Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

1 hour ago, Лунатик said:

Pa gledao sam emisiju kad je pičila na tv 😁. Ne znam da li su te epizode kačili na tjub, možda može da se nađe. I meni je zvučalo čudno ali momak od A do Š tako reče. Mislim da sam ovdje to i komentarisao sa @czbp

Sjecam se kad smo pricali o tome, nisam nesto vjerovao puno tim rijecima cini mi se, ali eto ima istine. 😀

Idealan igrac, idealan fit sto je jos bitnije za ovaj tim. Sto neko napisa, moze da igra cmf u defanzivnijoj varijanti, moze dmf u ofanzivnijoj, a mi nemamo igraca da to moze kod nas. Ne treba od njega ocekivati da bude pitbul bas na sredini jer on nije to, odmah da se razumijemo, on je tehnicki potkovan box-to-box igrac, sa solidnim trkackim sposobnostima.

Nebo je granica ako bi uspjeli da uigramo do kraja Kangwu i njega, Kangwa i Kanga nije moglo da funkcionise, ovo bi mozda moglo kad smo u ofanzivnijoj postavci da Maksa pokriva malo defanzivnije. 

Svaka cast za pocetak prelaznog roka. 

22 hours ago, Dzoni said:

Sa druge strane, imace pola godine da brusi formu i pripremi se za kvalifikacije i narednu sezonu.

Ne igramo kvalifikacije sledeće sezone!!! Jedino ako osvajač LŠ kroz svoje prvenstvo ne obezbedi učešće u LŠ!!!

Zaboravih onog malog Milosevica iz Vojvodine, od tih mladjih koji igraju nasu ligu .... 

Dakle : Jojica bih odma doveo , a Bijelovica i Ilica proverio pre svega na fizicke i brzinske sposobnosti , Milosevica bih nekako posusao da ukradem Vojvodini po svaku cenu .... 

Posted (измењено)
47 минута раније, dean said:

Ne igramo kvalifikacije sledeće sezone!!! Jedino ako osvajač LŠ kroz svoje prvenstvo ne obezbedi učešće u LŠ!!!

Ni to nije tacno bas , ako Rusi budu pod suspenzijom i naredne sezone, prvak Srbije ide svakako u LS, bez obzira na ishod LS ove sezone i ko je osvoji. 

2022-12-10_163447.png

Ako skinu kaznu Rusima, onda moramo da cekamo da LS osvoji neko ko ce izboriti LS kroz domacu ligu. 

Edited by Užljevača

Maksimović, ako dođe neće biti naš najbolji (najplemetiji kako hoćete) igrač, ali će biti najveći apgrejd ovom sastavu jer smo na te dve pozicije baš slabi. Puno će značiti u prenosu lopte, ali i defanzivno jer su naši defanzivci, ko god da je igrao pozadi, prečesto ostajali na vetrometini gde nisu mogli puno da promene i primali smo golove. 

Sledeća važna stvar je da se odlučimo za naslednika Borjana - o tome već sad treba da se razmišlja i da se spremi rešenje da se kasnije ne bi srljalo. 

17 hours ago, Дуке said:

Немања Максимовић је такозвана шестица, или осмица, "box to box" играч каквог ми немамо, домаћи играч и звездино дете, и на све то бруталан играч који је 150 светлосних година изнад на пример Срнића који нама покушава да игра то.

Jel bese to onaj sa epizodom polaganje za voznju ? :)