Jump to content

Мали фудбал (футсал)


Recommended Posts

КМФ Црвена звезда

Основан 2019

Успеси
 

Првенство Србије:

 • Првак (1): 2019/20.

Бивши играчи

 • Перић Марко
 • Петров Страхиња
 • Поповић Давор
 • Рнић Никола
 • Тхалес Феитоса
 • Вулић Јаков
 • Станијевић Стефан

   

Првенство 2019/20:
 

1 kolo

Ја­стре­бац – Цр­ве­на зве­зда 0:7 (0:4)

Блаце – Дворана: „Душан Јовановић”. Гле­да­ла­ца: 500. Су­ди­је: Ђор­ђе Пе­тро­вић (Ча­чак) и Алек­сан­дар Јак­шић (Гор­њи Ми­ла­но­вац). Стрел­ци: 0:1 Ста­но­је­вић у 6, 0:2 Пе­тров у 14, 0:3 Ста­но­је­вић у 18, 0:4 Та­лес у 19, 0:5 Ко­па­ња у 30, 0:6 Ста­но­је­вић у 35, 0:7 Пе­рић у 40. ми­ну­ту. Жу­ти кар­то­ни: Цве­та­но­вић, Ми­цић (Ја­стре­бац).

ЈА­СТРЕ­БАЦ: ЈО­ВИЋ, ЦВЕ­ТА­НО­ВИЋ, МИ­ЦИЋ, ВУ­КАЈ­ЛО­ВИЋ, ВУ­ЛЕ­ТИЋ, Га­јић, Ми­ли­во­је­вић, Рај­ко­вић, Јо­ва­но­вић, Лап­че­вић, Су­ди­мац, Уро­ше­вић, Ти­мо­ти­је­вић, Ра­до­ји­чић.

ЦР­ВЕ­НА ЗВЕ­ЗДА: РАД­МА­НО­ВИЋ, ПЕ­РИЋ, ПО­ПО­ВИЋ, ПЕ­ТРОВ, ТА­ЛЕС, По­по­вић, Рнић, Бр­кић, Ко­па­ња, Ста­но­је­вић, Роксић.

Озбиљан приступ својим обавезама управе и стручног штаба КМФ Црвена звезда ако се по јутру дан познаје донеће добре резулате. У првом мечу остварена је убедљива победа у гостима против КМФ Јастребац из Блаца са чак 7:0.

Пред препунима трибинама Звезда је почела ангажовано и имала је иницијативу. Врло брзо имала је и прву шансу, повратна лопта са крила у средину али шут поред гола. Звезда у овом делу игре има иницијативу, више лопту у поседу али не успева да запрети голу домаћина који се ангажовано бранио. Углавном се комбинује на средини терена. Тако после неколико минута долази до грешке при пасу и домаћин осваја лопту и има солидну шансу, освојена лопта и простор пред играчем који креће сам али шутира преко гола. Одговорила је Звезда након неколик минута, у последњем тренутку, непосредно пред голом, голман и одбрамбени играч заједничким снагама отклањају опасност, малтене са гол линије домаћина. Следеће занимљива ситуација била је пред голом Звезде, где опет након пресечене лопте шутира играч домаћих али бива изблокиран.

У наредном налету Звезда успева да сломи противника и постигне гол. Лопта са бока пред гол, где играч пружа ногу и прослеђује је у гол. Наравно, након тога ангажованија игра домаћина где се Звезда мало повукла пред налетима домаћих футсалера али нису успели да направе ништа и Звезда се после неколико минута ослобађа притиска. Онда следи најзанимљивији део меча, доста динамичан са пуно „транзиције“, за разлику од позиционе игре са доста додавања са почетка утакмице. Доста непријатних ситуација и потенцијалних шанси пред оба гола, нешто више чини се пред голом домаћина али без реалне опасне по голмане обеју екипа, чак и без шута на гол. После дужег врмена први је шут ка гол упутио домаћин чији шут из велике даљине завршава поред гола. Онда након кратког периода покушавања да се пронађе пут ка голу један дубински пас са средине терена избацује играча Звезде у ситуацију један на један са голманом коју он користи. 2:0.

Звезда одмах покушава пресингом и у следећем нападу бележимо покушај искоса из не баш изгледне ситуације – спољњи део мреже. На кратко с ослободио домаћин, јурнуо ка голу и имао шансу, након дуплог паса са левог бока лопта стиже у средини, шутира играч домаће екипе али истиче се голман Звезда сјајном одбраном. За овај промашај убрзо стиже казна – 3:0. Звзеда поново пресингом на половини противника покушава да дође до прилике за гол и у једном тренутку то је дало резултат, пресечена лопта и лака егзекуција за убедљивих 4:0. До краја полувремена бележимо још једну шансу домаћина, након сличног паса као код првог гола Звезде голман одбија лопту у корнер. Није ништа конкретно домаћин успео да урадио након корнера а убрзо након извођења истог судија свира крај првог полувремена.

У другом полувремену домаћин има више лопту у поседу и агилније него до сада, уследила је незгодна ситуација пред нашим голом и успели да изблокирамо шут, а иста ситуација и са друге стране у нападу Звезде. Већ у следећем нападу Звезда увећава предност. Дупли пас на малом простору, отвара простор за шут што Звезда користи. 5:0.

У наредном периоду нешто бољи домаћин, покушавао је али није конкретно осим једне шансе која је вредна помена кад се поново истакао наш голман истрчавањем, одлично скратио угао и „ушао“ у шут противика. Уследио је период када је Звезда имала више од игре али исто без изгледних прилика, досадан период игре, без узбуђења. Онда је једна контра Звезде након освојене лопте и ситуације када Станојевић постиже свој трећи гол на мечу за 6:0 ушетавши се практично у гол противника, покренула низ узбудљивих ситуација. Прво пред гола Звезде када је играч домаћина повукао контру, пристизали су играчи Звезде али из и даље изгледне позиције уследио је шут преко гола.

Следећа узбудљива ситуација је након страшног пресинга Звезде, када играч домаћих не може да се ослободи притиска пред својим голом, три играча Звезде се добацује на малом простору у покушају да изграде позицију за шут али је шут изблокиран. Следећа занимљива ситуација је гол Звезде, када Марко Перић из непосредне близине након неколико додавања неколико играча Звезде пред голом домаћина поставља коначан резултат. То је био последњи моменат утакмице.

2 kolo

ЗЕМУН САМО ПРАВО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:6 (1:3)

Београд – Дворана: „Пинки”. Гледалаца: 700. Стрелци: 0:1 Перић у 2, 0:2 Петров у 4, 0:3 Бркић у 16, 1:3 Лазић у 20, 1:4 Талес у 27, 1:5 Петров у 30, 1:6 Копања у 32, 2:6 Денић у 39. минуту. Судије: Петар Радојчић (Инђија), Драгутин Божовић (Кула) и Владан Ђермановић (Шабац). Жути картони: Вујасиновић (Земун Само право), Бркић, Петров (Црвена звезда). Нагомилавање прекршаја: Земун Само право 9 (5+4), Црвена звезда 6 (3+3).

ЗЕМУН САМО ПРАВО: АНТОНИЋ, ЂУРИЧИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ВУЈАСИНОВИЋ, ЛЕКИЋ, Калановић, Денић, Милосављевић, Рамадани, Секулић, Миленовић, Улићевић, Инајетовић, Лазић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Б. Поповић, Копања, Бркић, Станојевић, Кољајић.


 

3 kolo

Црвена звезда – Винтер спорт 3:2 (1:1)

Београд – Дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 600. Судије: Петар Радојчић (Инђија), Бојан Спасић (Лазаревац) и Марко Савић (Блаце).

Стрелци: 1:0 Талес у 5, 1:1 Јовановић у 18, 2:1 Рнић у 32, 2:2 Јовановић у 34, 3:2 Талес у 40. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Б. Поповић, Копања, Бркић, Станојевић, Кољајић.

ВИНТЕР СПОРТ: П. ПАВЛОВИЋ, РИСТИЋ, ЈОВАНОВИЋ, РАНЧИЋ, М. ЂОРЂЕВИЋ, М. Павловић, Миковић, Ј. Ђорђевић, Илић, Јанковић, Спасојевић, Ђелић.

Црвена звезда је на свом терену у 3. колу Прве лиге савладала Винтер спорт резултатом 3:2.

Јунак славља нашег тима био је Бразилац Талес – двоструки стрелац, постигавши победнички гол готово са звуком сирене. Учинак је могао да му буде и већи, међутим, пет минута пре краја резервни голман гостију Милан Павловић одбранио му је пенал са шест метара.

Један погодак за нашу екипу дело је искусног Николе Рнића, док се са два прецизна хица за Нишлије истакао Немања Јовановић.

После три кола прволигашког каравана на челу табеле, једини са максималним учинком, издвојили су се главни фаворити: Црвена звезда и Нови Пазар.

4 kolo

Економац – Црвена звезда 4:9 (1:2)

Крагујевац – Дворана: „Језеро”. Гледалаца: 500. Судије: Александар Минић (Књажевац), Оливер Николић (Ниш) и Братислав Динић (Крагујевац). Стрелци: 1:0 Дигић у 8, 1:1 Д. Поповић у 9, 1:2 Петров у 9, 2:2 Стојчевски у 21, 2:3 Рнић у 24, 3:3 Миливојевић у 27, 3:4 Копања у 30, 3:5 Талес у 30, 4:5 Стојчевски у 34, 4:6 Талес у 36, 4:7 Талес у 37, 4:8 Станојевић у 38, 4:9 Петров у 40. минуту. Жути картон: Милановић (Економац). Црвени картон: Милановић (Економац) у 23. минуту.

Нагомилавање прекршаја: Економац 6 (4-2) , Црвена звезда 3 (2-1).

ЕКОНОМАЦ: МИЛАНОВИЋ, ДИГИЋ, ВАСИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МАРИНКОВИЋ, Миленковић, Раденковић, Миливојевић, Тадић, Гавриловић, Стојановић, Милосављевић, Дугалић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: КОЉАЈИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, КОПАЊА, ПЕТРОВ, Рнић, Б. Поповић, Бркић, Талес, Станојевић, Роксић.

У заосталој утакмици четвртог кола Прве лиге Црвена звезда је као гост савладала браниоца титуле Економац у Крагујевцу резултатом 9:4 и петом узастопном победом још једном доказала да је највећи фаворит за освајање титуле!

Јунак славља Београђана био је Бразилац Талес – стрелац чак три гола.

Црвено-бели су тријумфом у „Језеру” престигли ФОН и после пет кола, уз максималан бодовни учинак, налазе се на челу табеле.

У дербију 6. кола Прве лиге црвено-бели ће гостовати другопласираној екипи ФОН-а, а тај дуел је на програму у суботу 2. новембра од 21 час.


 

5 kolo

Црвена звезда – Нови Пазар 4:1 (2:0)

Београд – Дворана: „Бањица”. Гледалаца: 200. Судије: Драгутин Божовић (Врбас), Александар Јакшић (Горњи Милановац) и Душан Арсовић (Горњи Милановац). Стрелци: 1:0 Талес у 1, 2:0 Станојевић у 14, 3:0 Перић у 26, 4:0 Петров у 27, 4:1 Јовановић у 31. минуту. Жути картони: Рнић (Црвена звезда), Мутавџић (Нови Пазар).

Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 6 (4-2), Нови Пазар 5 (1-4).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Б. Поповић, Копања, Бркић, Станојевић, Роксић.

НОВИ ПАЗАР: ХОТ, П. ЈОВАНОВИЋ, МУТАВЏИЋ, ЕЛ. РЕЏОВИЋ, Д. ЈОВАНОВИЋ, Ен. Реџовић, Алексић, Мујовић, Садовић, Радетинац, Костић, Рамадан.

Петак вече за незаборав, са главним утиском: Црвена звезда је у дербију петог кола Прве лиге у потпуности надиграла Нови Пазар, задржавши (са утакмицом мање) максималан учинак и по многима главном конкуренту за највиши пласман наневши први пораз (4:1)!

У преостала два дуела виђени су тријумфи гостију: ФОН-а у Блацу против Јастрепца за скок на прво место (5:3) и Калче после преокрета у Новој Пазови (3:2)!

Јунаци заслуженог славља Црвене звезде у спектакуларном дербију на Бањици били су стрелци: Бразилац Талес, Стефан Станојевић, Марко Перић и Страхиња Петров.

Почасни гол за Нови Пазар дело је Дејана Јовановића.

Велики ривали сад имају исти број бодова (12), међутим, црвено-бели су други због боље гол разлике (плус 15 наспрам плус 5).


 

6 kolo

ФОН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА    2:3 (0:1)

Београд, хала Шумице. Гледалаца: око 200. Судије: Панић Небојша (Београд), Радуловић Владан (Београд) и Галић Бранко (Београд). Стрелци: 0:1 Копања у 4, 0:2 Перић у 27, 1:2 Пешић, 2:2 Петронијевић у 34, и 2:3 Петров у 36.минуту. Жути картони: Борисављевић у 28. минуту /Фон/, а црвени картон у 30.минуту Бркић Срђан – /Црвена Звезда/ други жути картон.

ФОН: ЈОСИМОВИЋ, БОРИСАВЉЕВИЋ, ЛАЗИЋ, ПЕШИЋ, МИЛАШИНОВИЋ, Петрашевић, Мајсторовић, Маргетић, Алексић и Стојановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, РНИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Поповић Давор, Поповић Бојан, Копања, Бркић, Станојевић и Роксић.

Дерби кола је одигран у Београду. Домаћи ФОН је дочекао екипу Црвене Звезде, и ако су студенти пружили достојан отпор на крају су славили гости минималним резлутатом 3:2!

Имали су студенти прилике и игру на моменте и резултат али их је казнио „њихов бивши“ саиграч Петров за промашаје голом који је запечатио победника у овом дербију. Црвена Звезда је головима Копање и Марка Перића водила са 2:0, али се студенти нису предавали. Головима Пешића и Петронијевића ФОН поравнава на 2:2. Тада се чинило а нарочито после црвеног картона Бркића (други жути) да ће Фон и победити али тако није мислио новопечени репрезентативац Страхиња Петров који постиже победнички гол четири минута пре краја. Играо је Фон и са пет играча у пољу али то није донело промену резултата, што непрецизном завшницом а добрим делом и одличним интервенцијама младог голмана Црвене Звезде Радмановића.

7 kolo

Црвена звезда – Калча 4:3 (2:2)

Београд – Дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 500. Судије: Петар Радојчић (Инђија), Милош Јоцовић (Нови Сад) и Ђорђе Нинић (Београд). Стрелци: 1:0 Петров у 1, 2:0 Петров у 3, 2:1 Вукадиновић у 6, 2:2 Павловић у 6, 3:2 Рнић у 23, 3:3 Рамић у 25, 4:3 Перић у 33. минуту. Жути картони: Д. Поповић, Петров, Рнић (Црвена звезда).

Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 9 (5-4), Калча 5 (1-4).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Б. Поповић, Копања, Станојевић, Роксић.

КАЛЧА: СТЕФАНОВИЋ, ВУКАДИНОВИЋ, ПАВЛОВИЋ, КОСТИЋ, РАМИЋ, Јањић, Арсић, Николић, Кнежевић, Спасић, Стојадиновић, Стојановић.

КМФ Црвена звезда је победом над КМФ Калча из Ниша 4:3 (2:2) у 7. колу стигла на корак од наслова јесењег првака Прве футсал лиге Србије.
 

Гол вредан три бода, који је сломио отпор Нишлија у Хали спортова „Ранко Жеравица“, постигао је капитен Марко Перић након праве мале минијатуре симболичне за мајсторе малог фудбала.

Нишлије су се показале као неугодан противник, „тврд орах“, можда и најтежи испит за црвено-беле у текућој сезони. Иако није изгледало да ће тако бити на самом старту.

Већ у 4. минуту Звезда је имала два гола предности захваљујући репрезентативцу Србије Страхињи Петрову. Прву прилику је имао Давор Поповић већ после петнаест секунди, статива је спасила Нишлије, али је након грешке у додавању Петров рутински већ у 30. секунди довео Звезду у предност. Два минута касније, Звездина десетка је дриблингом створио себи предност, а прецизним ударцем са леве стране постигао други гол на мечу, девети у сезони за 2:0.

Нишлије су заиграле чвршће и агресивније у наставку, и у 7. минуту смањиле предност Звезде на 2:1, соло продор и гол Вукадиновића. Уследиле су две прилике Талеса и Петрова, а Павловић је у 16. минуту искористио непажњу Звездиних играча и поравнао резултат на 2:2. До краја полувремена, обе екипе су имале по једну добру прилику, Петров је претио голу Калче, а Радмановић се истакао две секунде пре истека времена.

У другом полувремену видели смо још три гола. Талес је након лепих дриблинга био фаулиран у 24.минуту, слободан ударац је извео Никола Рнић и савладао Стефановића за 3:2. Минут касније одмах је на другој страни запретио Вукадиновић, Радмановић је био на висини задатка, али је након неспоразума лопта ипак завршила у мрежи после ударца Рамића – 3:3. Петров је био константна претња по гол Калче, имао је прилике у 28. и 31. минуту, а након контранапада у шанси се на другј страни нашао и Павловић.

Гол одлуке је постигао капитен Марко Перић у 33. минуту. Петров му је одложио лопту, Перић повукао, дриблингом преварио противника, затим и голмана, и проследио лопту у мрежу за нову победу – 4:3.

До краја меча без већих прилика, Црвена звезда је сачувала мрежу и задржала максималан учинак након седам одиграних утакмица и 1. место на табели.

Звезда у наредном колу гостује у Врању а тријумфом би обезбедила и наслов јесењег шампиона Србије.

kolo

ВРАЊЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:4 (3:2)

Врање, дворана: „Врање”. Гледалаца: 2.000. Судије: Александар Минић (Књажевац), Оливер Николић (Ниш) и Иван Станковић (Ниш). Стрелци: 1:0 Тасић у 2, 1:1 Талес у 8, 2:1 Додић у 9, 3:1 Тасић у 16, 3:2 Бркић у 17, 3:3 Талес у 23, 3:4 Б. Поповић у 28. минуту. Жути картон: Станојевић (Црвена звезда).

ВРАЊЕ: МИЛЕНКОВИЋ, ТАСИЋ, П. НИКОЛИЋ, ТРАЈКОВИЋ, П. КРСТЕВСКИ, Крстић, Додић, Димчић, Милосављевић, Стојковић, Димитријевић, М. Николић.
 

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ТАЛЕС, КОПАЊА, Станојевић, Б. Поповић, Рнић, Бркић, Роксић.

Футсалери Црвене звезде победом у Врању обезбедили су јесењу титулу Прве футсал лиге Србије!

У дебитантској сезони црвено-бели су успели да стигну до првог места на табели на крају првог дела сезоне, и то непоражени, са максималним учинком након осам одиграних кола. Црвена звезда је савладала КМФ Врање 4:3 након преокрета у другом полувремену, двоструки стрелац је био Бразилац Талес, а Срђан Бркић и Бојан Поповић су по једном тресли мрежу Врањанаца.

Екипа из Врања је до ове утакмице била непоражена на свом терену, и имали су позитиван резултат након првих двадесет минута игре, водили и 3:1, али су црвено-бели показали зашто су лидери од прве утакмице шампионата Србије у малом фудбалу.

Већ у 16.минуту домаћа екипа је имала 3:1, Тасић је погодио два пута, Талес је био стрелац за Црвену звезду. На 3:2 је смањио Бркић минут касније за коначних 3:2, након првих двадесет минута.

У другом полувремену, преокрет су режирали Талес другим голом за друго изједначење – 3:3, а победу је донео Бојан Поповић у 28.минуту.

Црвена звезда је била ослабљења неиграњем репрезентативца и најбољег стрелца Страхиње Петрова, који је са Правним факултетом одбранио светску титулу на 5. Светском универзитетском шампионату у Пули.

Црвено-бели су имали велику подршку навијача у врањској дворани, са којима су заједно поделили радост на крају меча.

У 9.колу, последњем за ову годину, Звезда дочекује Нову Пазову.

9 kolo

Црвена звезда – Нова Пазова 7:1 (3:1)

Београд – Дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 200. Судије: Братислав Јовић (Ниш), Дејан Стајић (Врање) и Данијел Ристић (Врање). Стрелци: 0:1 Тепавчевић у 3, 1:1 Талес у 6, 2:1 Талес у 15, 3:1 Бркић у 17, 4:1 Перић у 26, 5:1 Талес у 27, 6:1 Петров у 32, 7:1 Д. Поповић у 39. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Б. Поповић, Копања, Бркић, Станојевић, Роксић.

НОВА ПАЗОВА: ВУЛИЋ, ШОШО, КУКОЉ, ЖИВИЋ, МИЛОСАВАЦ, Живановић, Тепавчевић, Кркобабић, Дујић, Бодоњи.

Црвена звезда је задржала максималан учинак (9-0-0) надигравши искусан тим Нове Пазове, непрепознатљив ове сезоне.
 

Гости су први стекли капитал преко Марка Тепавчевића, али…

Талес је био нарочито расположен – хет-трик, голове су постигли и Срђан Бркић, Марко Перић, Страхиња Петров и Давор Поповић.

Црвено-бели постају казнена експедиција!

image.png.f0f082b5db96fd0d5400381bfaedc6e8.png

Link to comment
Share on other sites

10 kolo

Црвена звезда – Јастребац 6:0 (3:0)

Београд – Дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 300. Судије: Благоје Мијаиловић (Вршац), Марјан Сарка (Вршац) и Ђорђе Нинић (Београд). Стрелци: 1:0 Д. Поповић у 9, 2:0 Рнић у 14, 3:0 Петров у 16, 4:0 Петров у 27, 5:0 Талес у 32, 6:0 Стојчевски у 34. минуту.

Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 8 (3-5), Јастребац 8 (3-5).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Маринковић, Б. Поповић, Копања, Стојчевски, Станојевић, Вулић.

ЈАСТРЕБАЦ: ЈОВИЋ, ВУЛЕТИЋ, СИБИНОВИЋ, УРОШЕВИЋ, ВУКАЈЛОВИЋ, Стојковић, Раденковић, Миленковић, Ваљаревић, Булатовић, Лапчевић, Судимац, Чолић.

Футсалери Црвене звезде на најбољи начин су стартовали у пролећном делу првенства Србије, убедљивим тријумфом над КМФ Јастребац у Хали спортова „Ранко Жеравица“ – 6:0 (3:0).

Црвено-бели су током целог тока меча контролисали дешавања на терену, а резултат је већ у првих 20 минута могао бити много убедљивији.
 

Имали су неколико прилика изабраници Милоша Алиловића пре водећег гола, који је дело Давора Поповића након соло продора у 8.минуту. Издржао је дуел са противничким играчем, изградио позицију и резантним ударцем отворио голеаду на Новом Београду – 1:0. И пре другог гола, ређале су се прилике пред голом Јастрепца: Петров, Талес, Станојевић… све до 13.минута када је Никола Рнић, после комбинације са Станојевићем, дуплирао предност црвено-белих – 2:0. Врло брзо је јесењи шампион постигао и трећи гол, непуна два минута касније, Страхиња Петров је егзекутор, а новајлија Андреја Стојчевски асистент, након сјајног паса Звездиног капитена Марка Перића, 3:0 после првог периода игре.

У наставку, Звезда је постигла још три гола. Истакао се прелепим поготком, својим другим на мечу, Страхиња Петров за 4:0 у 27.минуту. Контранапад Црвене звезде је започео управо Петров, спровели су у дело капитен Марко Перић и асистент Бојан Поповић, а репрезентативац Србије атрактивно завршио, „паненком“, и матирао голмана гостију из Блаца. Пети гол је постигао Бразилац Талес у 32.минуту, асистент Рнић из корнера, а коначан резултат поставио је минут касније Андреја Стојчевски, и тако крунисао одличну ролу на дебију у дресу Црвене звезде, уз асистенцију Симеуна Копање – 6:0.

У наредном колу Звезда дочекује екипу КМФ Земун Само право.

11 kolo

Црвена звезда – Земун Само право 4:2 (1:0)

Београд – Дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 300. Судије: Никола Рабреновић, Предраг Лазаревић и Бранко Галић (сви из Београда). Стрелци: 1:0 Д. Поповић у 3, 2:0 Петров у 27, 3:0 Перић у 28, 4:0 Б. Поповић у 29, 4:1 Петронијевић у 38, 4:2 Мандић у 39. минуту.

Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 4 (2-2), Земун Само право 5 (4-1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Маринковић, Б. Поповић, Копања, Стојчевски, Станојевић, Сарић, Вулић.

ЗЕМУН САМО ПРАВО: АНТОНИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ЂУРИЧИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ЛАЗИЋ, Тиосављевић, Миленовић, Мандић, Јефтић, Инајетовић, Стојановић, Томић, Младеновић, Јелић.

КМФ Црвена звезда остварио је нову, 11. победу у првенству Србије у футсалу над екипом КМФ Земун Само право 4:2 (1:0), и задржао максималан учинак на табели.

Земунци су први запретили преко капитена Милосављевића, али је Радмановић био сигуран. Црвено-бели су озбиљно схватили прилику градског ривала, и одмах одговорили преко Страхиње Петрова. Успоставили су пресинг изабраници Милоша Алиловића што им је донело контролу игре, а бивши репрезентативни голман Алекса Антонић је брзо капитулирао. Већ у 3.минуту игре, маестро капитен Перић након дриблинга асистира Давору Поповићу, који је и овог пута начео противника прецизним ударцем из непосредне близине за Звездину предност – 1:0. То је био једини погодак у 

првом полувремену, иако је потпуно невероватно да се мрежа гостију није затресла барем још једном.

Велику борбу гледали смо у наставку, пожртвовану, што је публика у Хали спортова „Ранко Жеравица“ умела да награди. Звезда је претила преко Талеса, у неколико наврата је покушавао Бразилац ударцима са дистанце, покушао је и Бојан Поповић, велике прилике имали су капитен Марко Перић, затим и Маринковић, али се истакао Антонић са три одбране и сачувао свој гол. У 9.минуту пројектил Давора Поповића зауставила је пречка, а минут касније Талес је атрактивно покушао да лобује Антонића, нажалост, замало преко гола је отишла лопта. Земунци су опасно запретили преко Јефтића и Мандића. Ређале су се прилике пред голом Земуна, нове велике шансе су пропустили Бојан Поповић, Петров и Талес, али само захваљујући одбранама Антонића, мрежа је мировала. На уласку у последњи минут првог полувремена, одлична акција Талеса и Перића, али статива се испречила накомн ударца капитена и на одмор се отишло са резултатом 1:0.

Земун је имао прву прилику и у другом полувремену преко Мандића, статива је била Звездин савезник овог пута. Перић и Талес су стављали на искушења Антонића на другој страни који је одолевао све до 27.минута када је морао да вади лопту из мреже други пут. Талес је пробио по десној страни, одиграо до Станојевића, који је одложио до самог Петрова, а најбољи Звездин стрелац дуплирао предност – 2:0. Одмах је уследио и трећи гол, капитен Перић је тридесет секунди касније показао зашто је велики мајстор, сам је искреирао прилику и „поткопао“ лопту испред Антонића, лако решио ситуацију за 3:0. Земун је имао две велике прилике након трећег Звездиног гола које није искористио, па је уследила казна. Победник је био решен у 29.минуту, Давор Поповић се поиграо са противницима, асистирао Бојану Поповићу, који је примирио лопту грудима и проследио у мрежу за 4:0.

Могла је Црвена звезда много убедљивије да слави, Стојчевски, Перић, Талес, Бојан Поповић… су имали шансе за нови гол након лепих акција, али без егзекуције. Земун је имао неколико прилика да казни Звездине промашаје и опуштеност, али је тек у финишу успео да смањи минус. У 38.минуту Петронијевић је смањио на 4:1, а коначан резултат је поставио Мандић у 39.минуту. Јаков Вулић је спречио Јевтића да додатно искомпликује ситуацију у последњем минуту и унесе неизвесност.

Црвено-бели у наредном колу путују у Ниш, на дуел против трећепласиране екипе Винтер Спорта.

12 kolo

Винтер спорт – Црвена звезда 1:4 (0:2)

Ниш – Дворана: „Чаир”. Гледалаца: 1.400. Судије: Драгутин Божовић (Кула), Александар Јакшић (Горњи Милановац) и Бојан Буројевић (Чачак). Стрелци: 0:1 Петров у 7, 0:2 Перић у 18, 1:2 Максимовић у 27, 1:3 Талес у 40, 1:4 Талес у 40. минуту. Жути картони: Ристић, Илић (Винтер спорт), Рнић, Станојевић, Петров (Црвена звезда).

Нагомилавање прекршаја: Винтер спорт 7 (2-5), Црвена звезда 9 (5-4).
 

ВИНТЕР СПОРТ: П. ПАВЛОВИЋ, РИСТИЋ, РАНЧИЋ, СТОЈАНОВИЋ, ЛЕКИЋ, Максимовић, Ј. Ђорђевић, Ценић, Рамадани, Илић, М. Павловић, М. Ђорђевић, Јанковић, Спасојевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Маринковић, Б. Поповић, Копања, Стојчевски, Станојевић, Вулић.

 

13 kolo

Црвена звезда – Економац 4:2 (3:1)

Београд – Дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 500. Судије: Александар Јакшић (Горњи Милановац), Бојан Буројевић (Чачак) и Владан Ђермановић (Шабац). Стрелци: 1:0 Талес у 8, 2:0 Маринковић у 9, 3:0 Перић у 16, 3:1 Васић у 17, 3:2 Рајић у 22, 4:2 Стојчевски у 31. минуту. Жути картон: Перић (Црвена звезда).

Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 5 (3-2), Економац 4 (2-2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, РНИЋ, КОПАЊА, СТАНОЈЕВИЋ, Д. Поповић, Маринковић, Б. Поповић, Стојчевски, Талес, Радмановић.

ЕКОНОМАЦ: МИЛАНОВИЋ, ДИГИЋ, ВАСИЋ, РАДОЈИЧИЋ, РОСИЋ, Марковић, Миливојевић, Брдар, Вранић, Рајић, Димитријевић, Јовановић, Миловановић, Миленковић.

У оквиру 13.кола Прве футсал лиге Србије Црвена звезда је у хали „Ранко Жеравица“ савладала актуелног шампиона Економац – 4:2 (3:1), и продужила максималан низ.

Звезда је наступила без најбољег стрелца, репрезентативца Страхиње Петрова, који је одрађивао суспензију због жутих картона.

Црвено-бели су апсолутно заслужено имали предност након првог периода игре. Да су били присебнији у завршници разлика је могла да буде и убедљивија. Бразилац Талес је на асистенцију капитена Перића у 8.минуту филигрански прецизним ударцем затресао небрањени део мреже и начео противника. Тридесетак секунди касније, Талес се нашао у улози асистента, мајсторски пронашао Лазара Миленковића, који главом тресе мрежу гостију. Капитен Марко Перић је у 16.минуту повисио на 3:0, рутински. У 17.минуту Економац је из првог озбиљнијег ударца смањио резултат преко Кристијана Васића.

Предраг Рајић, стари мајстор је искористио минимум простора у 22.минуту да натера Јакова Вулића да по други пут вади лопту из мреже. Гол који је унео неизвесност у наизглед решену утакмицу и улио самопоуздање Крагујевчанима. Распламсала се борба, играло се веома чврсто, опрезно, Звезда је имала у појединим тренуцима више од игре, а квалитет је пресудио у 31.минуту. Стојчески је поставио коначних 4:2.

Публика је могла да ужива у игри старих мајстора и легенди малог фудбала, два капитена, Марка Перића и Предрага Рајића.
 

Звезду победа у Новом Пазару у наредном колу дели од потврде 1.места пред плеј-оф. Пре меча у Новом Пазару, Милоша Алиловића и његове изабранике очекује дуел 1/8 финала Купа Србије, против Ивањице.

14 kolo

Нови Пазар – Црвена звезда 1:1 (0:0)

Нови Пазар – Дворана: „Пендик”. Гледалаца: 1.000. Судије: Александар Минић (Књажевац), Оливер Николић (Ниш) и Жељко Стоилков (Алексинац). Стрелци: 0:1 Станојевић у 36, 1:1 П. Јовановић у 38. минуту. Жути картон: Ел. Реџовић (Нови Пазар).

Нагомилавање прекршаја: Нови Пазар 3 (1-2), Црвена звезда 7 (4-3)

НОВИ ПАЗАР: ХОТ, АЛЕКСИЋ, ЕЛ. РЕЏОВИЋ, МУТАВЏИЋ, Д. ЈОВАНОВИЋ, Рамадан, Вукадиновић, Радетинац, Миралемовић, Мујовић, Ен. Реџовић, П. Јовановић, Колашинац.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, ПЕТРОВ, СТАНОЈЕВИЋ, ТАЛЕС, Рнић, Д. Поповић, Маринковић, Б. Поповић, Копања, Стојчевски, Радмановић.

Футсалери Црвене звезде након 13 узастопних победа забележили су и први реми. У дербију 14.кола Прве футсал лиге Србије, у „Пендику“, домаћи Нови Пазар и Црвена звезда поделили су бодове – 1:1.

Пред око 1100 гледалаца у првих двадесет минута није било голова, да би Звезду у вођство у 38.минуту довео Стефан Станојевић. Очекивало се да ће Звезда у Новом Пазару потврдити прво место и пол позицију пред плеј-оф, али је Предраг Јовановић у 39.минуту изједначио, сачувао бод свом тим и непораженост у „Пендику“.

Црвена звезда је сигурна на првом месту са 40 бодова, Нови Пазар је на другом са 32, док Винтер спорт на трећем има 31.

У наредном колу Звезда дочекује четвопласирани ФОН на Новом Београду, док ће у директном дуелу Винтер спорт и Нови Пазар у Нишу одлучивати о другом месту на табели.

image.png.19f97d79aa716c0e35ea387048a5bed9.png

Првенство Србије није настављено због епидемије корона вируса. Црвена звезда као првопласирани тим на табели до прекида је проглашена шампионом за сезону 2019-20

image.png.dad08b76b5d44a05e00f3654d4a331ef.png

Куп 2019/20
 

1/8 finala

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ИВАЊИЦА 6:5, после пенала (4:4, 2:1)

Београд, дворана: „Ранко Жеравица”. Гледалаца: 200. Судије: Бојан Граовац (Рума), Владан Ђермановић (Шабац) и Никола Павловић (Шабац). Стрелци: 1:0 Перић 11.минут, 2:0 Перић 13.минут, 2:1 М. Колаковић 14.минут, 3:1 Перић 18.минут, 3:2 М. Колаковић 19.минут, 4:2 Петров 32.минут, 4:3 Вукашиновић 37.минут, 4:4 Николић 38. минут. Стрелци из пенала: Перић и Петров (Црвена звезда), М. Колаковић (Ивањица). Жути картони: Вулић (Црвена звезда), Ђ. Лишанин, Радоњић (Ивањица). Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 6 (1-5), Ивањица 4 (1-3).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Маринковић, Б. Поповић, Копања, Стојчевски, Станојевић, Вулић.

ИВАЊИЦА: ВАРАГИЋ, НИКОЛИЋ, РАДОЊИЋ, ВУКАШИНОВИЋ, М. КОЛАКОВИЋ, Л. Колаковић, Миловановић, Г. Лишанин, Ђ. Лишанин.

Црвено-бели футсалери успешно су пребродили прву препреку у Купу Србије тријумфом након бољег извођења пенала против Ивањице на Новом Београду – 6:5 (4:4, 2:1).

Пред дерби дуел у Новом Пазару, који би у случају победе изабраницима Милоша Алиловића обезедио прво место на табели пред старт плеј-офа, почело је и такмичење у Купу Србије.

Лидер Друге лиге, КМФ из Ивањице се показао каовеома неугодан противник и умало приредио изненађење. Успели су да доведу утакмицу до пенала, али Звезда је изашла као победник.

Веома ефикасно и узбудљиво прво полувреме. Црвено-беле је предводио капитен Марко Перић, који је постигао хет-трик у првих двадесет минута, а на другој страни се у главној улози нашао Милорад Колаковић, вођа првопласиране екипе друголигашког каравана. Перић је у 11. и 13. минуту донео два гола предности, Колаковић смањио минут касније, да би Перић комплетирао хет-трик у 18.минуту за 3:1. Колаковић је поставио 3:2 у 19.минуту.

Када је Звездина десетка и репрезентативац Страхиња Петров у 32.минуту поново дуплирао предност, очекивало се да до краја црвено-бели неће имати проблема да остваре пролаз у рунду. Међурим, Ивањичани нису мислили тако па су Вукашиновић у 37. и Николић у 38.минуту поравнали резултат и одвели меч на пенале, 4:4.

Пласман међу осам најбољих Звезди су донели Перић и Петров, док је Колаковић био прецизан за Ивањицу.

Takmičenje u kupu je prekinuto zbog epidemije korona virusa.


 

Link to comment
Share on other sites

Posted (измењено)

Marko Peric

QyUvZx5.jpg

Milos Alilovic trener

bmE2NV9.jpg

Nikola Rnic

VKsD3Ks.jpg

Bojan Popovic

y7eQLP9.jpg

Miljan Radmanovic golman

6cdLini.jpg

Marko Roksic golman

5zwZmlo.jpg

Srdjan Brkic

7nbvGur.jpg

Stefan Stanojevic

EKAsYk9.jpg

Strahinja Petrov

JhvtzNw.jpg

Thales Fetoisa

zgDncZK.jpg

Jakov Vulic, Lazar Marinkovic, Andreja Stojceski

ijzBAH6.jpg

Edited by Goran137
Link to comment
Share on other sites

Posted (измењено)
22 минута раније, keyser_soze said:

I ugasismo se na kraju

JBG bilo je lepo dok je trajalo. Al jos neki klubovi iz SD su se gasili pa opet aktivirali, tako da ostaje nada da u nekim boljim vremenima opet aktiviramo ovu sekciju i da se nastavi tamo gde smo stali...

Edited by Goran137
Link to comment
Share on other sites

Posted (измењено)

Sezona 2020/21

Liga Sampiona:

Preliminarna faza

Асниер Вилнев 92 – Црвена звезда 7:3 (4:1)

Париз, хала: „Теди Ринер Арена“. Без гледалаца. Судије: Рубен Антонио Кардозо Сантош, Филипе Гонкало Сантош Дуарте, Седрик Пелисије. Стрелци: 1:0 Лутин у 11′, 1:1 Перић у 13′, 2:1 Лутин 14′, 3:1 Мохамед 17′, 4:1 Коељо 20′, 4:2 Стојчевски 21′, 5:2 Белхај 26′, 5:3 Стојчевски 27′, 6:3 Лутин 28′, 7:3 Мохамед 32′. Жути картони: Ортиз (Асниер), Д.Поповић (Црвена звезда).

АСНИЕР: АКСЕНТИЈЕВИЋ, РИКАРДИЊО, МУХУДИН, ОРТИЗ, МОХАМЕД, Диагурага, Белхај, Бакаил, Коељо, Ел Месрар, Лутин, Н’Гала, Туре, Галмим. Тренер: Хесус Веласко Техада

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Сарић, Б.Поповић, Копања. Тренер: Бошко Васиљевић

Футсалери Црвене звезде поражени су у прелиминарној фази Лиге шампиона у Паризу од француског шампиона, екипе Асниер Вилнев 7:3 (4:1).

Храбро су се црвено-бели супротставили једном највећих кандидата за освајање Лиге шампиона коју предводи највећи ас футсала Рикардињо, а екипа је сачињена од броних искусних интернационалаца – четири репрезентативца Француске, два репрезентативца Марока, репрезентативаца Шпаније, Србије и Португала.

На клупи Црвене звезде био је секретар клуба Бошко Васиљевић уместо тренера Милоша Алиловића.

Француски шампион је кренуо силовито од самог старта, и у првих десет минута створио неколико изгледних прилика преко капитена Мохамеда, Коеља и Лутина. Црвено-бели су припретили први пут у 10.минуту преко Стојчевског, претили су Мухудин и Ортиз, Радмановић је био на висини задатка, а одмах затим је уследило и вођство домаћина. После дриблинга Нелсон Лутин је постигао свој први погодак и довео Асниер у предност. Нису се уплашили црвено-бели и сачекали прву шансу за изједначење. Бојан Поповић је одузео лопту, а капитен Марко Перић савладао Миодрага Аксентијевића на голу Парижана.

Ипак, Лутин је након корнера лепо захватио волеј и погодио други пут, три минута касније и Мохамед за 3:1. Ређале су се прилике пред голом Радмановића, покушавали су Бакаил, Ортиз, нису били успешни. Опасно је припретио Давор Поповић на другој страни. А онда брз напад, десет секунди је остало до краја, лепу акцију голом крунише Коељо за 4:1.

И у другом полувремену смо гледали отворену, интезивну игру. Звезда је одмах смањила преко Стојчевског, Милосављевић је имао зицер испред Аксентијевића, а то је казнио Белхај за 4:2. Видели смо велики број прилика, Лутин је погодио пречку, претили су Белхај, Риакрдињо, Ортиз… Милосављевић је имао још једну добру прилику. Стојчевски је постигао други гол у 27.минуту, након соло акције Копање, да би до краја меча победу домаћих потврдили Нелсон Лутин и Мохамед.

Звезда је имала на располагању свега 8 играча, док је на другој страни фаворизовани противник имао велики ростер искусних појединаца. Ослабљени тим црвено-белих и на овом мечу и у односу на протеклу сезону, пружио је отпор у својим могућностима, и поред високог резултата.

Edited by Goran137
Link to comment
Share on other sites

Првенство 2020/21:
 

1 kolo

Црвена звезда – Винтер спорт 4:5 (2:2)

Београд – Дворана: Ранко Жеравица. Играно без присуства гледалаца: Судије: Петар Радојчић, Драгутин Божовић и Предраг Вујић. Стрелци: 1:0 Стојчевски у 2, 1:1 П. Јовановић у 4, 2:1 Стојчевски у 5, 2:2 Максимовић (10м) у 19, 3:2 Станојевић у 27, 4:2 Поповић у 27, 4:3 Ранчић у 34, 4:4 Крстић у 40, 4:5 Костић у 40. минуту. Жути картони: Перић (Црвена звезда), Костић (Винтер спорт).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, СТАНОЈЕВИЋ, Сарић, Маринковић, Поповић, Копања, Радмановић.

ВИНТЕР СПОРТ: М. ЂОРЂЕВИЋ, РИСТИЋ, РАНЧИЋ, КОСТИЋ, ЈОВАНОВИЋ, Стаменковић, Максимовић, Ј. Ђорђевић, Радојичић, Н. Јовановић, Лекић, Крстић, Соколовић.

Футсалери Црвене звезде поражени су први пут у историји клуба на премијери нове сезоне од нишке екипе Винтер Спорт у Хали спортова „Ранко Жеравица“ након великог преокрета у финишу – 4:5 (2:2).

Пре почетка меча Звездиним футсалерима додељени су медаље и пехар за шампионску титулу из протекле сезоне.

У слављеничком тону је протекао и почетак меча, црвено-бели су већ у 2.минуту преко Стојчевског повели, изједначио је П.Јовановић, да би Стојчевски у 5.минуту донео ново вођство. На полувреме се отишло са резултатом 2:2 након гола Максимовића са 10 метара.

У наставку су шампиони Србије стигли брзо до два гола у 27.минуту. Прво је на пас Стојчевског, Станојевић био спретан и прецизан, да би се пресинг исплатио већ после тридесетак секунди, када је лепу акцију голом крунисао Бојан Поповић.

Ипак, уследио је шок у финишу. Ранчић је смањио на 4:3, да би се у последњих тридесет секунди исплатила гостима игра са пет играча у пољу. Прво је Крстић неометан са друге стативе погодио за 4:4, да би у 39:59 велико славље и победу гостима донео Костић.

2 kolo

Земун Само право – Црвена звезда 1:3 (0:1)

Београд, дворана: „Пинки“. Без гледалаца. Судије: Драгутин Божовић, Милош Јовоцић и Владимир Тошић. Стрелци: 0:1 Перић у 17′, 1:1 Ђуришић у 28′, 1:2 Боснић 34′, 1:3 Станојевић 40′. Жути картони: Мандић (Земун Само право), Перић, Боснић (Црвена звезда).
 

ЗЕМУН САМО ПРАВО: ЈЕВТИЋ, КАЛАНОВИЋ, Н.МИЛОСАВЉЕВИЋ, АРСИЋ, ЂУРИЧИЋ, А.Милосављевић, Митровић, Миленовић, Петронијевић, Мандић, Грујић, Томић, Јелић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Радмановић, Сарић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Станојевић.

Футсалери Црвене звезде савладали су у првом мечу 2.кола Прве лиге Србије у малом фудбалу екипу Земун Само право у хали „Пинки“ 3:1 (1:0) и остварили прву победу у првенству.

Након пораза на премијери нове сезоне од Винтер спорта у хали „Ранко Жеравица“, изабраници Милоша Алиловића су успели да се издигну изнад ситуације и савладају Земунце.

Непосредно пре првог гола на мечу, екипа Земуна је имала велику прилику преко Арсића, који је на срећу био замало непрецизан испред Вулића. Црвено-бели су повели лепим поготком капитена Марка Перића након соло продора у 17.минуту. Преварио је чувара Звездин капитен, повукао лопту и са скоро пола терена упутио одличан ударац који је завршио у мрежи Земунаца.

Шампион Србије је после вођства убрзо могао и до другог гола, али се истакао голман Земуна Урош Јевтић, и прозрео намеру Станојевића. Бојан Поповић је у два наврата био близу гола, али без успеха. У последњих 10 секунди првог полувремена, Земун је имао прилику преко Ђуришића, Јаков Вулић је одлично реаговао, а Црвена звезда имала контранапад, међутим, Јевтић се поново истакао, одбранио ударац Давора Поповића нешто пре сирене за крај првог периода игре.

У другом полувремену Земунци су пружили јак отпор црвено-белима и успели да стигну до изједначења. Након лепе акције, Душан Ђуричић је био стрелац за 1:1 у 28.минуту за велику радост своје клупе.
 

Покушала је екипа Земуна да стигне и до другог гола и направи ново изненађење, али ипак су црвено-бели били ти који су славили. У 34.минуту, Давор Поповић је пресекао контранапад домаће екипе, одиграо до Марка Перића који је фантастичном асистенцијом пронашао Стефана Боснића за 1:2. Коначан резултат поставио је Стефан Станојевић у последњој секунди. Екипа Земуна је ризиковала, играла дуго без голмана, са петорицом у пољу, Вулић је интервенисао у два наврата, а Станојевић је са своје половине, скоро са гола на гол постигао трећи и коначних 1:3.


 

3 kolo

Црвена звезда – Врање 2:3 (0:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Без гледалаца. Судије: Благоје Мијаиловић, Марјан Сарка, Марко Мајсторовић. Стрелци: 0:1 Трајковић у 4, 1:1 Милосављевић у 28, 1:2 Алексић у 35, 1:3 Трајковић у 38, 2:3 Милосављевић у 38. Жути картони: Д.Поповић (Црвена звезда), Милосављевић, Стојановић, Алексић (Врање).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, СТАНОЈЕВИЋ, Вулић, Сарић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Милосављевић.

ВРАЊЕ: М.ТАСИЋ, ЈАЊИЋ, АЛЕКСИЋ, Д.ТАСИЋ, ТРАЈКОВИЋ, М.Николић, Крстић, Стојановић, Милосављевић, П.Николић, Марјановић, Стојковић.

КМФ Црвена звезда поражен је у првој утакмици 3.кола Прве футсал лиге Србије у Хали спортова „Ранко Жеравица“ од гостију из Врања 2:3 (0:1).

Гости су повели већ у раној фази првог полувремена. Јањић је искористио несмотреност Стојчевског на средини терена, повукао контранапад и у ситуацији на 2 на 1 са Звездиним голманом Радмановићем упослио Трајковића који је спровео лопту у мрежу. То је био и једини гол у првих 20 минута. Звезда је имала иницијативу током целог тока првог полувремена, притискала одбрану гостију, покушавали су капитен Перић и Давор Поповић, али без великих шанси.

Црвено-бели су наставили са нападима и у наствку меча, али су гости први имали велику прилику. Определила се екипа из Врања да из контранапада вреба своју шансу, и то дочекала након још једне грешке Звездиних футсалера, али је Трајковић овог пута погодио стативу. Звезда је успела да пробије чврсту одбрану гостију и конкретизује иницијативу у 28.минуту. После лепе комбинације Стојчевског и Перића, Стојчевски је прошао и упослио Милосављевића, који постиже првенац за 1:1.
 

Деловало је у тим тренуцима да ће Звезда успети да сломи „тврд орах“, и имала је велику прилику за преокрет, Бојан Поповић је идеално упослио Давора Поповића, али је статива била савезник екипе из Врања. Имали су изабраници Милоша Алиловића још две прилике, Станојевић је пресекао напад Врања, али за тренутак каснио у одигравању ка Боснићу испред гола противника у контранападу. Капитен Перић је имао прекид, лопта је завршила тик изнад пречке.

Нажалост, Звездини промашаји су сурово кажњени. У 33.минуту, после ударца из угла, Марјановић се лепо снашао и одложио Алексићу који је поново довео своју екипу у вођство. Звезда је затим ризиковала, покушала са пет пет играча у пољу и у јеку напада Трајковић је са своје половине погодио празан гол шампиона Србије за 1:3. Одмах је у следећем нападу Милосављевић смањио на 2:3 и Звезди је остало нешто више од минута да избегне пораз.
 

Имали су прилике капитен Перић и Станојевић, али се истакао голман Тасић и сачувао победу свом тиму.

Црвена звезда у наредном колу гостује екипи Нове Пазове.

 

4 kolo

Нова Пазова – Црвена звезда 1:2 (0:2)

Нова Пазова, хала: ОШ „Свети Сава“. Без гледалаца. Судије: Бојан Граовац, Бане Папишта, Владан Ђермановић. Стрелци: 0:1 Перић у 9′, 0:2 Маринковић у 13′, 1:2 Тепавчевић 30′. Жути картони: Тепавчевић (Нова Пазова), Д.Поповић (Црвена звезда).

НОВА ПАЗОВА: СЕКУЛИЋ, ШОШО, КУКОЉ, ПАУНОВИЋ, ЖИВИЋ, Петровић, Тепавчевић, Мацановић, Стојановић, Живановић, Павловић, Пашић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, СТАНОЈЕВИЋ, Радмановић, Сарић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Милосављевић.

КМФ Црвена звезда победом над Новом Пазовом 2:1 (2:0), уписао је другу победу и нова три бода.

Ове сезоне црвено-белима више „леже“ утакмице на гостовањима, што су доказали уверљивом игром и победом против Нова Пазове. Од самог старта су диктирали темпо и врло брзо створили капиталну предност.

Већ у прва два минута, Давор Поповић је два пута опасно запретио ударцима са дистанце, затим су се ређале прилике пред голом домаћих – капитен Перић је погодио стативу, Бојан Поповић пречку, да би ударац Милосављевића зауставио Секулић. И то све до половине првог полувремена, када је капитен Перић маестрално погодио за вођство. Пре самог гола Станојевић је спречио опасан контранапад Нове Пазове, уследио је тајм-аут, а затим и најлепши детаљ меча, вероватно и досадашњег тока сезоне. Освојио је Марко Перић лопту испред гола противника и усвом стилу, извео један од трикова из свог „арсенала“, преварио Секулића финтом, а затим га и лобовао из места – 0:1.
 

Нова Пазова је први пут запретила после гола Звезде, ударац Мацановића зауставио је Вулић. Уследио је брзо и други гол шампиона Србије. Комбинација Перића и Маринковића, асистенција капитена и погодак Маринковића за 0:2. Давор Поповић је био близу гола у самом финишу полувремена, али резултат је остао непромењен.

У другом полувремену видели смо исти однос снага. Звезда је константно притискала противника, Бојан Поповић и Милосављевић су пропустили прилике да потврде Звездин тријумф. Након једне грешке на средини терена, Тепавчевић је успео да савлада Вулића и смањи резултат на 1:2.
 

Звезда је настојала да постигне трећи погодак, ређале су се прилике пред голом домаће екипе, Давор Поповић је погодио стативу, непрезицни су били Станојевић, Стојчевски у два наврата, а ан другој страни је умало Пауновић савладао Вулића, који се истакао добром интервенцијом.

До краја меча, Стојчевски је још једном био у прилици, али ни овог пута није погодио мрежу Нове Пазове, испречио се голман Секулић.

У наредном колу, Звезда ће дочекати Нови Пазар и имати прилику да забележи први тријумф на свом терену.

5 kolo

Црвена звезда – Нови Пазар 2:2 (1:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Гледалаца: 30. Судије: Александар Минић, Оливер Николић, Иван Биорац. Стрелци: 1:0 Милосављевић у 1′, 1:1 Ел.Реџовић у 8′, 1:2 Д.Поповић (аутогол) у 28′, 2:2 Перић у 38′. Жути картони: Копања, Стојчевски, Перић (Црвена звезда), Алексић (Нови Пазар).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, СТАНОЈЕВИЋ, Вулић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Стојчевски. Тренер: Милош Алиловић

НОВИ ПАЗАР: МУЈОВИЋ, АЛЕКСИЋ, ЕЛ.РЕЏОВИЋ, ВУКАДИНОВИЋ, МУТАВЏИЋ, Рашљанин, Миловац, Садетић, Мираљемовић, Рамић. Тренер: Марко Гавриловић

У дербију 5.кола Прве футсал лиге у Хали спортова „Ранко Жеравица“, Црвена звезда и Нови Пазар поделили бодове – 2:2 (1:1).

Пазарци су у Београд дошли као једина екипа са максималним учинком у досадашњем току сезоне. Црвено-бели су имали велики мотив да забележе први тријумф на свом терену против највећег конкурента за трофеј.

И тако су почели. Храбро, са јасним циљем, већ након четрдесет секунди Милосављевић је матирао Мујовића. Давор Поповић је пресекао пас, а Милосављевић рутински реализовао први напад ка голу противника.

Пазарци су имали иницијативу већим делом полувремена, али и гол минуса практично од самог старта. Звезда је имала прилику преко Бојана Поповића да дуплира вођство, док су на другој страни Пазарци тражили решење да угрозе Миљана Радмановића. И пронашли су га у 8.минуту. Вукадиновић је успео да прође Станојевића, а Реџевић је погодио за 1:1.

Након тога, Звезда је заиграла доста одлучније и створила низ прилика. Ређали су се покушаји Давора Поповића, Станојевића, три пута је покушао капитен Перић, погодио

 

стативу из прекида, али без успеха. Најбољу прилику за Нови Пазар имао је Рамић, након контранапада, али није био прецизан.

Почетак другог полувремена донео је чврсту игру, Звезда је имала нешто више од иницијативе. Нови Пазар је повео након аутогола Давора Поповића, којег је лопта закачила након ударца Реџевића у 28.минуту. Поново је пробио Вукадиновић, овог пута Реџевићев ударац се сплетом околности неспретно одбио од Давора Поповића. Сада је Звезда била у ситуацији да јури резултат, и створила довољан број прилика.

Бојан Поповић је погодио стативу, уз доста среће Пазарци су се одбранили, прилике су имали и Маринковић, Давор Поповић, капитен Перић… али до 38.минута без промене резултата. Тренер Алиловић се одлучио за играча више у пољу, а играчи Новог Пазара да одбране резултат. Звезда је полако градила напад, стварала вишак, и дочекала гол. Давор Поповић је упослио Марка Перића, који је хладнокрвно, као и много пута током каријере, био сигуран егзекутор, за коначних 2:2.

Црвено-беле у наредном колу очекује дуел против Коњарника. У уторак ће Црвена звезда сазнати и противника за прелиминарну рунду Футсал Лигe шампиона.

6 kolo

Црвена звезда – Коњарник 6:2 (2:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Гледалаца: 30. Судије: Никола Рабреновић, Никола Алексић, Иван Биорац. Стрелци: 1:0 Д.Поповић у 5′, 2:0 Маринковић у 8′, 2:1 Кокотовић у 11′, 3:1 Д.Поповић у 26′, 4:1 Боснић 30′, 5:1 Маринковић 33′, 6:1 Стојчевски 38′, 6:2 Шљукић 40′.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Радмановић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Станојевић. Тренер: Милош Алиловић

КОЊАРНИК: ДРНДАРЕВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ШЉУКИЋ, КОКОТОВИЋ, РАТКОВИЋ, Грујић, Ристановић, Љујић, Вићић. Тренер: Зоран Жигић

Футсалери Црвене звезде у градском дербију у Хали спортова „Ранко Жеравица“ савладали су екипу Коњарника 6:2 (2:1) и остварили трећу победу у првенству.

У дуелу шампиона Србије и једног од зачетника малог фудбала на нашим просторима, Црвена звезда је остварила убедљиву победу, прву на свом терену.

Врло брзо су изабраници Милоша Алиловића стигли до два гола предности већ у 8.минуту преко Давора Поповића и Лазара Маринковића, да би Стефан Кокотовић смањио на 2:1.

Гости су на старту другог полувремена имали две велике прилике за изједначење преко Љујића и Кокотовића, али нису били присебни и прецизни. Црвена звезда је то казнила и 

преломила утакмицу у своју корист. Давор Поповић је у 26.минуту повисио на 3:1, Јаков Вулић у неколико наврата одлично интервенисао, а Стефан Боснић у 30.минуту потврдио Звездин тријумф четвртим голом.

Други гол у 33.минуту постигао је и Лазар Маринковић након што је капитен Перић пресекао пас испред гола гостију, а лепу акцију и комбинацију са Станојевићем, Стојчевски је искористио у 38.минуту за 6:1. Коначан резултат поставио је Шљукић у самом финишу меча.

Црвена звезда се у наредном колу сусреће са екипон ФОН-а.

7 kolo

Цр­ве­на зве­зда – ФОН 2:3 (1:2)

Београд – Дво­ра­на Ран­ко Же­ра­ви­ца. Играно без присуства гледалаца. Су­ди­је: Дра­гу­тин Бо­жо­вић, Ми­лош Јо­цо­вић и Предраг Вујић. Стрел­ци: 0:1 Бр­кић у 4, 1:1 По­по­вић у 8, 1:2 Пе­шић у 15, 2:2 Стој­чев­ски у 27, 2:3 Мај­сто­ро­вић у 31. ми­ну­ту. Жу­ти кар­то­ни: Ма­рин­ко­вић (Цр­ве­на зве­зда), Стан­ко­вић (ФОН).

ЦР­ВЕ­НА ЗВЕ­ЗДА: РАД­МА­НО­ВИЋ, ПЕ­РИЋ, ПО­ПО­ВИЋ, СТОЈ­ЧЕВ­СКИ, МИ­ЛО­СА­ВЉЕ­ВИЋ, Ма­рин­ко­вић, Ко­па­ња.

ФОН: ЈО­СИ­МО­ВИЋ, КРА­СНИЋ, ЛА­ЗИЋ, РА­ДО­ВА­НО­ВИЋ, ПР­ШИЋ, Бр­кић, Бо­ри­са­вље­вић, Пе­тра­ше­вић, Мај­сто­ро­вић, Ми­хић, Пе­шић, Стан­ко­вић.


 

У заосталој утакмица 7.кола Прве футсал лиге Црвена звезда је поражена од екипе ФОН-а у хали „Ранко Жеравица“ – 2:3 (1:2).

Два пута су изабраници Милоша Алиловића јурили резултат, успевали да изједначе, али на крају су гости стигли до победе у борби за друго место.

Стрелци за Црвену звезду били су Давор Поповић и Андреја Стојчевски, који је после изједначења за 2:2, имао велику прилику да Звезду доведе у вођство.

8 kolo

Црвена звезда – Калча 4:1 (1:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Без гледалаца. Судије: Далибор Станковић, Марко Мартиновић, Радослав Миленковић. Стрелци: 0:1 Перић (аутогол) у 5′, 1:1 Д.Поповић у 9′, 2:1 Маринковић 27′, 3:1 Милосављевић 29′, 4:1 Копања 32′.
 

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Маринковић, Б.Поповић, Копања. Тренер: Милош Алиловић.

КАЛЧА: П.ПАВЛОВИЋ, СТАНКОВИЋ, ЂОРЂЕВИЋ, НЕДЕЉКОВИЋ, Ма.ИЛИЋ, М.Павловић, Мл.Илић, Стевановић, Коцић, Раденковић, Стојановић.

Футсалери Црвене звезде савладали су екипу Калче 4:1 (1:1) у првом дуелу 8.кола Прве футсал лиге Србије у Хали спортова „Ранко Жеравица“. Црвено-беле у среду очекује дуел Лиге шампиона против шампиона Француске.

Црвено-бели су имали доста кадровских проблема у протеклом периоду услед епидемиолошке ситуације, која је условила и три недеље паузе, а на мечу против Нишлија у конкуренцији је било свега осам играча.

И поред свих проблема и раног вођства гостију већ после пет минута игре, нису посустали изабраници Милоша Алиловића. Убрзо је изједначио Давор Поповић и поравнао резултат, испоставиће се и исти након првих двадесет минута игре.

Лазар Маринковић је донео преокрет у другом полувремену, а Лазар Милосављевић и Симеун Копања потврдили четврту победу у шампионату.

Звезда се налази тренутно на трећем месту, са утакмицом мање, и три бода мање у односу на екипу Врања.

Црвену звезду у среду очекује дуел Лиге шампиона у Паризу против француског шампиона Асниер Вилнев 92. Игра се само један меч, а насупрот Перића и другова биће Рикардињо, Коељо, Умберто, Аксентиејвић на голу и још неколико асова малог фудбала.

9 kolo

Економац – Црвена звезда 1:4 (0:3)

Крагујевац – Дворана: Језеро. Играно без присуства гледалаца. Судије: Оливер Николић, Милош Грујић и Немања Радић. Стрелци: 0:1 Д. Поповић у 11, 0:2 Милосављевић у 16, 0:3 Милосављевић у 18, 1:3 Миловановић у 27, 1:4 Милосављевић у 39. минуту.

ЕКОНОМАЦ: МИЛЕНКОВИЋ, РАДЕНКОВИЋ, МИЛИВОЈЕВИЋ, ВАСИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, Тадић, Димитријевић, Милановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Сарић, Маринковић, Боснић, Копања, Синђић.

image.png.758e56bf18a0b332e2c519d5d390646e.png

Na polusezoni je promjenjen kompletan igrački kadar i stručni štab usled velikih finansijskih problema...


 

10 kolo

ВИНТЕР СПОРТ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (1:0)

Ниш, хала: ОШ „Мика Антић“. Без гледалаца. Судије: Благоје Мијаиловић, Марјан Сарка, Иван Станковић. Стрелци: 1:0 Јовановић у 12′, 2:0 Јовановић у 29′, 3:0 Ристић 33′.

ВИНТЕР СПОРТ: КНЕЖЕВИЋ, РИСТИЋ, РАНЧИЋ, КОСТИЋ, ЈОВАНОВИЋ, М.Ђорђевић, Петровић, Максимовић, Јанковић, Ј.Ђорђевић, Стојковић, Сибиновић, Стоиљковић, Спасојевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, САРИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, АНЂЕЛКОВИЋ, Максимовић, Благојевић, Лончар, Ђуричић, Милосављевић. Тренер: Бошко Васиљевић.

КМФ Црвена звезда поражен је од екипе Винтер спорт у Нишу, оквиру 10.кола Прве футсал лиге, резултатом 3:0 (1:0).

Потпуно нова, тотално промењена екипа црвено-белих стартовала је поразом у првом колу другог дела шампионата. У дуелу за горњи део табеле Нишлије су и други пут биле успешније.

Двоструки стрелац је био Предраг Јовановић, Владимир Ристић је потврдио победу домаћина.

Црвену звезду су током зимско прелазног рока напустили капитен, легендарни Марко Перић (Лозница), репрезентативац Давор Поповић и Стефан Станојевић (Нови Сад), репрезентативци Лазар Милосављевић и Андреја Стојчевски (Нови Пазар), репрезентативни голмани Јаков Вулић (ФОН) и Миљан Радмановић (Земун Само право), Стефан Босић (Коњарник), Лазар Маринковић (Економац), као и тренер Милош Алиловић (ФОН).

Црвено-бели дрес задужили су Денис Инајетовић, Лука Благојевић (Форум), Марко Андђелковић (Српска), Мирослав Ђуричић (Бјанконери), Алекса Милосављевић, Страхиња Младеновић, Мирослав Петронијевић (Земун Само право), Манојло Ребић, Владимир Пераловић, Никола Лончар, Владимир Ђилас, Недељко Ђурић (фудбал).

У наредном колу, црвено-бели дочекују екипу Земун Само право.

11 kolo

Црвена звезда – Земун Само право 2:8 (0:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Без гледалаца. Судије: Никола Алексић, Владан Радуловић, Стефан Батиница. Стрелци: 0:1 Арсић, 0:2 Ђуришић, 0:3 Арсић, 1:3 Ђуришић (аутогол), 1:4 Лекић, 1:5 Радмановић, 2:5 Лончар, 2:6 Денић, 2:7 Денић, 2:8 Миленовић. Жути картони: Инајетовић (Црвена звезда).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, САРИЋ, ПОПОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ПЕРАЛОВИЋ, Јевтић, Ђурић, Ребић, Лончар, Инајетовић, Ђилас, Анђелковић, Милосављевић. Тренер: Бошко Васиљевић

ЗЕМУН САМО ПРАВО: РАДМАНОВИЋ, КАЛАНОВИЋ, МАЈСТОРОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ТОМИЋ, Маргетић, Денић, Арсић, Миленовић, Јанковић, Ђуришић, Вујасиновић, Лекић, Јелић.

Футсалери Црвене звезде поражени су у Хали спортова „Ранко Жеравица“, у оквиру 11.кола Прве футсал лиге, од екипе Земун Само право 2:8 (0:1).

Није први период игре наговештавао да ћемо на крају видети овакав расплет. Земунци су повели већ после три минута игре голом Арсића, и то је био једини гол у првом периоду меча.
 

У наставку су Ђуричић и Арсић постигли два брза гола, да би управо Ђуричић испред бившег саиграча Петронијевића спровео лопту у мрежу и смањио на 1:3. Земун је ипак брзо одговорио и отклонио сумње око победника сусрета. Погодили су Лекић и доскорашњи Звездин голман Миљан Радмановић, а Никола Лончар је смањио на 1:5.

До краја меча, Земун је нанео тежак пораз црвено-белима, за непун минут је два пута погодио Денић, а Миленовић поставио коначних 2:8.

У наредном колу Звезда гостује у Врању.

12 kolo

ВРАЊЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:1 (2:1)

Врање, хала: СЦ „Врање“. Без гледалаца. Судије: Братислав Јовић, Игор Младеновић, Иван Станковић. Стрелци: 0:1 Инајетовић, 1:1 Алији, 2:1 Трајковић, 3:1 Николић (пенал), 4:1 Трајковић, 5:1 Трајковић (пенал), 6:1 Милосављевић, 7:1 Милосављевић.

ВРАЊЕ: М.ТАСИЋ, П.НИКОЛИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Д.ТАСИЋ, ТРАЈКОВИЋ, М.Николић, Миленковић, Јањић, Додић, Стојановић, Алији, Стојковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, САРИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Максимовић, Јевтић, Лончар, Анђелковић, Ђуричић. Тренер: Влада Радојчић.

Црвено-бели су поражени високим резултатом у Врању, од истоимене екипе, у оквиру 12.кола Прве футсале лиге Србије – 7:1 (2:1).

Иако почетак није наговештавао да ће црвено-бели доживети дебакл, у другом полувремену је дошло до потпуног пада, као у мечу против екипе Земуна. Звезда је повела у 5.минуту голом Дениса Инајетовића, да би Врањанци головима Алијија и Трајковића преокренули резултат до полувремена, (2:1).

У наставку, Врање је у кратком року постигло три гола. Трајковић је постигао још два гола, колико и Милосављевић, стрелац је био и Николић за коначних 7:1. Екипа Врања је искористила два казнена ударца

У наредном колу, Црвена звезда дочекује Нову Пазову.

13 kolo

Црвена звезда – Нова Пазова 4:3 (2:2)

Београд – Дворана: Ранко Жеравица. Играно без присуства гледалаца. Судије: Далибор Станковић, Радослав Миленковић и Марко Мартиновић. Стрелци: 1:0 Милосављевић у 1, 1:1 Живановић у 3, 2:1 С. Ђукић у 16, 2:2 Шошо (10м) у 20, 2:3 Живановић у 22, 3:3 Инајетовић у 26, 4:3 Пераловић у 30. минуту. Жути картони: Петронијевић (Црвена звезда), Н. Павловић, Тепавчевић (Нова Пазова). Црвени картон: Н. Павловић (Нова Пазова) у 25. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, ЛОНЧАР, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Благојевић, Сарић, Н. Ђукић, Пераловић, Ђуричић, С. Ђукић, Чкоњевић, Иванишевић, Инајетовић.

НОВА ПАЗОВА: Н. ПАВЛОВИЋ, ШОШО, ТЕПАВЧЕВИЋ, КУКОЉ, ЖИВИЋ, Мацановић, Живановић, М. Павловић, Пенезић.

Вечерас је одиграна заостала утакмица 13. кола Прве лиге: Црвена звезда – Нова Пазова 4:3.

Шампион је савладао Нову Пазову головима Алексе Милосављевића, Стефана Ђукића, Дениса Инајетовића и Владимира Пераловића.

Двоструки стрелац за госте био је Александар Живановић, из пенала је погодио и искусни Игор Шошо.

Црвено-бели су побегли из бараж зоне и, тренутно, заузимају седмо место.

14 kolo

Нови Пазар – Црвена звезда 12:2 (5:1)

Нови Пазар – Дворана: Пендик. Играно без присуства гледалаца. Судије: Дејан Стајић, Данијел Ристић и Стефан Филиповић. Стрелци: 1:0 Алексић у 3, 2:0 Рамић у 12, 3:0 Милосављевић у 13, 4:0 Рамић у 14, 5:о Јовановић у 18, 5:1 Инајетовић (6 м) у 18, 6:1 Алексић у 22, 7:1 Алексић у 23, 8:1 Радетинац у 27, 9:1 Стојчевски у 34, 10:1 Радетинац у 35, 11:1 Алексић у 36, 12:1 Милосављевић у 39, 12:2 Иванишевић у 40. минуту. Жути картон: Милосављевић (Црвена звезда).

НОВИ ПАЗАР: ХОТ, АЛЕКСИЋ, ЕЛ. РЕЏОВИЋ, МУТАВЏИЋ, ЈОВАНОВИЋ, Бихорац, Ен. Реџовић, Радетинац, Садовић, Милосављевић, Мираљемовић, Стојчевски, Рамић, Колашинац.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ЛОНЧАР, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, Сарић, Ђукић, Милосављевић, Иванишевић, Јевтић.
 

Најефикаснији у двоцифреној победи Новог Пазара над браниоцем титуле Црвеном звездом био је четвороструки стрелац и репрезентативац Србије Нинослав Алексић.

Дупло мање голова постигли су Денис Рамић, Лазар Милосављевић и Мерсид Радетинац, док је по један погодак дело Дејана Јовановића и Андреје Стојчевског.

Част црвено-белих, од зимус значајно ослабљених, спасили су Денис Инајетовић из пенала и Никола Иванишевић.

15 kolo

Коњарник – Црвена звезда 9:0 (5:0)

Београд – Дворана: Шумице. Играно без присуства гледалаца. Судије: Оливер Николић, Александар Минић и Иван Станковић. Стрелци: 1:0 Ристановић у 2, 2:0 Вићић у 9, 3:0 Ристановић у 15, 4:0 Ратковић у 19, 5:0 Љујић у 20, 6:0 Инајетовић аутогол у 21, 7:0 Милутиновић у 27, 8:0 Љујић у 28, 9:0 Шљукић у 40. минуту. Жути картони: Јовановић, Чкоњевић (Црвена звезда).

КОЊАРНИК: ДРНДАРЕВИЋ, РИСТАНОВИЋ, ЉУЈИЋ, ШЉУКИЋ, ВИЋИЋ, Ивић, Милосављевић, Милутиновић, Боснић, Маловић, Ратковић, Грујић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЧКОЊЕВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, Благојевић, Сарић, Н. Ђукић, Ђурић, Лончар, Павловић, Ђуричић, С. Ђукић, Јевтић.

16 kolo

ФОН – Црвена звезда 14:2 (5:1)

Београд – Дворана: Шумице. Играно без присуства гледалаца. Судије: Бранко Галић, Иван Биорац и Марко Мајсторовић. Стрелци: 1:0 Павловић у 2, 2:0 Лазић у 4, 3:0 Пешић у 12, 3:1 Јовановић у 16, 4:1 Борисављевић у 18, 5:1 Борисављевић у 20, 6:1 Лазић у 22, 7:1 Петрашевић у 23, 8:1 Радовановић у 24, 9:1 Бркић у 30, 10:1 Пршић у 33, 11:1 Борисављевић у 34, 12:1 Бркић у 37, 12:2 С. Ђукић у 38, 13:2 Петрашевић у 38, 14:2 Михић у 39. минуту.

ФОН: ВУЛИЋ, КРАСНИЋ, БРКИЋ, ПЕТРАШЕВИЋ, ПАВЛОВИЋ, Борисављевић, Лазић, Михић, Радовановић, Пешић, Мандић, Пршић, Јосимовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, САРИЋ, Н. ЂУКИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, С. ЂУКИЋ, Благојевић, Јовановић, Ђуричић, Чкоњевић, Иванишевић, Инајетовић.

ФОН је учврстио лидерску позицију убедљивим слављем у београдском дербију над актуелним шампионом Црвеном звездом.

Троструки стрелац за Студенте био је Будимир Борисављевић, ефикасни су били и Владимир Лазић, Лазар Петрашевић, Срђан Бркић (по 2), Александар Павловић, Павле Пешић, Марко Радовановић, Марко Пршић и Димитрије Михић.

Код црвено-белих прелазну оцену заслужили су Филип Јовановић и Стефан Ђукић.

17 kolo

Калча – Црвена звезда 8:4 (5:2)

Ниш – Дворана: Чаир. Играно без присуства гледалаца. Судије: Бојан Милић, Александар Минић и Милош Грујић. Стрелци: 1:0 Марко Илић у 3, 2:0 Раденковић у 3, 3:0 Стојановић у 6, 3:1 Благојевић у 10, 4:1 Недељковић у 16, 4:2 Милосављевић у 17, 5:2 Марко Илић у 19, 6:2 Станковић у 21, 7:2 Марко Илић у 30, 8:2 Марко Илић у 31, 8:3 Благојевић у 33, 8:4 Милосављевић у 37. минуту. Жути картони: Петронијевић, Чкоњевић, Милосављевић, Павловић (Црвена звезда).

КАЛЧА: П. ПАВЛОВИЋ, СТАНКОВИЋ, МАРКО ИЛИЋ, СТЕВАНОВИЋ, РАДЕНКОВИЋ, Илија Илић, Стојановић, Младен Илић, Милосављевић, Недељковић, Мишић, Митровић, Коцић, М. Павловић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ЧКОЊЕВИЋ, Благојевић, Сарић, Н. Ђукић, Лончар, Павловић, С. Ђукић, Ђого, Инајетовић, Јевтић.

Калчу је до убедљивог тријумфа против Црвене звезде са чак четири гола предводио сјајни Марко Илић. По једном су били прецизни Димитрије Раденковић, Милош Стојановић, Немања Недељковић и Никола Станковић.

Пораз црвено-белих, са по два поготка, ублажили су Лука Благојевић и Алекса Милосављевић.

Link to comment
Share on other sites

image.png.4dc276573b77bb8b7470b32b5ce755f5.png

Куп 2020/21
 

1/8 finala

АЛЕКСИНАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 4:2 (2:1)

Алексинац, хала: Спортска хала Алексинац. Без гледалаца. Судије: Милош Грујић, Стеван Лазаревић, Жељко Стоилков. Стрелци: 1:0 Ристић 11′, 2:0 Ђурић 19′, 2:1 Ђукић 23′, 3:1 Ристић 33′, 4:1 Зека 35′, 4:2 Ђукић 36′. Црвени картон: Живић (Алексинац).

АЛЕКСИНАЦ: ПЕТКОВИЋ, ЂУРИЋ, ЈЕЗДИЋ, ЖИВИЋ, Стевановић, Чудић, Живковић, Зека, Спасић, Земљак, Петровић, Стојановић. Тренер: Димитрије Антић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, ИВАНИШЕВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Јевтић, Благојевић, Ђукић. Тренер: Владимир Радојичић

Футсалери Црвене звезде поражени су осмини финала Купа Србије од трећелигаша из Алексинца, који је направио велико изненађење победом 4:2 (2:1).

Црвено-бели су на југ Србије отпутовали са само осам играча, без Бојана Поповића, Стефана Сарића, Владимира Ђиласа, а дебитовао је Немања Ђукић.

И поред великих кадровских проблема, очекивало да Црвена звезда може да изађе на крај против екипе основане 2015.године, која се такмичи у трећем рангу такмичења.

Домаћа екипа је головима Ристића и Ђурића створила велику предност у првом полувремену. Звезда је одговорила на старту другог дела преко Ђукића, а затим је Живић зарадио црвени картон због ударања капитена Црвене звезде, Петронијевића.

Велики број прилика су пропустили црвено-бели, Инајетовић, Благојевић, Милосављевић, Петронијевић и Иванишевић два пута, али нису успевали да саваладају Уроша Петковића.

Уследила је казна, Ђурић је прошао олако и упослио Ристића, испред два играча Звезда, који је погодио за 3:1. Само два минута касније, после нове грешке Звездиних играча, Зека је у контранападу повисио на 4:1, а Ђукић само минут касније ефектним голом поставио коначних 4:2.

До краја, Звезда је била растрзана, а једину прилику је имао Ђукић.


Zahvalnost bratu Miljanu na materijalima.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...