Jump to content

Утакмице репрезентације

Recommended Posts

Само чврста рука . :Aleksandar:

Миха ће поставити нове стандарде и сигурно неке ствари неће се гурати под тепих .

Он је потписао правила понашања у репрезентацији , није испоштовао и рекао да неће певати из личног става и педала .

Само чврста рука . :Aleksandar:

Миха ће поставити нове стандарде и сигурно неке ствари неће се гурати под тепих .

Он је потписао правила понашања у репрезентацији , није испоштовао и рекао да неће певати из личног става и педала .

Сви су потписали и Толе сви и Играчи

тако је бре, ако није у стању да испоштује Србију тако што ће научити две строфе, како онда очекивати да ће оставити срце на терену!

:srbkolosc5: :srbkolosc5: :srbkolosc5:

Prvi pravi potez Mihajlovica. Svaka cast. Ovo je ono sto je reprezentaciji bilo potrebno godinama, a to je snaga i temperament selektora. Kako drugacije smiriti ove pic.ice nego lupiti sakom od sto i presjeci to majmunisanje vec na pocetku.

Ljajic, izgleda da stvarno ima neki problem u glavi, ali kad vidim odakle je dosao i gdje je igrao, u neku ruku ga i razumijem. I tamo su sve plackeci i pic.ice. Ako ne voli i ne postuje Srbiju trebao je izabrati ove nesrecnike iz Bosne, em oni nemaju tekst himne, em bi uzivao dok na stadionu vicu alah huekbeg, ili kako vec.

Miha, brate, samo tako nastavi.

Нека ми неко објасни по којој логици он хоће да игра за Србију и носи Српски грб а неће да пева Српску химну.По мени прави потез Михајловића,не може један играч да се издваја од свих,ако сви певају нек пева и он.

И ја незнам зашто је момак увређен.Сам је то потписао и знао је шта га чека ,његово како он каже самопоштовање ваљда треба да гради на терену јер је фудбалер,уосталом наша химна није хришћанска молитва нити војна нити политичка него говори у спасењу Српског народа ,а он говори да воли Србију ,по мени ту је све јасно.

Само се бојим да то није нека политичка "идеја" и да је он искориштен или пришао добровољно заступању исте .

• Администрација

Ако се не варам, наши који играју за стране репрезентације певају њихове химне? Можда грешим, али чини ми се да је тако у већини случајева.. заједничко певање химне јача јединство екипе и много значи. Мислим да би овако некако имали утисак да се он издваја од осталих и да то не би било добро. Било би интересантно шта би урадио Клео, или Евандро, да заиграју за државни тим.. али мислим да би било далеко мање фрке и да њима то не би био неки проблем.

Brkić - Ivanović, Maksimović, Rajković - Ninkov, Fejsa, Matić, Mladenović - Tadić, Janković - Šćepović

ekipa koja će početi utakmicu protiv Francuske. Drago mi je što će Maksimović i Mladenović početi utakmicu, zaslužili su... isto važi i za Boška, Ninkova i Matića ;)

Bice veselo, gledao sam dva puta Francuze, za razliku od prethodnih godina, deluje da se sada tacno zna ko sta radi, igraju sa Benzemom u spicu i Nasrijem iza njega, svaka lopta ide upravo Nasriju, ostali sire igru i ostavljaju njemu potpunu slobodu u centralnom delu terena, tako da se sve oko njega vrti. Mislim da cemo danas ipak morati vise paznje da obratimo na odbranu bocnih pozicija jer Francuzi za razliku od Spanaca ne vole tu puno da komplikuju, imaju dobra krila koja cesto salju centarsuteve.

Mislim da ce Mladenovic tu da skripi kad se bude igralo u napadu, jer je tako protiv Partizana uvek neodlucan u napadu znajuci da mu dobro krilo napada poziciju, valjalo bi danas da mu Miha i ostali malo uliju samopouzdanja, a i ne znam ko ce njima igrati beka umesto Sanje. Ove ostale cemo videti, smatram da je ova veza bolja nego ona protiv Spanaca.

О јеботе, тражим ову тему у "Спортске теме" пола сата.

Једва чекам вечерас текму, прво Миха је цар, легенда, треба да имаш му*а да урадиш ово што он ради сад. Причао сам о овоме пар пута, треба нам неко ко ће да отера говна која се не труде (Као што је Дуда Ивковић урадио у кошарци) а то управо ради Михајловић, ми имамо добре играче, сви играју у јаким тимовима, оно што нам треба је ДИСЦИПЛИНА.

Друга ствар, сад само тако има да дижемо цену играчима, само тако. Лазовић да заигра мало боље за репрезентацију и оде му цена преко 10 милиона.

Posted (измењено)

Veceras ocekujem otvorenu utakmicu.Francuzi jesu favoriti,ali nisu ono sto su nekad bili.Ova formacija koju forsira Miha,je dosta ofanzivna.Tadic ce biti centarlni vezni,a po bokovima ce igrati Ninkov i Mladenovic,sto garantuje dosta ubacivanja sa strane,samo je pitanje koliko ce moci to da iskoristi Scepovic?Meni se cini da nece mnogo.Bolje da od samog pocetka igra Lekic.

Edited by alex86

Francuzi su skroz moćni trenutno, ako se uigraju mogu svih da pokidaju.

Biće danas zanimljiva utakmica, nek Miha fino rotira, da svi dobiju šansu da se pokažu.

Zna li neko, osim današnje i utakmice protiv Švedske igra li Srbija još koju prijateljsku prije početka kvalifikacija za Brazil?

Прича се даће бити Португал у Београду видећемо

Нисам видео гол, али сам видео да је у 15. минуту било 2:0 :facepalm: Ја разумем да нама ове утакмице не значе ништа, и да ово није најјачи састав, али погледајте ово... Ово је, у најмању руку, смешно. Па, они се буквално зајебавају са нама. Сва срећа па нас мало хоће у одбрани, иначе би већ пукла петарда. Надам се да ће бити боље...