асфалтира итд итд,тако да тај љигав покушај могу разумети,потребан му је али од Терзе,клуба не,никако.

Сад кад смо још у мирису петарде,кад је акција са децом прошла за 10,кад преко шерифа имаш 11мил,кад имаш 50% шансе за ЛШ и скоро 100 за ЛЕ овај незрео потез и то још један у низу,њега не разумем нити желим.

Са једне стране имамо бедно/љигаво а са друге незрело/глупо,све заједно беспотребно. Са тиме се само нарушава преко потребни мир, ништа добро се не доноси,нити може.

Nije mi jasno jer sam to za Vucica i Kangu citao na vise mesta ali nisam obracao paznju jer ne verujem da je istina. Za Stankovica se zna i Piksija. Verovatno i za robiju. Ali ovo za Kangu mi bas ono neverovatno. A slika ako je stvarna je sramota za klub ali ocigledno je da grupa cuti na takve stvari koje samo nanose stetu. 

Vucic doveo Kangu ? 

A sta tacno pisu , jel ga doveo  prvi , il drugi put ?  .... mislim ono , ako ga je doveo ispod radara (u vreme Grofa )  ko zna kakve sve    jos  nadprirodne moci Vucic poseduje .... da se covek najezi .....  

И први и други пут. 

Први пут тако што је довео Грофа. Па послао и авион по њега. А онда је и Гроф довео Кангу. Самим тим, вучић је довео и кангу. 

А довео је и Терзића код нас. А терза је други пут вратио кангу. Значи, вучић је и вратио кангу. Чак и да је деки довео Кангу други пут, то му дође на исто. Јер деки је дошао због вучи ћа

14 минута раније, TomicaCZV said:

И први и други пут. 

Први пут тако што је довео Грофа. Па послао и авион по њега. А онда је и Гроф довео Кангу. Самим тим, вучић је довео и кангу. 

А довео је и Терзића код нас. А терза је други пут вратио кангу. Значи, вучић је и вратио кангу. Чак и да је деки довео Кангу други пут, то му дође на исто. Јер деки је дошао због вучи ћа

Sram te bilo 

Podrska Dekiju

Iskreno se nadam da je gosn. Vesicu šampanjac bio po želji. Dovoljno ohlađen, a opet ne mnogo da ga grlo ne zaboli i krajnici oteknu. Nadam se i da im se pečenje dopalo, da nije bilo krvavo u kostima i da je bilo slano po želji gospode. Pršut na ovalu bio skup i kvalitetan i sir imao dovoljno rupica. I na kraju da je provizija uredno stala u belu kovertu.

A da je sve pobrojano bilo po želji gospode, govori i to da je Zvezdan sijao poslednjih dana.

Sijaj Zvezdane sada je tvoje vreme.

CESTITAM POSTALA SAM TETKA JEDNE MALE PROVIZIJE. TETKINO ZLATO!

1 hour ago, ЦИГАНИН 74 said:

Са једне стране имамо бедно/љигаво а са друге незрело/глупо,све заједно беспотребно. Са тиме се само нарушава преко потребни мир, ништа добро се не доноси,нити може.

Шта им тешко. Битно је да се тера легенда клуба каква је Пикси, прозива Калинић и Омић, а са Весићем који је готово замало уништио клуб се испија кафица. Зна се шта су приоритети, дабоме.

Клуб ми никада нису згадиле разне карикатуре које су били око и унутар клуба у прошлости, вала неће ми га згадити ни сад када су ту присутна ова квази господа данашњице. Само им треба поштено је*ати матер.