Jump to content

Милош Милојевић и стручни штаб

Lokalac

Recommended Posts

Posted (измењено)
10 минута раније, Са истока Маракане said:

Kog kluba? OFK Beograda jeste, Zvezde nije.

Njega je Terzic doveo u klub, veze on sa Zvezdinim "detetom" nema.

Дошао је са 16 година у Звезду. Је ли Меси дијете Барселоне? Наравно да јесте.

Неко ко је био у омладинцима клуба јесте дијете Звезде, и то је то. Нисмо ми Сурдулица, па да зависимо само од играча који су од 6. године у клубу. Звезда доводи младе играче са свих крајева СЦГ, и све су то Звездина дјеца. Је ли Андрија Радуловић дијете Бокеља или Звезде?

Edited by czbp

Poenta je sto na igra na poziciji gde jedan potez sut ili gol, nije naprosto dovoljno. Niko mu ne spori vrhunski gol Javoru i Trabzonu, ali ako za 30 min ne posalje jedno dodavanje duze od 10m tacno kako treba, vec ide ili preslabo ili prejako, ako vrati vise lopti nazad ili prema beku, a manje prema napred, onda o cemu pricamo? 

Bezi od duel igre, to traje odavno, niko nema nista protiv njega, samo komentarisemo ono sto gledamo vec par sezona od njega. Ako cemo da ga cekamo da procveta sa 23,24 za neko mizerno obestecenje , od cega dobar deo ide Terzi, onda smo bas nisko pali. 

9 минута раније, czbp said:

Дошао је са 16 година у Звезду. Је ли Меси дијете Барселоне? Наравно да јесте.

Nije 16, nego 17, al nema veze. Poredjenje sa Mesijem :facepalm: . Mesi je ceo omladinski staz bio u Barsi, od 14te godine, a Nikolica je pokupio Terzic kad se raspadao OFK Beograd i prosledjen je u Graficar.

Posted (измењено)
17 минута раније, Užljevača said:

Veljko Nikolic je velika fudbalska kukavica, nije dunster, ali dzaba mu sut i sve to, kad trckara poput baletana, a plasi se duel igre. Osim toga nema precizan pas niti pregled igre, znaci ne moze da bude 10ka, a ne moze ni 6tica, jer je sav kilav i plasljiv. Jednostavno, ako ne promeni pristup, nema sta da trazi u FKCZ, ni on ni njemu slicni. Mozemo da ga guramo, ali to ce se zavrsavati uvek njegovom izmenom i zvizduvicma sa tribina. 

Nemam nista protiv njega, ali njegove radne navije su veoma upitne da ne govorim o nekim drugim nefudbalskim stvarima. Onaj potez dribling i gol Trabzonu je super ispao, da se malo napuni jutjub materijal i proda i % da ode Terzi, zato ce i da se gura na ustrb Kangwe koji je 10x bolji od njega, sa svim svojim manama. 

Nek pokaze da zna, ali slaba vajda od toga, Dejan ga je nakon one prijateljske protiv Sturma, gde je bio kriminalan, sklonio iz 11 , a onda ni u 18 nije bio, mada se kasnije povredio. Nek nas demantuje , svi mi ovde navijamo za FKCZ, ali znamo kako Terzic razmislja. 

Има овога да је мало кукавица, али не зато што је дунстер, него зато што некад не вјерује довољно у себе и своје могућности. То је моје мишљење. И мислим да има одличан пас, него из овог разлога који сам навео, иде на сигурицу да не погријеши он, да је Канги или неком па да они решавају. Имао је одличних мечева гдје је налазио рупе у одбрани и дијелио онај задњи пас... Има и шут са тих 20ак метара око гола, што је много пута показао већ.

Он мора да се потпуно посвети фудбалу да би откључао најбољег себе. Не треба да игра на уштрб Кангве, ту се слажем, јер ми не можемо продати Вељка колико можемо Кангву, нити је бољи играч, али има довољно минута за обојицу.

Оно за Штурм је Дејан рекао након пола године да је био Николић повријеђен али да нису знали, тек се касније открило кад су и објавили да је повријеђен. Јер се он још дуго прије званичне објаве жалио да га то боли.

Свакако мислим да ће га продати на зиму или љето, осим ако тотално не подивља игром, и унаприједи се не у односу на сад, него у односу на оне своје најбоље игре. Не видим шта је ту лоше да има минуте, и да клуб заради од њега више него да не игра уопште, наравно не на уштрб резултата. 

Edited by czbp

5 minutes ago, Са истока Маракане said:

Nije 16, nego 17, al nema veze. Poredjenje sa Mesijem :facepalm: . Mesi je ceo omladinski staz bio u Barsi, od 14te godine, a Nikolica je pokupio Terzic kad se raspadao OFK Beograd i prosledjen je u Graficar.

Zapravo Mesi sa 13, sto je fazon 6.razred osnovne skole. On je njihovo dete, nema sta.

Tacno nemogu da svatim da postoi neko da svaki pogresan potez Terze,Mrkele i com.brani i nade opravdanje. Da su nekim slucajem vratili Vujadina da igra bilo bi onih koji ce reci,Zvezdino dijete,sin legende,gardista,odlican potez. Cuj Nikolica treba forsirat? Po onome sto je dosad pokazo nije igrac za Vozdovac i Cukaricki.Sto dobro rece neko otici ce za mizerno obestecenje koje ce zavrsit u necijem dzepu. Tuzno

8 минута раније, Са истока Маракане said:

Тотално је небитно је ли он 5 или 1 годину провео у јуниорима Звезде, а провео је годину па је тек онда отишао у Графичар.

12 минута раније, czbp said:

Има овога да је мало кукавица, али не зато што је дунстер, него зато што некад не вјерује довољно у себе и своје могућности. То је моје мишљење. И мислим да има одличан пас, него из овог разлога који сам навео, иде на сигурицу да не погријеши он, да је Канги или неком па да они решавају. Имао је одличних мечева гдје је налазио рупе у одбрани и дијелио онај задњи пас... Има и шут са тих 20ак метара око гола, што је много пута показао већ.

Он мора да се потпуно посвети фудбалу да би откључао најбољег себе. Не треба да игра на уштрб Кангве, ту се слажем, јер ми не можемо продати Вељка колико можемо Кангву, нити је бољи играч, али има довољно минута за обојицу.

Оно за Штурм је Дејан рекао након пола године да је био Николић повријеђен али да нису знали, тек се касније открило кад су и објавили да је повријеђен. Јер се он још дуго прије званичне објаве жалио да га то боли.

Свакако мислим да ће га продати на зиму или љето, осим ако тотално не подивља игром, и унаприједи се не у односу на сад, него у односу на оне своје најбоље игре. Не видим шта је ту лоше да има минуте, и да клуб заради од њега више него да не игра уопште, наравно не на уштрб резултата. 

Pa sve je to tacno, samo sto FKCZ ne moze nekog sa 23 da ceka kao da ima 17 " da posveti fudbalu " sa 23 umesto splavovima, brate mili, kao da je dete od 16 ljeta pa da mu se tolirise nesto. Gde je ta granica cekanja? Nismo cekali ni 10x bolje igrace od njega, najbolji primer je Ohi, ali cemo cekati nejakog Veljka jer je miljenik Terze jer ga je doveo iz OFKe i ima % od njegove prodaje. Nece se FKCZ tako lako odreci njega, ima da mu produze i ugovor i vecu platu samo da se izvuce neka korist od njegovo bitisanja u FKCZ. 

To je Terza, taj kad jebe, ne vadi, samo sto su uspesi na terenu uvek zamazivali sve to i gurali pod tepih, a malo fali da sve to eskalira, na prvu vecu krizu rezultata ima da se ori, kao sto se nekada orilo. Narod nije sisao vesla i Terzic uopste nije omiljen kod vecine zvezdasa. 

Posted (измењено)
16 минута раније, Zalom said:

Tacno nemogu da svatim da postoi neko da svaki pogresan potez Terze,Mrkele i com.brani i nade opravdanje. Da su nekim slucajem vratili Vujadina da igra bilo bi onih koji ce reci,Zvezdino dijete,sin legende,gardista,odlican potez. Cuj Nikolica treba forsirat? Po onome sto je dosad pokazo nije igrac za Vozdovac i Cukaricki.Sto dobro rece neko otici ce za mizerno obestecenje koje ce zavrsit u necijem dzepu. Tuzno

Значи њихов је потез играње Николића? А није њихов играње Ераковића? Или неког ко је успјешан био?
Највећа грешка је што није прихваћена понуда Славије тад, јер он те паре више неће моћи да донесе клубу. А ово да ће завршити у код неког, па онда не треба никог да продајемо, што кад ће то неђе да заврши друго?

Николић није ниво Иванића, хоћемо ли сад да се упуцамо? Кад смо то имали 10 играча из свог погона а да су ниво најбољих у екипи, и шта је овдје гарант да је Станковић мали бољи од њега? На причу овдје хоћете сви младе наше играче, онда кад се покаже да нису ниво најбољих играча екипе онда су комбинације Терзића и екипе? Као што је био Ераковић исто чим је направио пар грешака, то су биле увреде на квадрат, ко бре гура овога, ко му води каријеру, ко се ту уграђује. Па за Рачића шта се све писало... Ми заслужујемо таман Терзића, и то 50 година да буде предсједник, па Костадин после њега, као породица Асад у Сирији.

11 минута раније, Užljevača said:

Pa sve je to tacno, samo sto FKCZ ne moze nekog sa 23 da ceka kao da ima 17 " da posveti fudbalu " sa 23 umesto splavovima, brate mili, kao da je dete od 16 ljeta pa da mu se tolirise nesto. Gde je ta granica cekanja? Nismo cekali ni 10x bolje igrace od njega, najbolji primer je Ohi, ali cemo cekati nejakog Veljka jer je miljenik Terze jer ga je doveo iz OFKe i ima % od njegove prodaje. Nece se FKCZ tako lako odreci njega, ima da mu produze i ugovor i vecu platu samo da se izvuce neka korist od njegovo bitisanja u FKCZ. 

To je Terza, taj kad jebe, ne vadi, samo sto su uspesi na terenu uvek zamazivali sve to i gurali pod tepih, a malo fali da sve to eskalira, na prvu vecu krizu rezultata ima da se ori, kao sto se nekada orilo. Narod nije sisao vesla i Terzic uopste nije omiljen kod vecine zvezdasa. 

И не треба да буде омиљен. Што не би играо ако ће му то дићи цијену до зиме, и поправити преговарачку позицију клуба? Јасно је мени да он 99% иде из клуба, и да скоро сигурно они имају неки проценат, али и клуб ће од тога добити. Свакако се не може продати више од Кангве, нама Кангва треба да буде велики трансфер, и зато треба са Вељком завршити на зиму (не зато што је лош играч). Али да би се то десило ваља му дати неких минута.

Edited by czbp

Problem je sto ce Kangwa ili neko drugi, Stankovic, recimo, da bude zacementiran na klupi za rezerve. Zasto Stankovic ne igra???? Gde je Terziceva vizija u slucaju Stankovic ili mozda nema interesa da ga gura u 11? Nikolic uopste nije bolji od Stankovica, a ovaj je 4 godine mladji. 

Ne pije vodu uopste teorija o branjenju lika i dela Nikolic Veljka, nemam nista protiv njega, ali znam da iza svega ne stoji regularna prica, vec su razni interesi upleteni. 

Станковић нема ни Николићев преглед игре и пас, а овдје се тај дио игре Николића критикује. Станковић је тотално други тип играча, он је предалеко од играча који гради игру, тј да се изразим пластично, код кога се лопта држи (Канга). Николић је могао да буде тај, а није, а добио је велику шансу. Дијелом је крив сам, дијелом је крива повреда. Станковић је играч који је конкретнији, али он неће наћи рјешење против екипа које се бране у дуплом блоку, то буди сигуран. Бржи је, јачи је, агресивнији, у томе је бољи од Николића доста, једино гдје је Николић једнако добар је могућност претрчавања велике километраже током меча, у јачем темпу. Што се тиче Вељкових врлина, Станковић нема ништа од тога. Тако да их ја гледам као тотално другачије играче, различитих позиција.

Слажем се да треба да игра Станковић, Кангва да буде у 11, и зато треба Николића продати на зиму.

Posted (измењено)

Без пас игре можеш да плачеш само. Или нека набијања она у 16 по сељачки па шта буде 😃

Добра кретња + пас, то иде заједно. Брзина коју несумњиво има Станковић је прилично бескорисна кад се противник затвори, ако он нема пас и преглед игре. Иванић и Катаи нису пребрзи, посебно Катаи, али са лоптом у ногама је Катаи доста брз ако га упоредимо са играчима који су бржи од њега у трчању без лопте. Али њих двојица решавају те ниске блокове, зато што имају визију, и плус наравно на тренингу уигравне шеме.

Немам ништа ја против Станковића, ја га готивим, само тешко је поредити га са Николићем јер доносе потпуно различите ствари екипи, и мислим да је Николић више Модрић (неславно поређење мађије), а Станковић је Ковачић рецимо. Тако бих их упоредио.

Edited by czbp

Posted (измењено)

Са истока:

"Dupli blok se resava brzom igrom, dobrom kretnjom, sutem sa distance... "

.... а Веља од тих карактеристика има?

Edited by Чворовић Илија

Ma situacija je jasna, nema sanse da se uzme titula sa ovakvom igrom. Drzim palce da okrene situacija, ali ne vidim kako. 

Nema ime, nema harizmu, znanje upitno, nedokazan potpuno.

Tim pun zvezda za ovaj nivo, mnogo vazna sezona. Skroz promasen momenat. 

Vaditi se na spremu, psihu, itd.. Pa prijatelju igras sa Pazarom, Napredkom, tscom, sta su oni spremniji i imaju nekog lajf kouca da ih motivise. Tim koji je gazio i relativno nesrecno ispao od ekipe slicnog kvaliteta propao totalno.

Ako su razocarani, pa motivisi ih to ti je posao. 

6 utakmica, osim monaka ne zna se koja je gora a i to smo glat izgubili, njegovom egzibicijom sa srnom. 

Neko je zadovoljan,  kao stvarali smo sanse. Ma daj bez trenera da igraju isto bi bilo, mozda i bolje. Napredak kuci sa ovim timom mora da se resava bez problema sa 2-3 u prvom. 

Protiv Monaka smo izgledali dobro jer smo igrali cekalicu, dali njima loptu i cekali greske. Problem je u ovim utakmicama gde treba da napadnemo.

Uopste nemamo nikakvu ideju kako da ugrozimo gol protivnika. Sve se svodi na centarsuteve sa strane, koji su jalovi i upuceni nikome jer Pesic ne moze da ih iskoristi.

Nadam se da ce biti bolje posle pauze, ali mi se bazicna Milojeviceva ideja ne svidja i nadam se da ce se prilagoditi onome sto ovaj tim moze da igra.