-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
1,249
Милош Милојевић и стручни штаб
Pa zbog takvog pristupa igracima spalice nas druge ekipe kad budemo disali na skrge poslije 30min i odbijali se od njih kao loptice skocice. A na sve to, spalit ce nas isti ti igraci kad tad. Kad se ne zna ko pije a ko placa na dobro izac ne moze. Nemamo mi Mesija u timu pa da pricamo o nedodirljivim il da imaju taj status. Svako je zamenjljiv, od trenera do igraca, ukoliko ne zadovoljava odredjene kriterijume. Da je MM skupio ono potrebno, povukao neki od tih poteza, ladjenje igraca na klupi il tribinama, mnogo bi ga vise postovali prije svega ti igraci a potoom i navijaci. Lelemudanje na terenu je moralo da se kaznjava od starta, ako ne odmah onda ubrzo posto je ustavnovljeno. Sad je i pitanje koliko bi neke sankcije imale plloda. A to ne moze sam trener da sprovede u djelo, treba mu podrska. -
38,112
Сваштара
Ne živi se bolje. Ono što je veći problem je što ja neke velike volje za boljitkom nisam vidio. -
1,831
-
-
38,112
Сваштара
Duboka je to prica, narod se seli iz Cg stravicnim tempom, idu ljudi da rade po Njemackoj masovno, i ka ostalim zemljama. Ide se i u Srbiju... Sjever CG je devastiran, nece ostati kamen na kamenu, glavne ulice dje su kafici prazne vikendom, svi idu da rade vani... Zbog toga je taj zakon sa 250 na 450 dje je podignut minimalac dobar. A druga strana novcica je to sto Cg nema prebijenog centa, i minimalac je dignut na stetu zdravstva. Poslodavci vise ne placaju zdravstveno osiguranje svojim radnicima, tako da oni ne gube 1 cent, samo je ono sto su zajedno davali za osiguranje + platu, sada postala plata, i radnik to osjeca. Medjutim drzava je morala onda da pokrije gubitak za zdravstveno osiguranje, sto je nemoguce jer se nema para... zato nema ljekova za trudnice, oboljele od raka... teska prica. Npr ja sam povrijedio zadnju lozu prije pola godine, cekanje na ultrazvuk 3 mjeseca. To su vam dvije strane tog zakona. E sad je izaslo prije nedjelju dana da se DPS vlada pred pad u avgustu 2020, zaduzila kod MMFa da bi izbjegla bankrot. I u tom dokumentu pise da nema nastavljanja autoputa dok se ne sredi situacija. To se krilo evo 2 i po godine, sad je izaslo na vidjelo tek. @Colonello Problem je sto nije pao do kraja, nismo se obracunali sa svim tim ljudima u zarobljenim institucijama. Sad u novembru je DPS izgubio Podgoricu, jos nije otisao sa mjesta gradonacelnika Vukovic nego se kurci po twitteru Pg_mayor. Makar ga je Milo nalupao sakama dva dana pred izbore zbog one gluposti za manastire. Ukratko, oformili su partiju Svetosavska, namjerno da bi mozda neki Srbi glasali tu opciju, naravno nisu presli cezus. Medjutim oni se zale Ustavnom sudu (koji ne postoji, jer ne mogu da se dogovore pola godine ko ce da budu sudije Ustavnog suda), i onda izbori nisu validni jos dok god se ta zalba ne rijesi. Eto... dakle Milo jos nije pao, borba predstoji, jer Evropa/Venecijanska komisija nije dozvolila da se obracunamo sa svim tim onako kako je trebalo, nego kao mora sve demokratski, kurac-palac. Nisam mogao krace
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts