Jump to content

Стране фудбалске лиге

Recommended Posts

Cim je ovoliko dugo cekao na transfer nesto nije u redu. Normalno da bi svi voljeli da je dosao Sidibe, ali recimo Forest bira Orijea ispred njega, a Orije je totalno diskutabilnog ponasanja, i ne mozes se bas osloniti na njega. Nesto izgleda promice nama navijacima, sto klubovi znaju, jer je Sidibe ipak u najboljim godinama za fudbalera. (bolji nece biti, ali to su godine fudbalskog peak-a)

Nesto debelo nije u redu kad je zavrsio u AEKu, koji uopste ni ne igra Evropu. Veliki su tim u okvirima Grcke, da, igraju dobro, mozda se ove godine i posibaju za titulu, ali opet je on preveliko ime za njih u normalnim uslovima. 9. septembra je tek dobio novi klub, i nece igrati Evropu, dakle nesto nije u redu.

Sidibe je imao 2.5 miliona godisnje u prethodnoj sezoni u Monaku. Koliko je realno da je covek spustio zahteve, recimo ispod milion u odnosu na to sto je tamo imao. Ja mislim da nije sigurno mnogo, jer je dosta prosek klubova vec odavno probilo tu granicu od milion po sezoni. Livaja ima preko milion u Hajduku na primer.

To je odgovor sto on sigurno nije mogao kod nas, a verujem ga ne zastupa ni Stojadinovic, ni braca Dudici i slicni, pa nasi verovatno i nisu ni culi za Sidibea nikad.

Ma nema sansi da AEK moze da se isprsi mnogo vise od nas. Sve i da moze, cim je zavrsio kod njih ocigledno je da su ga timovi iz nekog razloga izbjegavali, vidim da je prosle godine vecinu meceva bio na klupi u Monaku, prednost je imao Agilar, ove godine Vanderson i Agilar rame uz rame.

Sigurno je nudjen desetinama timova koji su bolji od AEKa, u jacim ligama, igraju Evropu... iz nekog razloga niko ga nije pokupio, i AEK ga uzima tek 9og septembra vjerovatno zato sto nije imao dje drugo. Cekao je jace ponude, pa onda daj sta das.

Mi takve igrace jednostavno nikad necemo moci da dovodimo.Onaj Mohika oko kog se pisalo placeno obestecenje 5 i po miliona,jel zaista mislite da ima platu ispod milion?

Nama nosioci imaju 600 hiljda i to se na forumu ozbiljno vodi rasprava vec godinama da li zasluzuju tolike plate,a Luka Ilic koji Siti videti nece ima toliko...

O cemu mi pricamo...kakvi iskoraci i pm...zato treba cuvati odredjene igrace jer kad njih vise ne bude ko ce da nam igra...niko me ne moze ubediti da je ovaj rmpalija koji ima pola miliona bolji od Pavkova ,a ulazi u 87-om minutu...

Buenas dias, moji borrachosi 

Sutra u 22h je Superclasico, nemoj neko da mi nije gledao 

Sutra bacamo na smetliste kaljave bosterose 

Samo da podsetim " UMRLI SU U MADRIDU 2018 I ONI VISE NE POSTOJE"

Vamos River .......Idemo moja ljubavi ....Jos jednom spavamo i onda gazimo ....Srce kuca sa leva na desno u pravcu crvene lente 

2 hours ago, keyser_soze said:

Jos 24 casa moji borrachosi

Jos jedanput spavamo pa bosterose karamo :) 

Druže Kajzer kad god ti najaviš neko karanje klub za koji navijaš popije 4 komata. Izmalerisao si policajce a i neka si oni ušli u seriju da bez 4 ne završavaju utakmicu. 

Superklasiko je poslednje 2-3 godine totalno negledljiv. 0-1, 0-2...Nešto slično našim derbijima na pašnjaku. 

Salernitana sinoć totalno zabrljala dobru partiju. Imali su 2-0, onda izuzetno glup penal Vilene i ušla voda u uši, da nije bilo vara ode mast u propast. Milik tragičar svakako. Al ajde sad..Lik dao gol u neverovatnoj završnici, emocije proradile kad ono prc. Sve je smešnije ovo sa varom, sa igranjem rukom, sa ofsajdima, sa trkačkim grlima...Daleko od toga da mi je žao Juventusa ali ono...Lik nije bio u ofsajdu, Bonući nije dirao loptu...

Posted (измењено)
On 9/9/2022 at 5:06 PM, Dzoni said:

Zanimljivost: Sidibe (doskorasnji desni bek reprezentacije Francuske) potpisao za grcki AEK.

- Da li je AEK poznatiji klub od Zvezde? Ne.
- Da li je AEK bogatiji klub od Zvezde? Ne.
- Da li AEK ima bolje navijace, ili vise navijaca? Ne. 
- Da li ce AEK igrati LS sledece sezone? Ne.
- Da li AEK ima bolje tim? Da li je bolje rangiran od nas? Ne i ne.

Ali, mi ne mozemo da dovedemo takvog igraca. Pricacemo da je to zato sto je Atina bolji grad za zivot od Beograda.

Da li AEK ima Mrkelu Mitra? - NE 

Da li FKCZ ima Mrkelu Mitra ? - DA 

Da li AEK ima 25k pretplatnih karata i 16 mil evra prihoda samo od toga ? - DA 

Da li FKCZ ima 25k pretplatnih karata i 16 mil evra prihoda samo od toga ? - NI BLIZU 

FIFA mora da promeni pravilo kod penala, ne sme igrac koji sutira da ima popravni nakon sto mu golman odbrani penal, jebote, promasi penal, naravno da ce igrati u 90% slucajeva prvi, jer je najblizi lopti. 

Znaci, za promaseni penal dobijas nagradu u vidu popravnog. Najgluplje pravilo ikada. 

Edited by Užljevača