Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

34 minutes ago, Imax said:

Mislim da je uticaj rijaliti programa na naše ljude vrlo štetan. Svakog leta gleamo po našim forumima rijaliti upise, predviđaju se kataklizme, vređaju uprave, treneri, igrači, gasimo se, a oni preko puta postaju evropski prvaci. Onda plačemo kukamo, skoro da izvršimo kolektivo samoubistvo.

Svake godine se potvrdi da su to bila samo lupanja i uvek imamo solidan tim i rezultate i ljudi se uvere da ništa nije bilo tačno, ali sledećeg leta ponovo i tako ukrug.

Dodao bih i totalno odsustvo realnosti,nepoznavanje sporta,sva sreca da me vid jos sluzi a i naucio sam davno da citam pa vidim da smo prvi u basketu i fudbalu vezano,ko prati forume mislio bi da ispadamo iz svih mogucih takmicenja.Plus ako se udje malo dublje vidi se da su najglasniji mrakaci i dozivaci kataklizme oni koji redje posecuju utakmice,ja sam daleko,ja sam preko i slicni.

• Палац горе 3

43 minutes ago, Dzoni said:

A ako udjemo i jos malo dublje, mozda dobijemo i koji milion od 'Branka Nordeusa'. 

Slazem se da se domobranima previse daje,ali kako mi punimo budžet,igrace ne prodajemo,hala nam je retko kada puna i u evroligi,propusnica nek ima 3-4 hiljade mada je i to mnogo,Cova ne daje svoju lovu i ne moze da formira uo,kako dolazimo do budžeta.Pune ga sponzori koji prepoznaju nase rezultate, ma vazi sigurno je tako,pretpostavljamo kako to u nasoj drzavi funkcionise,tako da ako je prica o minimalnom budžetu ovosezonske evrolige tacna,mislim da se od naseg kk nisu digle ruke,eventualno odustajanje bi mogla biti naznaka dizanja ruku al mislim da nema teorije da se to desi.

• Палац горе 1

Jedino mi Zvezdan Mitrović pada na pamet. Nije u trenerskom padu, ima uspjehe iza sebe u bližoj prošlosti, nekako je u naponu snage, nije neiskusan a djeluje mi i da bi se izborio za autonomiju u radu i ograničio miješanje Čovića u trenerske poslove. 

• Палац горе 1

17 минута раније, MannyCalavera said:

Neverovatno na sta padaju ljudi. Kao na onu bulu sa budzetom groblja od 23 milke iz Spanske Marke :D

9 минута раније, Gorcilo said:

Ма да овима преко пута је баш жао ,добро се сећам да је овај дебели гмаз својим навијачима поручивао да гледају ФМП тако да од њега .......

Већ ти нама реци какав је онај Јововић тренер 

7 минута раније, Јури said:

Jedino mi Zvezdan Mitrović pada na pamet. Nije u trenerskom padu, ima uspjehe iza sebe u bližoj prošlosti, nekako je u naponu snage, nije neiskusan a djeluje mi i da bi se izborio za autonomiju u radu i ograničio miješanje Čovića u trenerske poslove. 

Zajebi kumove narocito one koji vole crno bele boje !

Mislim da zvižde jajca Zvezdanu za te dječije radosti. Ozbiljan čovjek, profesionalac.. 

Pitanje svih pitanja imamo li mi keša za nešto bolje od trenera FMP-a..  Nismo mogli Radonju da zadržimo, igrači redom dižu sidro.. Da ne bude "ja garantujem za ovog momka (neki trener od 30 godina)". 

• Палац горе 4

12 минута раније, Јури said:

Mislim da zvižde jajca Zvezdanu za te dječije radosti. Ozbiljan čovjek, profesionalac.. 

Pitanje svih pitanja imamo li mi keša za nešto bolje od trenera FMP-a..  Nismo mogli Radonju da zadržimo, igrači redom dižu sidro.. Da ne bude "ja garantujem za ovog momka (neki trener od 30 godina)". 

evo da vidis koliko mu zvizde  medijski sponzor kluba javlja

Čelnici crveno-belih su krenuli u potragu za novim trenerom. Prva želja bio im je bivši trener Monaka Zvezdan Mitrović, a razmišljali su i o Dušku Ivanoviću i Milanu Tomiću. Prema rečima izvora Informera, Mitrović je već obavio razgovor sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem i velikodušno mu zahvalio na ponudi.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...