Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Nemam nista protiv Mijailovica,te price o tuzbi i slicno jednostavno su bzvz. Klub je bio u totalnom rasulu,jbg niko nece da igra za dzabe. LJubav prema klubu se ne dokazuje tako sto neces uzeti ni dinara na koje se klub obavezao ugovorom. Meni je problem druge prirode,istog ovog igraca smo razmatrali pre 3-4 godine da vratimo i procenili da nije kvalitet koji ce nas unaprediti,a u kojem smo kanalu trenutno govori sto smo ga sad potpisali, da nije decko opasno napredovao u ovom periodu pa se vratio u ovu jadnu ligu,ili je ipak pokazatelj  da je mrkelson jedna velika neznalica i covek koji uzima pare iz kluba za nista. To sto on radi bolje od njega bi radio svaki clan ovog foruma bez dinara zarade od kluba. Do dolaska Kangve i Bukarija cinilo mi se da je uprava konacno krenula da radi posao kako treba,ali onda sledi sve ovo sto se desilo. Jednostavno recima Terzica klub je preastao njihove sposobnosti,dostigli su maksimum i vreme je da se polako priprema smena u rokovodecim strukturama. Nisam za to da lomimo preko noci jer nam nece doneti nista dobro,( primer bezanja Stankovica i opste rasulo u koje smo upali posle toga) ali mislim da sledecu sezonu treba da docekamo sa novim ljudima koji ce da izdignu klub na jos veci nivo.

Koliko se ja secam Vladan Milojevic je insistirao na Micku one prve sezone, nakon povrede Bakule. On mu je bio trener u omladincima i jako ga ceni. Koliko se secam, nije se odustalo zbog toga sto smo smatrali da nema kvalitet, nego smo bili u nekom cajtnotu oko prelaznog roka i na kraju nismo uspeli da zavrsimo transfer.

Dosao je Krsticic, bio je tu Donald, posle se vratio Bakula, tako da se odustalo od Micka tada.

Mislim da je solidan igrac i da ce nam biti sad od koristi. Zna se sta moze, sta ne moze. Ipak, ocekujem da se dovede neki bolji igrac na toj poziciji nakon odlaska Sanoga. Neko ko moze da igra u oba pravca, a da Micko bude tu kao bekap.

Svakako bolja i kvalitetnija opcija nego da vojnik Srnic krpi tu poziciju. Dobrodoslica momku. A sto se tice tuzbe, to mi je uvek bilo glupo da se nekom bivsem igracu spocitava, jer je ugovor zakljucen, potpisan i zasto bi neko morao da se odrekne para koje je propisanim ugovorom zaradio. Od vazduha se ne zivi.

Људима је сасвим нормално да Звездино дете тужи клуб који му је све дао. Играчки га створио и ставио га на фудбалску мапу. Начин на који је отишао је био екстремно ружан. Изгледа да је и нормално после да Звездино дете нема ништа против да пређе у редове највећег ривала, а када се то није десило, онда му одговара "повратак кући и јако је срећан због тога".

Изгледа да сам овде само ја луд.

12 минута раније, Recoba said:

Koliko se ja secam Vladan Milojevic je insistirao na Micku one prve sezone, nakon povrede Bakule.

Нити је Милоје инсистирао, нити смо га ми хтели. Глупости.

1 минут раније, Бјелке said:

Нити је Милоје инсистирао, нити смо га ми хтели. Глупости.

Nisu gluposti. Cak je bilo objavljeno i da smo ga doveli.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gotovo-mijailovic-je-zvezdin-godinu-dana-poznata-i-plata/267672

https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/zvezda-bas-zagrizla-bivsi-ljubimac-severa-zelja-trenera-milojevica-foto-2017-06-07

Secam se i da su admini na tadasnjem rsb pisali da Vladan insistira na Mijailovicu.

Nije problem Mijailovic, nama je jos na pocetku sezone bio neophodan igrac da menja Sanoga.

Ogroman problem je Srnic, i ako Erak mora da igra kao bonus, i ako je to razlog sto nismo doveli desnog beka, zasto onda Srnic igra desnog beka kad je vec pomeren na zadnjeg veznog, znaci svi mogu da trpe, svaka pozicija moze da trpi ali onn bas mora da igra, je l njemu bas mora da se nadje mesto ? 

Katastrofa velika, ogroman i nezapamcen raspad kluba u roku od mesec dana, od masinerije do usrane ekipe bez vodje, glava i repa.

Najsrecniji cu da budem kad budem video ledja Terzicu i gavranu Mrkeli, poltronima klasicnim. Odvratnim, unistise mi klub.

Nije on tuzio, vec njegov mafijas menadzer, jeste, dete od 18 ljeta ce da se suprostavi mafijasu , zar stvarno tako razmisljate??? 

Kad je hteo da predje kod njih??? Pustitet te price rekla kazala, nikada tamo nije presao i to je to. Srnic je isto tuzbom otisao iz kluba, pobegao je i Simic, kao i Maksimovic, ovaj iz Spanije. 

Posted (измењено)
1 hour ago, Užljevača said:

Kvota na FKCZ protiv Napretka je 1.17 trenutno, nikad veca kvota kad smo domacini jsl ligasima, obicno je 1.08 ili tako nesto, cak nam ni kladionice ne veruju vise kao ranije. 

Propali smo znaci. To je to. Čuj ne veruju nam kladionice.

Bože moj šta se piše. Daj ne blamirajte se sa ovakve stvari…

Ej kvota 1.17 a kladionice nam ne veruju. Šta se sve piše da bi se stvorilo neki pritisak čoveče.

Edited by Mikelinho

Jel V. Milojevic jos uvek ne veruje kakav je igrac Zander? 

Dolazak Mijailovica je jos jedan u nizu pokazatelja nazadnosti i nepostojanja ikakve ideje i plana. Takodje ovo sa Adom je takva komedija da je to neverovatno. Pisao sam pre mesec-dva da ce u smiraj prelaznog roka dovesti nekog MSL balvana. Samo sto sam mislio na beka, ali eto... 

Kako god. Neka polomi Natha na derbiju ako nista drugo.

5 минута раније, Recoba said:

Моцарт који се позива на Информер и квази портал Србијаданас преноси наводну вест Журнала које нигде нема сад. Извори боли глава.

Админи на покојном форуму су писали да Марко Баша треба да дође само да му дете заврши школу па ће после да га пребаци у неку београдску школу.

Кажем, нити је Милоје инсистирао на њему, нити смо га ми хтели. Свашта се пише зарад неке ексклузиве.

2 минута раније, keyser_soze said:

Kad si vec u toku jel to dete zavrsilo vise skolu ili se ceka da magistrira ? :) 

ahhahaha ne znam, ali ovaj brat njegov mi je asistent na fakultetu, doktor nauka vec, mozda bude imao uticaja na sinovca 😂