Jump to content

Утакмице репрезентације

Recommended Posts

Posted (измењено)

Стварно нема смисла Миха, не зовеш људе.. а имаш тамо и Андерсона, Едуарда, Камару, Дијару, Иванова.. па чак и Илића и Вукића :facepalm: Или не знам, да позове Бабовића, Лазевског и Миљковића које и њихове навијачи пљују након сваке утакмице :facepalm:

Pre dve godine...

http://www.sportal.r...4968&com_page=4

Ja sam lepo rekao da je u toku akcija teranja Zvezdinih reprezentativaca iz Reprezentacije posle ovih starijih koji su oterani medijskom hajkom ali neki likovi odavde sto misle da su previse smesni, me prave ludim. A ja tacno vidim sta je u pitanju...

A mi olako sve to posmatramo...

Edited by NikolaZvezdas

• Администрација

По мени нити један, јер не могу да издрже 90 минута тешког ритма. Шта ће репрезентацији играч који може да изгура 60 минута, и онда мора да буде замењен? Једино да буде као џокер, али опет, сматрам да је далеко боље форсирати једног Ђуричића на плеју, уместо играча који је при крају каријере, односно има јо макс 2-3 године до тога.

Dobro, da se ne lazemo, ono sto Vukic ume sa loptom, ne znam da li je sposoban ijedan igrac od ovih koji su sad igrali, mozda Bosko, svi ostali su neki trkaci. Raca me iznenadio, odigrao jako zrelo, menjao strane, hladnokrvno, sigurno na lopti, prijatno iznenadjenje.

• 2 weeks later...
  • Администрација

32 године за играча је смешно да би га се неко одрекао. Па Дрогба има 34 па и даље стандардно игра у Челсију и репрезентацији. Шћеповићи су сигурно бољи од Жиге :facepalm:

Kakav crni Scepovic :( Miho daj ne zajebavaj ljude. I da pokusa da vrati Vidica i Dekija u tim - koliko god su slabo odigrali u nekoliko utakmica oni MORAJU da igraju. Pa zamislite da Obala Slonovace ostrani Drogbu iz tima jer je odigrao slabo nekoliko utakmica. Ili naprimer da Rusija nije povela Arsavina na EP jer je imao slabu sezonu. Najbolji igraci moraju da igraju!

Posted (измењено)

http://www.mozzartsp...vari-stojkovicu

Ako ti Mihajloviću kao Zvezdaš i legenda kluba ne shvataš šta je on uradio i ako opravdavaš njegov postupak onda to dovoljno govori i o tebi. :ceska11: Samo mi nije jasno dokle ćeš i ti kao i mnogi pre tebe padati pod uticaj voleta karadžića i šiptarskih menadžera.

I vrapci na granama znaju da njega, kao i većinu igrača menadžeri guraju u reprezentaciju i da selektori kod nas najmanje utiču na spisak,ali ako želiš da ionako poljuljana atmosfera među igračima u reprezentaciji njegovim dolaskom bude još više srozana,onda OK.

Mi ćemo nastaviti da zviždimo i vređamo ološa jer je to i zaslužio naročito posle one majice što je nosio na derbiju i to mu nikada nećemo zaboraviti pa ne da si ti selektor nego da i sam Isus siđe sa nebesa. :excl:

On je izdao svoj klub,boje,armiju navijača koja je najveća na Balkanu,pljunuo na nešto najveće i najvrednije koje ova zemlja ima, i nikada nećemo prestati da zviždimo tom govnaru, jer jednostavno ne želimo da takav smrad od nečoveka brani boje zemlje u kojoj živimo!!!! :poturu11:

Edited by Raka Delija

Veceras zenska kosarkaska reprezentacija igra protiv Estonije (kvalifikacije za evropsko prvenstvo).

P.S.

Miha to sto ti pricas je samo pusta masta i nista vise od toga.Cuj coveka kaze sve zavisi od "inteligencije" navijaca.Ti mozda imas kratko pamcenje,ali mi nemamo.Mustafa moze samo u lavoru da brani i ***de vise!!!

Manite se Mustafe.On je najhrabriji covek samo zato sto se nicega ne stidi-Jovan Ducic

Guest carapan

Ova bagra od stoke preko puta nije pustila onog kretena Aksentijevica, kao zbog povrede,a ovaj seronja juce odigrao 80 minuta pripremne utakmice.Da u ovoj zemlji ima neka vlast, sada bi pljustale kazne samo tako..

Oni mogu da rade sta hoce, njih boli ona stvar za reprezentaciju,a onda se javi onaj pacov Nadj da pita Mihajlovica gde su igraci iz malog vojnog kluba?!! Mamu im ***** licemernu i jadnu..