-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
10,067
Медијске спекулације и инсајдери
Jasno ali ako ga prodaju kao Erakovića onda klub neće imati vajdu. Karikiram malo, ne zameri. Slažem se ali onda šta radi OŠ ako ne može da izbaci ono što ti treba.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10
23.коло ЕЛ: Армани-Црвена звезда
Sto kaze kolega bas nicemu se ne nadam, ne mogu da prezalim Kampaca, valjda ce jos nekog dovesti previse nepotrebnih malo potrebnih. Voleo bih da neko idgovara sto bam Kampaco ne igra, ne mogu preboleti bez lomace. -
10,067
Медијске спекулације и инсајдери
Lično ne mislim da je do sad prelazni rok toliko katastrofalan. Konačno je doveden desni bek, za dž Spajić koji jeste rizik ali može da bude i ogroman pogodak, Rakonjac je na pozajmicu doveden što situaciju čini skroz ok, pozajmljen Motika, otišli Ben i Seku koji su u godinama, itd. Sad, naravno veliko je pitanje koliko će novi igrači doneti, ali je prerano donositi zaključke bilo koje vrste. Može da se desi da Rakonjac pokida a Olajinka da flopuje, nikad se ne zna. Mi sad trebamo da dovršimo započeto, obezbedimo LŠ i uzmemo titulu, a onda se može pričati o LŠ pojačanjima. Slažem se da je bilo idealno sad dovesti pa uigravati igrače tog tipa, ali ne treba dovoditi na silu nove La Pare i Žandere. Po meni, bolje ovako.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10
Kljuc utakmice je po meni u prvoj cetvrtini. Ako tu konacno odigramo kako treba i ne dozvolimo da nam odu na +10, sanse nam posle samo rastu. Kada domacin tako dobro startuje, pocne da se opusta ruka, pa krene i sut. Za pobedu bi trebalo da dvojac Nedovic i Vildoza odigraju na svom nivou uz jos jednog koji ce iskociti. -
10
Ja sam kao baksuz pre neku nedelju najavio poraze u nizu. Jebiga, svako zajebavanje i amaterski propusti dolaze na naplatu. Ako ne platis na mostu, platices na cupriji. Covic se, po mom misljenju, gotovo izjednacio sa Terzom po pitanju tih samoubilackih poteza. Tako da ni ovde ne ocekujem nista. Nisu trener i igraci krivi za bar 95% stvari. Ostalo je nesto i do trenera i igraca.- 1
-
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Нема рођендана данас.
Важни линкови