Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Jesmo li to rekli i kad je Gasprom usao u Klub? I jesu li nam stigli bolji dani?

Pa jesmo ali zna se ko je kriv za propast kluba a ja nebi o toj osobi on je glavni krivac od njega je sve pocelo u svakom slucaju posle ovog potpisivanja ja verujem da dolaze bolji dani za klub

Ako nista drugo, bar cemo znati gde je otisla prva godina sponzorstva od Gasproma.

Ovo sto je potpisano na 10 i pol miliona okaci macku o rep,mozda ce se resit licenca,pazi MOZDA namjerno velikim slovom,al ajd da vidimo sta ce da bude sa ostatkom...Mene licno vise brine onaj novac o kojem niko neprica...

То је у народу познатије као ''рупа без дна''.

Rupa je buraz(nase brate  ;) ) mnogo dublja nego sto je obican covek u stanju da skonta,vidi itd.

Da vi znate kako se kod nas u klubu pare dijele pa to je da se covek krsti i lijevom i desnom,ko moze da digne noge neka pokusa i sa njima da se prekrsti,jeste da nije Hriscanski ali nema veze neka pokusa ;)

Najgore kad neko kaze Zvezda nema para ;) ,zao mi je samo sto Bajko nije duze ostao,voleo bih da ga neko pita ko ima patku za takvo nesto,da ga zovne i upita kod koga je bio na ribanju za onu cuvenu recenicu kod Ivana Ivanovica ;)

Jao,poznajem ih kao zlu paru...

Previse ja pricam,toliko zaista od mene,drzat cu se ja Radonjica,kosarke,pik and rol igre :smeh211:  i da sanjam da se razumem u kosarku :) a ja to ustvari samo puno volim ;)

Poz. ;)

matoriiii bre dal si ti opicen?daj i meni to sto koristis pa da mi situacija oko zvezde bude ruzicasta.ortace dal si ti svestan svoje nesvesti?citaj admina kaponea i videces gde se nalazimo,mada i sam bi morao to odavno shvatiti.

propali smo ko bugarska skupstina.

Tomy bez ovog precrtanog molim te...

I gore od toga smo propali,Bugarska je majka   ;) 

Kapone

Ја на сву срећу не знам све пикантерије у вези пословања нашег клуба,али нисам толико ћорав и глуп па да не знам да саберем 2 и 2. ;)

Ово што АлКапоне прича је 100% истина и то је сигурно само делић малверзација и лоповлука који се несметано спроводи већ 24 година и да ствар буде још тужнија и ружнија,за све то постоји благослов државе.

Нека ме људи схвате како хоће али данашња Звезда је тешко зло,Содома и Гомора јој нису до колена и док је тако заболе ме *урац за неку *ебену евро лиценцу и остала срања.

Овде се још дуго,дуго,дуго времена неће ништа променити,тако да не вреди се нервирати због овакве Звезде.Једноставно све има своје границе.

Ја на сву срећу не знам све пикантерије у вези пословања нашег клуба,али нисам толико ћорав и глуп па да не знам да саберем 2 и 2. ;)

Ово што АлКапоне прича је 100% истина и то је сигурно само делић малверзација и лоповлука који се несметано спроводи већ 24 година и да ствар буде још тужнија и ружнија,за све то постоји благослов државе.

Нека ме људи схвате како хоће али данашња Звезда је тешко зло,Содома и Гомора јој нису до колена и док је тако заболе ме *урац за неку *ебену евро лиценцу и остала срања.

Овде се још дуго,дуго,дуго времена неће ништа променити,тако да не вреди се нервирати због овакве Звезде.Једноставно све има своје границе.

Znas sta mi neki dan kaze jedan bivsi igrac,ja njemu brate ako ovako nastave ugasit ce nasu Zvezdu,kaze on nece brate,nece,ali znas zasto nece?!

Sve mi je reko jasno  ;)

Nikom neide u prilog jaka Zvezda niti ugasena Zvezda,samo ovakva,radis sta hoces,kako hoces i na koji nacin hoces,i kad te pritisnu ti samo odleprsas kao leptiric ;)

Sad iskreno,mi da smo klub u bilo kojoj drugoj drzavi mi bi bili pokojni jos pre 5 ili 6 godina...

Da se zovemo bilo kako drugacije,mi bi davno i ovde bili pokojni,ali nepase to nikome,davno sam ja rekao nesto i nazalost sam u pravu , ,,Zvezda je taoc svoje velicine,, magnet smo za sve lopove ovog naseg svijeta ;) ,samo se menjaju kao na traci i svaki od njih iza sebe ostavi pustos i propast a jauci navijaca sve glasniji...

Znas sta mi neki dan kaze jedan bivsi igrac,ja njemu brate ako ovako nastave ugasit ce nasu Zvezdu,kaze on nece brate,nece,ali znas zasto nece?!

Sve mi je reko jasno  ;)

Nikom neide u prilog jaka Zvezda niti ugasena Zvezda,samo ovakva,radis sta hoces,kako hoces i na koji nacin hoces,i kad te pritisnu ti samo odleprsas kao leptiric ;)

Sad iskreno,mi da smo klub u bilo kojoj drugoj drzavi mi bi bili pokojni jos pre 5 ili 6 godina...

Da se zovemo bilo kako drugacije,mi bi davno i ovde bili pokojni,ali nepase to nikome,davno sam ja rekao nesto i nazalost sam u pravu , ,,Zvezda je taoc svoje velicine,, magnet smo za sve lopove ovog naseg svijeta ;) ,samo se menjaju kao na traci i svaki od njih iza sebe ostavi pustos i propast a jauci navijaca sve glasniji...

Да смо у другој држави,не би ни дошли у овакву ситуацију.

Звезда је увек била одраз стања у држави.

Ова држава је започела рушење Звезде пре 25 година и то и дан данас траје.

Ко је поставио ову данашњу гарнитуру? Човек-држава.О чему даље причамо?

Да смо у другој држави,не би ни дошли у овакву ситуацију.

Звезда је увек била одраз стања у држави.

Ова држава је започела рушење Звезде пре 25 година и то и дан данас траје.

Ко је поставио ову данашњу гарнитуру? Човек-држава.О чему даље причамо?

Pa zna se ko se pita naravno drzava , da nije bilo njega ko bi promenio upravu niko bolje da gledam ove nego vesica koji je unistio kosarkaski klub i njegove podguzne muve 

Pa zna se ko se pita naravno drzava , da nije bilo njega ko bi promenio upravu niko bolje da gledam ove nego vesica koji je unistio kosarkaski klub i njegove podguzne muve 

Јел ти знаш где је он сада,конкретно коју функцију обавља?О каквом Весићу ми овде причамо?

''Стручњаци'' који седе у управи су за данас заказали хитну седницу Управног одбора. Разлог заказивања, критика на рачун суђења на мечу Војводине и партизана и критика на рад ФСС-а.  :facepalm:

Изрека, пас лаје ветар носи, може се лагано применити на ову садашњу гарнитуру Звездиних функционера. Нису у стању баш ништа нигде да промене, и преостаје им само да лају и издају она малоумна саопштења за јавност. Вечерас после овог састанка очекујем још једно бисерно саопштење од којег ће се постидети сваки прави и искрени навијач Звезде. Људи су тотално изгубили компас, не знају где ударају. 

Katastrofa, sta je sa prethodnom kampanjom protiv TK ? Zasto je lopov stao sa time, zasto je lagao sve vreme, zar TK nije bivsi predsednik FSS? Kako ga nije sramota da se javi ovim saopstenjem? Gde je obraz lopovcino? Dokle cete da nas brukate?

Одблокиран рачун клуба након годину и по дана, преноси "Спортска централа".

I sad za nesto sto je sasvim normalno mi treba da skacemo od srece?

BAGRO ODLAZI!