Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Na brzinu da išaram nešto. Ovaj potpis ima nekog smisla samo ako će Holland da prži 10min i ako je jeftina opcija. Ako ga planiraju na 2, biće backup Nedari, a Šegi će verovatno da deli minute na 3 sa novim igračem.

Pod uslovom da mu se planira veća uloga, nisam preterano oduševljen

• Палац горе 1

Pre nekoliko godina, clan rotacije Boston Seltiksa.

Posle kroz put u Evropu ga nisam pratio toliko, najvise u Unicsu.

Jedan bas kompletan igrac, dobar u oba pravca, postao popularan po izjavi 😂

U svakom slucaju, igrac sa pobednickim mentalitetom, koji stalno grize i bice svakako jako dobro imati ga.

Kapiram da je on druga opcija na 2, da menja Nedu, i zajedno sa Ogijem pokriva 3/2 poziciju. Po odlasku Kaline, nadam se dolasku igraca na 3/4, sa slicnim skilsetom.Evo sada nikoga ne mogu da se setim da predlozim...

• Палац горе 2

8 minutes ago, vlada said:

Zasto autsajderi? Pa uzeli smo titulu sa Tomicem, da nije on onomad otisao, ne bi Radonja video Zvezdu drugi put. Predavati se pre nego sto je i pocela sezona, meni to nije jasno. Radonje nema, nije hteo da produzi ugovor i cao. Koga nema, bez njega se mora.

Sve to stoji, ali situacije su neuporedive. Ovaj tim Partizana ce biti ubedljivo najjaci po imenima u bivsoj Jugi u poslednjih 20 godina, uz Robiju i njegovu logistiku, treba biti realan. Kad je Robija dolazio znalo se sta sledi i to je to, bez garancija za uspeh on ne dolazi, tako da mi nije jasno iscudjivanje ljudi. Mi moramo da dignemo glas protiv ovoga, ako precuimo saucesnici smo u svemu.

Zna se ko treba da se proziva

13 минута раније, Cetvrta_licna said:

Sve to stoji, ali situacije su neuporedive. Ovaj tim Partizana ce biti ubedljivo najjaci po imenima u bivsoj Jugi u poslednjih 20 godina, uz Robiju i njegovu logistiku, treba biti realan. Kad je Robija dolazio znalo se sta sledi i to je to, bez garancija za uspeh on ne dolazi, tako da mi nije jasno iscudjivanje ljudi. Mi moramo da dignemo glas protiv ovoga, ako precuimo saucesnici smo u svemu.

Zna se ko treba da se proziva

Jedno je dici glas protiv povlastenog tretmana komsija, a sasvim drugo je siriti defetizam i lamentirati nad nasom zlom sudbinom. Da ne pomislis da mislim na tebe, ali ova tema od potpisa radonje za Panatenaikos je postala necitljiva. Sto se tice Zeljka, pa gde drugde da dodje u Srbiju, koga drugog da vodi? Njihova je legenda, logicno je da ce otici tamo. Drugo, nije ovo Zeljko u naponu snage, kao onomad kad je napustao atinske zelene, ovaj Zeljko se vise druzi sa casicom nego sto ga interesuje kosarka. Da je drugacije, jos bi on bio u Istanbulu. 

• Палац горе 1
  • Хвала 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Чланови на теми

• No registered users viewing this page.
  • Recent Achievements

• pedja789 went up a rank
      Кадет
    • Stifmeister went up a rank
      Омладинац
    • Zvezdaš iz Zemuna went up a rank
      Петлић
    • Vaske8990 went up a rank
      Првотимац
    • Prikolica12 went up a rank
      Петлић
  • Poslednje