Jump to content

KK:Бивши играчи и тренери

милпар+

Recommended Posts

Teska sramota sta se pise za Berona. 

Dobio je i on uvrede i psovke posle trojke, i zato je i reagovao onako. Kao sto ih je dobio kad je dobio 3 bacanja nakon dvije vezane trojke u prvom poluvremenu. Te nase reakcije su okej je li?

Da ne pricam kakvi smo bili prema Mitrovicu onda. Nemamo pravo nikom rijec da kazemo kad se ni mi ne ponasamo kako treba. Publika smo kao Grci i Turci, takav nam je i mentalitet, prema tome nemoj da se pretvaramo.

Posted (измењено)

To za utisavanje jeste za mene neobjasnjivo, ne mogu da razumem, pa cak i da je zaboravio protiv kog igra i da ga je ponela atmosfera i trenutak zabijanja kosa jer je bio kljucni detalj na utakmici u finisu. Ali opet, sutra recimo da raskine sa Milanom i da se ukaze sansa da dodje, sta, gledace mu taj dvosekundi potez jer je rukama to radio??? 

Doneo je vise mnogo vise lepih stvari za klub da bi jedno utisavanje to sve ponistilo, ne ide to tako. Sutra da opet dodje, da ubaci 10 trojki ovima preko puta, sta bi ste pisali. Desavale su se i mnogo ruznije stvari u svetu fudbala na relacijama zvezda nekog tima i navijaci, pa se to ispegla. 

Nije mu trebalo , nikako ovo, ali necu sad da ga bacam pod autobus. Na kraju je izjavio da voli ovaj klub i navijace, a kad mu se malo smire emocije i tenzija i sam ce biti svestan sta je uradio. 

Edited by Užljevača

5 hours ago, Виктор Баринов said:

Неко је Ђенка а неко.. 

20221216_003202.jpg

Što se stranaca tiče brat najveći, očekujem ga s obzirom da je u BG-u da nam da podršku u finalu PO.

5 hours ago, IBRS said:

Beron moze samo da mi se napusi kurca. Toliko o njemu jebo ga ko ga doveo kod nas

Tomić ga je doveo iz turske kao realtivno neposznatog igrača koji je sa nam odrigrao EL , "probio" se i sad eto vraća kako vraća

Da dam samo zavrsnu rec, ja sam osudio Berona 5 puta niti video da je iko pravdao njegov seljacki potez. Nemojmo zamenjivati teze.

Ja sam pricao o nama i kako mi reagujemo i nabrojao jos neke primere. I mozda ne bi bilo lose da sebe pogledamo u ogledalo da li smo pravedni i ispravni, pa onda cemo lako za druge.