Jump to content

Суперлига 2022/23

Recommended Posts

On 9/16/2022 at 6:36 PM, Užljevača said:

Uboli sa Badamosijem, pa se nadaju da ce opet iz Kortrijka da dovedu pojacanje. 

Inace, Kragujevac doveo Colovica, Evandra i spica Simica u finis prelaznog roka. To sam tek sad video. 

Dobili Mladost GOAT 3 0, Simic dao odmah gol na debiju, dobar gol, glavom, mada je vec veteran , 34 ima, ali koliko vidim davao je po 30 golova u ligi Indonezije, tamo je igrao 10ak sezona. Prvi put cujem za njega. Ovaj Evandro je iz Fehervara, lani je bio u Proleteru, jesenji deo, jesen 2021. A Colovic je medju najboljim igracima Cukarickog bio lani, ali sada za njega nema mesta ocito u Cuki. 

Mladost i Radnik drze fenjer trenutno. TSC samo 4 gola primio u 11 kola, respect ! 

Šimić je Hrvat, kod njih se dosta pisalo  o njemu dok je igrao u jugoistočnoj Aziji. Uzeo je ozbiljne pare tamo. Odakle on u KG, nemam pojma

Nema Cuka sta da trazi kad smo joj uzeli kljucnog  vezistu ! 

Ili je bas zbog toga proigrala .... :a015:

p.s. Ja ne bih voleo da prvenstvo bude interesantno .... preferiram - 20 na polusezoni kod pratilaca , pa makar mi bilo i dosadno .... pogotovo ove sezone ... ali taj fim  tesko da cemo gledati  ... 

Posted (измењено)
1 hour ago, kusha said:

Nema Cuka sta da trazi kad smo joj uzeli kljucnog  vezistu ! 

Ili je bas zbog toga proigrala .... :a015:

p.s. Ja ne bih voleo da prvenstvo bude interesantno .... preferiram - 20 na polusezoni kod pratilaca , pa makar mi bilo i dosadno .... pogotovo ove sezone ... ali taj fim  tesko da cemo gledati  ... 

Pa kako moze da su proigrali tek sad, kad i sa njim su bili u vrhu tabele?Smešno..

Što se tice ovog drugog dela. Ja živim za taj dan gde mi mozemo da izgubimo jedno 5-6 utakmice u prvenstvo za sezonu, a da to ne znaci da mora trener da ode. Ko razume razume.

Edited by Mikelinho

NJima ovi iz var sobe svaku utakmicu gledaju tako sto traze svaku mogucu situaciju da im pomognu,a ocigledne stvari protiv njih  nikad se ne oglasavaju i pozovu sudiju da pogleda. Pa ako je ovo penal sta je bio onaj faul nad Pesicem (cini mi se) na derbiju, na pocetku utakmice.