-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
1,067
Милош Милојевић и стручни штаб
Нисам још изгубио наду да ће све доћи на своје, мада се убрзано иде ка томе. Увијек покушавам да ствари гледам из неколико углова, један је довољан само да се неко унизи, пошаље у блато. Други су потребни да се нешто колико толико разумије, ако ништа да се не би поново правиле исте грешке, ако би се још приде све подигло на виши ниво, тим боље. Милојевић има ствари које му никако не иду на руку и за које апсолутно нема много кривице, битније од тога он има мало алата да их сам исправи. С друге стране постоје ситуације на које може сам да утиче. а у посљедње вријеме ја не видим на том пољу неки напредак. На крају баладе, био или не био одговоран, судиће му се по резултату и ономе што ће тек моћи испоручити. Људи у клубу би требало најбоље да знају куда плови овај брод. Не мислим ово иронично, иако су многим поступцима то заслужили, овдје мислим првенствено шта се планира на љето у смислу играчког кадра и улоге појединаца. Ако се не иде на озбиљну реконструкцију, онда Милојевић нема шта да тражи на клупи, онда нам је потребан намазан вук који ће бити ту да извуче максимум из овога кадра, а послије како буде. -
10,099
Медијске спекулације и инсајдери
Ali balerina koji je mrtav napisao da je Terzic pokazao u ovom prekaznom roku da poseduje veliko pregovaracko umece- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
1,067
Milojevic ima za klasu bolji igracki kadar od Partizana, a sta tek reci za ostatak lige. Dobio je i +7 za pocetak. Birao je i svoj strucni stab. Bukvalno sve preduslove ima. I nikakav pomak do sada. Odradio ocajne pripreme povrh svega. E, znate, da smo dali gol... Ma nemoj, i da baba ima muda...- 1
-
-
1,067
Ако си мене питао онда ниси разумео да се на клуб односило у вези кривице за смену генерације у теорији . ..а ово за Нагелсмана ,на његову иницијативу је смењен Тапаловић и наравно да он нема механизме за смену него да је то клуб морао да одради,одобри.- 1
-
-
1,067
Ako cemo trenera smjenjivati svako malo ... motaj kablove ... Isto vazi i za igrace ... Prvu postavu max 3 igraca zamjeniti ... sve preko toga je čisto kockanje ... Najbitniji je kontinuitet i uigranost ekipe!!! A ne, mi ocemo svake sezone novog trenera i nova 22 igraca ... Ne ide to tako braćo ... Miloje i Deki su dobili solidan kontinuitet i tako treba da nastavimo ... Doduse prelazni rokovi su nam najveca boljka ... Tu stalno dovodimo buljuke igraca
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts