Jump to content

Стране фудбалске лиге

Recommended Posts

4 hours ago, SHERIFF said:

Ovo sto Siti igra je sviranje kurcu moj Djorkaefe.

Daleko su oni od neke forme, ušlo se u sezonu bez jačih priprema. Dobro je da Haaland daje golove, a vremenom će se uigrati. Prvi put imaju špica od ko zna kad. Očekujem da bude to bolje a vidjecemo dalje. 

Јесам ли ја лепо чуо сад на ПЛ телевизији пред меч да је Форест потписао и Ренана Лодија? Лебе мекани,па њих ће дебели Грк у девету лигу да пошаље.

Arsenal jos uvek ne da vrh 😉 

Pisao sam da Martineli daje doprinos ove sezone i da to ranije nisu imali uz Zesusa koji je gol igrac i dace ga kad ostalima ne ide.Poslozio ih Arteta npokon...

Sto se tica Halanda,ono sto su rekli strucnjaci se pokazuje kao ispravno,dok bude zdrav bice nezaustavljiv,ako krenu povrede,od njega nema nista...isto je ovo radio i u Dortmundu...zivotinja...

3 минута раније, ljupce said:

Parti ponovo povredjen,ovaj put mu drustvo pravi Elneni...ne mogu da verujem da Tilemansa jos doveli nisu...

Sledece kolo Old Traford...tu ako prodju neokrnjeni bice svasta...

Ciganisu se oko Tielmansa, otvoreno je pricao da bi presao, i cekao ponudu, oni nista. Neozbiljno realno, i to nije neka cijena.

45 минута раније, czbp said:

Arsenal i Siti djeluju odlicno. Mislim da ce na moju zalost Arsenal pasti kad dodje zgusnuti raspored, ne mora da bude neki katastrofalan niz rezultata, eto 2 kiksa dovoljno.  Siti djeluje stravicno 😁

Jako cijenim tvoje pisanje i poznavanje fudbala. Još mi reci da od stranih gotiviš Arsenal i kupio si me za sva vremena.

46 минута раније, Bura i prodor said:

Jako cijenim tvoje pisanje i poznavanje fudbala. Još mi reci da od stranih gotiviš Arsenal i kupio si me za sva vremena.

Dva brata su me navukla na Engleze odavno. Jedan Utd i groblje, drugi Arsenal i Zvezda, jasno je ko je odnio prevagu 😁 salim se, ima malo istine, ali realno Arsenal je igrao strasan fudbal. Na Hajberiju, ona kamera u ravni terena, milina bilo gledati, kaznena ekspedicija 😀

Posted (измењено)
14 минута раније, czbp said:

Dva brata su me navukla na Engleze odavno. Jedan Utd i groblje, drugi Arsenal i Zvezda, jasno je ko je odnio prevagu 😁 salim se, ima malo istine, ali realno Arsenal je igrao strasan fudbal. Na Hajberiju, ona kamera u ravni terena, milina bilo gledati, kaznena ekspedicija 😀

Bio sa mojima nedje u Sutomoru/Čanju,ne sjećam se baš sam klinac bio,bila tamo nedje mamina drugarica na ljetovanju. I meni daju 2/3/4e da kupim sladoled prošetam. Ja u neku prodavnicu filmova i kupim ,,Arsenalov 201 najljepši gol” i tu se zaljubim u njih. Naravno ne može da se mjeri sa ljubalju prema Zvezdi,ali eto...

Edited by Bura i prodor

9 минута раније, Bura i prodor said:

Bio sa mojima nedje u Sutomoru/Čanju,ne sjećam se baš sam klinac bio,bila tamo nedje mamina drugarica na ljetovanju. I meni daju 2/3/4e da kupim sladoled prošetam. Ja u neku prodavnicu filmova i kupim ,,Arsenalov 201 najljepši gol” i tu se zaljubim u njih. Naravno ne može da se mjeri sa ljubalju prema Zvezdi,ali eto...

Uvijek su mi bili tamo najgotivniji, nije sad da navijam nesto, ali eto ako moram da izdvojim dva kluba iz inostranstva, Barsa i oni. Barsa jer je Ronaldinjo tad presao kod njih, to su bile godine kad sam taman poceo da gledam fudbal i sjecam se meceva. Prva sezona koje se sjecam je kad je Antic dosao u Barsu, i onda kako je to islo Srbin je tamo, navijamo zbog njega🤣 Liverpul mi je isto gotivan uvijek bio, uz Arsenal, Utd mi se redovno srao u merak.  😄 

Sad nekako samo Zvezda, ostalo ima tih gotivnih timova po Evropi dosta, svaka liga po jedan, Napoli, Fejnord, Rendzers mi je bio gotivan do prosle godine recimo, sad smo zavrsili s tim jer su ostavili oziljak. Ono prvo izbacivanje im nisam previse zamjerio 😁

23 минута раније, czbp said:

Uvijek su mi bili tamo najgotivniji, nije sad da navijam nesto, ali eto ako moram da izdvojim dva kluba iz inostranstva, Barsa i oni. Barsa jer je Ronaldinjo tad presao kod njih, to su bile godine kad sam taman poceo da gledam fudbal i sjecam se meceva. Prva sezona koje se sjecam je kad je Antic dosao u Barsu, i onda kako je to islo Srbin je tamo, navijamo zbog njega🤣 Liverpul mi je isto gotivan uvijek bio, uz Arsenal, Utd mi se redovno srao u merak.  😄 

Sad nekako samo Zvezda, ostalo ima tih gotivnih timova po Evropi dosta, svaka liga po jedan, Napoli, Fejnord, Rendzers mi je bio gotivan do prosle godine recimo, sad smo zavrsili s tim jer su ostavili oziljak. Ono prvo izbacivanje im nisam previse zamjerio 😁

Isto Napoli,prvenstveno zbog navijača i što se seru po ostatku Italije. Obožvao sam Kavanija dok je bio tamo.Kavani,Laveci,Hamšik. Kako mi je žao bilo one godine kad ispadoše od Čelzija... Sjećam se dao ga Kavani,dal u prvoj dal u revanšu ramenom.