Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Meni nista nije jasno...zar nije pred pocetak sezone Terzic licno govorio da je klub prerastao povratnike i da ih vise nece biti ?

Otkud onda sad ta prica za Milunovica i Pesica ?

Da se razumemo,ja sam licno bio protiv odlaska Miluna,bolje da su Pankova tad uvalili nekome kao Babica.Uz Dragovica to je iskorak o kome pricas.Za Pesica sam bio jos prosle sezone da se vrati i to sam na rsb pisao,jednostavno mi nemamo boljeg domaceg napadaca koji u nasoj ligi garantuje 20 golova i 10 asistencija sto je velika pomoc i rasterecenje za stranog spica recimo ili kad Pavkov upadne u svoju letargiju...licno mislim da bi trio Pesic-Pavkov-Ohi bio veoma produktivan i ako ne dodje zbog nekih naklapanja ljudi po netu zaista je velika steta...

Terzicu da porucim da prestane da prica gluposti pa da delima sam sebe demantuje...karma Terzo,je li ? Kao sa Degenekom i Kangom pa brze bolje ih vracaj u 11...nista niste naucili,i dalje nista ne znate osim da se kitite tudjim uspehom i predstavljate kao svoj licni...

Posted (измењено)

Čovek je apsolutno u pravu, samo ne treba da ga pogađaju komentari, klinaca sa neta. Kada bi i ostali tako reagovali, mi bi ostali bez kluba. 

Jeste i ranije, kao i danas potcenjen kod nekih "navijača", ali ogromna većina prepoznaje njegov kvalitet.

Ipak ga razumem.

Edited by Imax

13 minutes ago, ljupce said:

Otkud onda sad ta prica za Milunovica i Pesica ?

Zato sto nemamo resenja i zato sto su nas Rodrigao i Kasijera ispalili.

Po pisanju pojedinih medija Kasijera je bio zainteresovan da dodje dok Zenit nije poceo da mu mase milionima ispred nosa.

Mi hocemo ozbiljnog spica , a takav nece pristati da igra ispod dva - tri miliona po sezoni i to kraj na celu bajku o ozbiljnom spicu.

Skauting sluzi da se nadju ispod radara nebruseni dijamanti , a mi to nemamo.

Verovatno cemo juriti onog iz Fenera i ponudicemo mu jak ugovor bez obzira kakvog je kvaliteta. 

Bio sam za dolazak Pesica , kao i dobar deo nas . 

Sad samo kratko :  Ao Peske ko te jjebe , moze Zvezda i bez tebe ))) ....

P.s. ebali te forumi i portali )))) .... curica nasa .. devojcica  ..... niski Inzagi ))) ... 

Dovodite  Dzjubu na 1+1  i prekidajte  ovu sapunicu ....

Jesmo hteli za spica da damo 3 miliona OBESTECENJA ?    ... na to dodaj plartu - i to ti je .... 

Zato sam i napisao 1+1 , a Dzuba bi za nesto manju sumu od 2 miliona verovatno pristao ..... a dogodine kad udjemo u LS direktno i dobijemo 40 miliona lako cemo oko plata ....

Sad je bitno preziveti i sastaviti dobar tim .... posle ce biti lako .... 

Како је Пешић једно паметно створење,да је сад овде да једе и пије цео дан на мој рачун.

Наравно да нема квалитета за звезду.

Шиљо ти си послужио сврси док си био ту,а сада ниси,нити треба,да будеш у плановима клуба.

Ја лично нисам ни за једног играча повратника.

Istina je da je bilo ruznih prica posle CSKA, iako je imao jaku sezonu, ali tako je u svakom klubu na svijetu. Da je ostao i dao neke golove u kvalifikacijama, u bitnim mecevima ljudi bi to pamtili.  

Iako sam pisao prije 15-20 dana da nam treba bolji igrac, kako je vrijeme prolazilo snizio sam kriterijume, pa sam se poradovao kad sam vidio da dolazi. Realno ima kvalitet, domaci igrac, nije za prvog spica za LS, ali nije ni vezas.  Ohi takodje nije prvi spic za LS ekipu, ali vec za LE, obojica su legitimni. Kako vrijeme prolazi strah me je nekog Dionija, Tomanea, pa bih se zadovoljio Pesicem.