Jump to content

ФК: Играчки кадар 2022/23

Punkerstein

Recommended Posts

Nikolić je juče bio užasan. Nije mi jasno šta je pokušano njegovim ulaskom jer je očigledno da ne može da napravi prevagu ni na školskom turniru u Maloj Moštanic. Juče je pogodio 1/9 pasova otprilike, a i taj 1 je bio unazad. Imao sam utisak da su ga, kad god krenemo napred, preskakali u dodavanju - opravdano. Šansu je dobio, nije imao sreće sa povredama i ne treba forsirati igrača koji dalje od TSC-a nikad neće dogurati posle Zvezde.

Posted (измењено)
1 hour ago, dean said:

Nadam se da će ove jeseni Miloje uspeti da od Nikolića napravi dostojnu zamenu za Kangu na poziciji Plejmejkera!!!

Ja se nadam da ce pokazati da je autoritet i da  malo spusti Kangu na zemlju , a ne da dopusta da ovaj pickara saigraca. 

Edited by Dr. Mabuz

3 hours ago, Dzoni said:

Kataiju se zvizdalo ne zato sto je on van forme, vec zato sto od pocetka sezone pokazuje da mu nije ni najmanje stalo do desavanja na terenu. Ne govorim tu o jednoj ili dve utakmice, nazalost.. To je nesto sto navijaci Zvezde ne prastaju, ma kako da se igrac zove. Trckaranje, sebicnost, inertnost, nezalaganje - to je uglavnom ono sto mu ljudi zameraju. I ako mene pitate imaju pravo, koliko god ja gotivio Saleta.

Ne znam koliko se culo na TV-u, ali zapad je na 0-1 zapevao "uprava napolje" sto je i sever u odredjenoj meri ispratio.

Culo se malo i na Istoku ....jedan deo je zapevo onako na kratko 

Мени јуче непријатно изненађење дебели Бен у смислу физичког изгледа иако је одиграо доста добро превасходно на искуство. Играч кога је увек красио висок степен професионализма и одлична физичка припремљеност па ме баш чуди да је себи дозволио вишак кг. Треба казнити и њега и оног ко га тренира . А баш нам је сад требао у пуној форми када су отишли квалитетнији шпицеви, први шпиц повређен а замена још не у пуној такмичарској форми.

9 минута раније, Деееккки said:

Мени јуче непријатно изненађење дебели Бен у смислу физичког изгледа иако је одиграо доста добро превасходно на искуство. Играч кога је увек красио висок степен професионализма и одлична физичка припремљеност па ме баш чуди да је себи дозволио вишак кг. Треба казнити и њега и оног ко га тренира . А баш нам је сад требао у пуној форми када су отишли квалитетнији шпицеви, први шпиц повређен а замена још не у пуној такмичарској форми.

Ben je svasta, ali visak kg nema, ako nista to je dokazao brzinom i borbenoscu.

Дај да пробамо да направимо замену за Кангу од Кангве и Станковића, Николић је своје шансе давно пропустио. 

И да, ако Киаки истиче уговор продужетак уз повећање плате плус капитенска трака. Једини показао да зна, може, хоће и има херца (муда). 

13 минута раније, Чворовић Илија said:

А јел неко после кикса против ТСЦ загрлио, утешио и дао подршку Азарову?

Njemu niko nije prisao ni nos kad su mu polomili, osim Ohija. A i za njega se naknadno ispostavilo da je otisao samo po flasicu vode.