Jump to content

Фмп

Александар

Recommended Posts

On 3/13/2021 at 3:46 PM, милпар+ said:

Видим успјели смо да и Ђорђевића сјебемо. Таман је кренуо фино био. 

A ko je to uspeo jel isti oni sto su i SImanica upropastili ? 

Macura Lazarevic i Djordjevic i eventualno Nenadic da se prikljuce 1 timu na leto  pa da vidimo ko ima kvalitet 

3 минута раније, Asta Cohones said:

Ma nemoj a ko ce da igra da nece mozda laza i simke do 40 da pikaju ? Nama trebaju mladji igraci ne mozemo 10 stranaca da dovedemo 

Ako je jedini kriterijum "mladji igraci" onda nema problema. . .Ali to sto nama treba nema nikakvih dodirnih tacaka sa onim sto FMP trenutno nudi. 

Nzm sta je ko pricao za Rita, i nzm ko hoce novi ugovor za njega ja recimo ne. Prinudno igra peticu u zbog loseg stanja nasih ostalih centara. I on svakako nema nikakve veze sa pocetnom raspravom o tome da Nenadic i ekipa nemaju kvalitet ni talenta za Zvezdu.

• Администратори

trenutno iz FMP mislim da niko nema kvalitet za prvi tim, ali se i dalje nadam da ce Djordjevica da isforsiraju i da ga prikljuce, a ako nastavi sa dobrim igrama moze eventualno i Lazarevic. ali, sve je to tankosava, malo slabiji od Radanova i ostalih mladjih igraca iz prvog tima, pa nek proceni ko treba da li ih treba prikljuciti.

2 hours ago, RedHart said:

Ma kakav Nenadic, lik je propo ko zeton.

Vise puta sam pisao, dok je Lazic u klubu nema mesta za Lazarevica.

Macura mozda da se proba, kao i Djorevic, al' nesto ne verujem...

Мацура је играч Басконије на позајмици у екипи ФМП-а, тако да и то можемо искључити, осим у случају,наравно, да раскине уговор.

• 2 weeks later...
Posted (измењено)

Prelako se mi odricemo domacih igraca Nenadic je juce  pokazao da itekako zna da igra kosarku on je u 1 timu imao neku blokadu ocigledno! 

Po cemu je taj Hol  bolji od njega ?  Brzo znamo da skidamo glave u fmp ima par igraca koji bi kod radonje eksplodirali 

Edited by Asta Cohones

• 2 weeks later...