Jump to content

Стране фудбалске лиге

Recommended Posts

3 stvari:

-ponisten gol Arsenalu na 0-0 gde je cak i engleski komentator rekao:"ako je ovo faul,onda je veoma blag". Domaci teren,oni u usponu mora to da se podrzi,domacinsko sudjenje.

-klizeci start nad Sakom u 16 gde im je opravdanje za ne koriscenje VAR-a i penal to sto je lopta bila van terana,tacnije iznad precke(ovo prvi put cujem) sto opet nije se gledalo da li je zaista tako...opet domaci teren

-zadrzavanje rukama Megvajera cini mi se Zesusa gde je takodje bilo elemenata za penal,pogotovo ako onako ponistis gol zbog blagog kontakta,opet domaci teren

Arteta izgubio utakmicu gde prima golove odmah nakon izmena,a prvi gol prima po levoj strani gde se Zincenko izgubio jer je otisao u sredinu.Zasto to samo on zna...

Uprkos svemu ovome Arsenal je na pravom putu i samo treba da nastave.Sudije su odavno najgori deo lige i samo od njih zavisi kako ce da sude.

Voleo bih da mi svaki sudija objasni onaj gol protiv Vile iz kornera gde nije faul na Ramsdejlu,a igrac ga drzi obema rukama kao da gradi reket u kosarci...

3 минута раније, Са истока Маракане said:

Da li ce zaista dobiti sve pare iz ugovora? Da

Dobio bi i kod nas, na ovaj ili onaj nacin. A usput i ne primecujem da nas nesto tuze igraci, ili propustam (osim La Pare koji je isplacen)? Prolazimo li monitoringe?

Da li je cuo za Srbiju?

Da, svakako da je cuo.

Da li ce iz Grcke napraviti bolji transfer na Zapad?

Nece, jer ce posle 2-3 godine zabadati kojekakve Arabije, covek ima 30 godina. A i da hoce, pre ce zabosti nakon LS. AEK nije prismrdeo Evropi, ispadao od Bosanaca.

E, ali ako ce zbog klime u Grcku, onda u redu. Plus ga zabole za to sto je Grcka liga jaca, svakako mu je ogroman korak nazad u odnosu na FRA ligu. Pa mu je svejedno da li je Srbija ili Grcka. I to za ligu je diskutabilno s obzirom da su po koeficijentu oni 15. na rang listi, a mi 11. Njih jedino Olimpijakos drzi na tom mestu poslednjih godina, niko drugi. Pao, AEK, PAOK i slicni se godinama raspadaju, a ostatak lige im je doslovno na nivou TSC-a, Cukarickog, Vojvodine pa i losijih timova iz nase lige.

Mnogo smo veci i primamljiviji klub od AEK-a. Maltene neuporedivo, gotovo po svemu. 

7 минута раније, Са истока Маракане said:

A sto ga nismo kontaktirali?

Pa to se i ja pitam. Padaju mi na pamet dve stvari:
1. Menadzer
2. Nas cuveni limit za plate. Logika je dacemo 2,5 miliona za obestecenje za decka koji nam sedi na klupi, ali necemo recimo investirati milion i po za platu reprezentativca Francuske.

Obe te stvari su skandalozni razlozi (ako jesam u pravu). 

7 минута раније, Dzoni said:

ali necemo recimo investirati milion i po za platu reprezentativca Francuske.

Ima platu milion i po evra? Pa eto ti razloga. Samo bi budala dala milion i po jednom igracu, a nas limit najskupljih igraca je, neka bude ,milion evra.

To povlaci povecanje plata Dragovicu, Borjanu, Kataiu, Ivanicu, Kangi... sto mi ne mozemo da ispratimo nikako.

Da smo ustedeli na 20ak nepotrebnih transfera i plata, to bi bilo moguce, ovako tu lovu dele strucnjaci, a ne fudbaleri.

Ima platu milion i po evra? Pa eto ti razloga. Samo bi budala dala milion i po jednom igracu, a nas limit najskupljih igraca je, neka bude ,milion evra.

Ne, tu cifru sam lupio da bih priblizio 'logiku' sportskog sektora, nemam pojma kolika mu je stvarno plata. A ta 'logika' ne postoji kod jacih timova, prosto je svako placen onoliko koliko ispregovara ili koliko zapravo vredi. Nema tu mesta kompromisima i uvredjenima. I u mojoj firmi ima ljudi sa vecom platom, pa nisam uvredjen.