-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
10,477
Медијске спекулације и инсајдери
Da Srnic nije napravio penal protiv Monaka ili da Pesicu nije ponisten gol protiv Ferenca sad bismo mozda i dalje igrali u Evropi. Ili da Stankovic nije zamijenio Kangu u 50.minuti. Sta bi bilo kad bi bilo. Izraelac je bolje spremio svoju ekipu nego Stankovic i to se samo pise. Ovaj izraelac, kakav god da je je bolji od Stankovica i to je sustina.- 2
-
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,477
Da sam oduševljen svime što je Milojević uradio do sada - nisam. Ali sam još manje oduševljen davanjem, za nas, velike svote novca za trenera koji deluje talentovan itd, ali mnogo faktora zavisi od toga da li će biti uspešan ili ne. Deluje kao da pokušavamo da rešimo problem zasićenog igračkog kadra i podbadanja trenera od pojedinih time što, ponovo, menjamo trenera. Ali kontam da im je lakše da šutnu Milojevića nego da zapravo ispeglaju kadar i reše se tih koji prave probleme, pogotovo ako su to Borjan, Pešić itd, igrači koji bi trebali biti uzor i lideri mladjima. Treba uložiti ako hoćeš rezultate, apsolutno, ali nisam siguran da ulažemo gde treba.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,477
Da baba ima muda bila bi deda. Sve je to sastavni deo sporta,i upravo ti koji odlučuju su igrači. Haifa nas je satrala u drugom poluvremenu i prošli bi čak i da se nije desio autogol Pavkova,koliko god ti teško bilo da prihvatiš.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
38,220
-
10,477
Bogami,ne znam da li su losiji igracki kadar. Bili smo tu negde. Sad gledam i onaj Ceri im je sjajan igrac,strasna levica. .- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-