Jump to content

Фудбалски савез Србије

Recommended Posts

Ja ne vređam Piksija. Terza...pa stvarno ćemo njega da uzimamo kao etalon morala i poštenja? On je sad tu,trenutno nam se interesi poklapaju,da i ako proba da se sliže sa Bikom i ekipom neće ni on biti pošteđen žešćih prozivki. Šta se sve pisalo o igračima,trenerima,funkcionerima pa ništa,ali ajde da prijavljujemo ružne reči o Bikovom rtaću. Brine li se Flik,Enrike,Sautgejt,Manćini,Dešamp,Van Gal ko će biti predsednik saveza i pruža li podršku i zašto ne?

Posted (измењено)

Terza je nebitan briga njih za njega uplašio se neko kad su najavljeni protesti Delija zna on dobro da mu ne valja sukob sa njima pogotovo u ovoj zeznutoj situaciji u kojoj se i mi i svet nalazimo. Pokušali su da na kvarno provuku bika dve nedelje pred Mondijal misleći neće smeti niko da se buni. E pa nece da moze gospodo

Edited by NemanjaKg__

Piksi ne podrzava Bjekovica, to je vise nego ocigledno. Da ga podrzava on bi bio izabran.

Drugo, pre bih rekao da se Bjekovic slepa uz Piksija i uspehe reprezentacije, kao Vo uz Antica, nego obrnuto.

Sta Piksija zabole za Bjekovica kad ima rezultat da moze da radi sta hoce? Zasto bi gurao dedu od 75godina kad moze nekog svog bivseg saradnika.

Razmisli malo...

Kako ce Nedimovica kao profesionalnog politicara da provuku kao predsednika FSS?

Kad su se vec Delije angazovale nadam se da ce biti protiv i njegove kandidature. Kao sto se nadam da ce i drugi fudbalski radnici biti protiv te kandidature.

Idealan je momenat da se Vidic pojavi kao najprihvatljivije resenje.

20 minutes ago, poskok said:

Никакав Бјековић нас неће спречити да узмемо титулу. Нема силе да се то деси. 

Da, samo sto se fudbal u Srbiji nece zaustaviti posle ove sezone. Sta bi da su stvarno uspeli da isteraju ovo i da ta volusina zasedne u naredne 4 godine...

Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje sumnja u to da Bjekovic ima podrsku Piksija?

Ne zalazim sta se desavalo kad je bio igrac, bio je doktor fudbala, kakav je bio kao nas funkcioner o tome treba da pricamo, i on sam treba da kaze sta se tad desavalo i zbog cega je otisao, ali ovdje je sve crno na bijelo i jasno kao dan. Piksi, covjek koji je veoma inteligentan, dozvoljava da ga 2 ubjedljivo najcitanija sportska glasila u drzavi, sigurno i na prostoru ExYu (Mozzartsport i Sportklub) okarakterisu kao covjeka cije povjerenje uziva Bjekovic a da prstom ne pomjeri da pokaze kako to nije tako??? AKO NIJE TAKO, kao sto se ovdje pokusava pojasniti nama mrziteljima Piksija kao zvezdine legende.

Evo bas mi nije jasno iskreno. Zasto Piksi dozvoljava da se to tako pise ako nije tacno? Zasto ne objavi demant? Pa utrkivali bi se svi redom da dodju na tu njegovu konferenciju, ili da da intervju ako nista.

Ovdje je najveci argument za odbranu Piksija - slika Terzica sa Bjekovicem, i to dovoljno govori o svemu.

Shvatite vise da je Piksi podrzao Bjekovica i bice lakse svima, nista mu se ne oduzima od toga kakav je bio igrac, ali mu se debelo oduzima u odnosu na ostale nase legende.