Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Ova utakmica veceras je na mnogo sta, dala odgovor. Morace jos neko pojacanje uz Fakunda, ne samo za Evroligu, ako tada sanse za top8 i dalje budu postojale, nego i za Aba ligu. Fali dominantni centar, koji sa Petrusevim na cetvorci ili u nekoj visokoj petorci sa dva centra moze da dominira. Naravno, taj centar ko god bio, nece biti Embid koji moze skoro sam da drzi celu ekipu. Treba fizicki jak centar koji moze da popuni mnoge rupe, kojih je veceras bilo previse. Mnogo izgubljenih poena u reketu i propustenih skokova na obe strane. 

1 минут раније, czbp said:

@mikimaus Ja sam vise za dominantnu peticu takodje, pa onda imamo jaku rotaciju tu i necemo gledati ovo sto smo gledali nocas... cijela ekipa ulazi u haos i nervozu jer pucamo u reketu. Zamisli imas dominantnu peticu, plus Martina i Mitra... mozes da kombinujes, u zavisnosti od protivnika svasta. 

Ja mislim da ce Dobric mnogo bolje da izgleda dolaskom Kampaca, jer on iskace iz svojih patika u pokusajima da nesto kreira ovdje... Ivanovic i Kampaco na terenu na 1 i 2, pa nema sansi da izgleda bilo ko od njih dvojice dobro tu. Bas nema sansi...
Sta znam, mislim da nije goruce pitanje kao sto je na 5, plus si u opasnosti da izgubis trofeje ako Martin ne bude onaj pravi i zdrav

Samo sto je problem sto ostajemo busni ko sir na 4 doselekcijom na 5. Realno, pozicija 5 nam nije idealna, daleko od toga al je podebelo bolje popunjena nego li 4. Prije bih cekao sa ovim kadrom na 5 borbu za trofeje nego li sa ovima na 4. 

Bentil je pokazao koliko moze poslednjih xy meceva, onaj bljesak sa starta sezone mozda ce mu se desit al u nekom drugom klubu i to sve prilike ec nikako el. Ajde sto mu ne ide poenterski, skoluju ga igraic njegove pozicije iz meca u mec plus na sve to duva u odbrani jer ispada sad vec u kontinuitetu. 

Sa jednim manje od pocetka sezone, i ovim drugim koji mu se pridruzio tesko da cemo daleko dogurat. 

Mislim da bi mnogo lakse igrali kad bi imali kome da spustimo loptu da sa cetvorke zida i to radi u nekim normalnim procentima. 

Evo ti ga primjer nocas, ajde da olaksavajuca okolnost bude sto je imao Sengeliju pored sebe, on nnije uspio 3/4 puta da se pozicionira i primi loptu a ne uradi nesto vise od toga a mi ocekujemo budjenje i doprinos. 

• Палац горе 1

Prije bih isao na neko budjenje Bentila nego na kockanje samo sa Martinom. Nas cekaju borbe za trofeje protiv groblja sa Lesorom, da ne pricamo o EL...
Na 4 imamo i Lazara koji pruza vec dobre partije i cini mi 95% minuta je na 4, na 3 skoro da ga i ne koristi, Lazar i Petrusev, plus Bentil nije to lose, igrali smo i sa mnogo gorim tandemima na 4.

Nocas je imao par puta dobra pomaganja Bentil na isteku napada, dobar je bio i na skoku, znam da je to tanko ipak ali ocigledno da je glava problem u napadu, samopouzdanje ne postoji i to je to. Ali opet je petica goruce pitanje sto se mene tice, dzabe sto mi tu imamo igraca kad od svih njih nemamo nista trenutno

3 минута раније, czbp said:

Prije bih isao na neko budjenje Bentila nego na kockanje samo sa Martinom. Nas cekaju borbe za trofeje protiv groblja sa Lesorom, da ne pricamo o EL...
Na 4 imamo i Lazara koji pruza vec dobre partije i cini mi 95% minuta je na 4, na 3 skoro da ga i ne koristi, Lazar i Petrusev, plus Bentil nije to lose, igrali smo i sa mnogo gorim tandemima na 4.

Nocas je imao par puta dobra pomaganja Bentil na isteku napada, dobar je bio i na skoku, znam da je to tanko ipak ali ocigledno da je glava problem u napadu, samopouzdanje ne postoji i to je to. Ali opet je petica goruce pitanje sto se mene tice, dzabe sto mi tu imamo igraca kad od svih njih nemamo nista trenutno

Sta ako se ne daj Boze povrijedi Petrusev u nekom momentu?  Mi sad kad je Petrusev pao sa formom skoro i da nemamo doprinos sa 4 izuzev Lazarevica koji je standardno dobar u defanzivi i tim of skokovima. 

Martin je zdrav onaj prvi derbi jedini mogao sa Lesorom i lijepo odradio posao. 

Sta znam, ja sam vise za 4 jer smatram da od Bentila ljeba nema i da postepeno Ilic preuzima njegove minute jer isporucuje vise na parketu a ovog ce tek to da posijece. 

Ne znam jesmo li gledali istu utakmicu, mada pri kraju nisam ni pratio toliko, u 3/4 imao je 2/3 ispadanja da se Dusko hvatao za onaj njegov repic koliko mu nije bilo dobro. Ne samo to, no uporedi agilnost i trud Ilica i Bentila, nebo i zemlja. Zapinjanje na max/bezvoljnost. 

• Палац горе 2

Jeste imao ono kad su on i Lazic 2 na 2 igrali odbranu, bas cirkus ispadanje.

Ovo za povrede ne kazem, mogu svi da se povrijede, ali koliko ce se Martin brzo vratiti u onu formu, i veca je sansa da njemu opet bude nesto jer ga te povrede presijecaju cesto, eto toga me je strah...

Posted (измењено)

Sto se uopste prica o nekim pojacanjima ako je rok za ABA registraciju istekao pre 10 minuta?

Mozda i nije, nesto mi je u glavi ostalo da je prosle sezone 31. Januar bio zadnji dan za registraciju igraca u ABA ligi (ranijh sezone je to bilo negde polovinom Februara oko kup takmicenja) ali ako je rok za ABA istekao tesko mi je da poverujem da bi se dovodio jos neki igrac koji bi mogao da igra samo EL (i to od Marta da ga registruju kad prodje zabrana) i eventualno Kup i KLS na kraju sezone (i to je pitanje ako bi dosao stranac).

Jel zna neko sa sigurnoscu kada je zadnji rok za registraciju u ABA ligi ove sezone?

Edited by Borca

Posted (измењено)

Mene je od Martinovih povreda i obnavljanja istih  vise strah Bentila da ti iskreno kazem brate :D  

Na  kraju krajeva, zasigurno da DI najbolje zna dje bi mu odgovaralo pojacanje i kakav tip istog. 

Ne treba zaboravit ni to da je bio dog Polonara koji je 3/4, s toga i vjerujem da cemo ukoliko se, a nadam se da se to ne dovodi u pitanje jer je pod moranjem, budemo pojacavali dovest upravo 3/4. 

Zbog situacije mi ne mozemo potpisat nikog sve do kraja mjeseca, zbog toga nam izbor tih pojacanja spada na gej i nba ligu ako ne grijesim? el i ec je zavrseno, iz abe nema niko ko moze kvalitetom da doprinese, mozda DI iskopa nekog iz Spanije. 

Edited by mikimaus
  • Палац горе 1

Pa moguce, to sam i ja mislio kad se o Polonari pricalo... vidjecemo, ako dobijemo u Milanu mi smo tu sve i da izgubimo od Makabija. Top8 garantuje EL, tako da nemam nista protiv dovodjenja igraca samo za EL

7 hours ago, Iluzionista said:

Ne zbog Teodosica nek dodje ja mu se ne radujem, zato sto proslo njegovo vreme, ali opet nije problem da dodje al da ne idu Kampaco i Vildoza.

Burazeru, Teodosic je i dalje tata u ovom sportu i za Vildozu i za Kampaca.

Sto je demonstrirao sinoc.

• Палац горе 1

2 hours ago, Blade said:

Bentil izgleda bukvalno, kao igrač koji je dosao sada i nije uradio nijedan trening i ne zna nista o ekipi za koju igra, osim kako se zove.

A jel mislis da je tu sve samo do Bentila?

Ili mozda ipak neko od Bentila ocekuje da bude Nenad Krstic.

To je kao kada bi od Lazica trazio da bude Vil Klajbur. Ne ide to.

2 minutes ago, czbp said:

Daj brate ne zajebavaj, kakav crni tata on za Kampaca, nije ni za Vildozu a kamoli za Kampaca... Kampaco je za njega CP3 licno, a i Vildoza je ove sezone bolji od njega, demonstrirao nije nista vise od Vildoze, bas me interesuje da su zamijenili mjesta kako bi to Teo izgledao. Vildoza je sam vukao ekipu nocas uz indeks 20 dok je ostatak ekipe skupio 49 zajedno...

Vrati film kako je Vildoza poceo utakmicu. Dok je sa druge strane Teodosic razigrao svoj tim i uveo ga u ozbiljnu razliku.

O Kampacu necu da pricam dok ne zaigra, ako zaigra.

4 минута раније, Duci14 said:

Vrati film kako je Vildoza poceo utakmicu. Dok je sa druge strane Teodosic razigrao svoj tim i uveo ga u ozbiljnu razliku.

O Kampacu necu da pricam dok ne zaigra, ako zaigra.

Pa dobro, desavaju se te stvari ali onda je usao i dao sve od sebe da ne bude preko 20 razlike na poluvremenu kao sto bi bilo da se nije pojavio. Desi se igrac krene slabije, ne moze to da bude izgovor za onakvu igru sto je on krenuo slabije i sad da kazemo, eh Vildoza jbg nisi bio dobar nocas jer da si bio bolji na startu dobili bi... Odigrao je odlican mec, nema tu sta da se prigovori.

Siguran sam da i ti ne mislis da bi Teodosic bolje vodio ovu nasu ekipu nocas, da ne kazem da bi nesto drugacije bilo.

• Палац горе 1

18 minutes ago, czbp said:

Siguran sam da i ti ne mislis da bi Teodosic bolje vodio ovu nasu ekipu nocas, da ne kazem da bi nesto drugacije bilo.

Ja sam siguran da bi trebao da pocnem da se drogiram, slab je moj nervni sistem za ovo.

Ako od cega riknem, od kosarke cu...

• Лајк 1
  • Хаха 2

4 hours ago, Duci14 said:

Burazeru, Teodosic je i dalje tata u ovom sportu i za Vildozu i za Kampaca.

Sto je demonstrirao sinoc.

da ponudis trejd teo za kampa 😁

Pogledaj koliko para Virtus i koji igraci, i pogledaj gde su, sto ih tata tako dobro vodi i razigrava.

Posted (измењено)

Мене стварно чуди како нико да каже ишта за Илића, а момак показао у ове двије задње утакмице што је добио шансу више од Бентила за читаву сезону (искључујући онај бљесак на почетку)...

Ивановић једноставно не може. Холанд једноставно не може. Бентил једноставно не може. Лазић једноставно не може (иако је синоћ био мањи кривац за пораз од осталих, али реално не може). Што прије схватимо, биће нам лакше да прихватимо стварност. Топ 8 је све даље и реално недостижан. Ми кад добијемо шансу да доведемо појачање и да нам заигра Кампацо, биће касно... То је реалност... Онај бум и позитивни шок доласком ДИ нажалост је сјебала, да рећи ћу и поновити поново ако треба, неспособна управа... Оно што су урадили са Кампацом, а нарочито малим Топићем граничи се са поступцима у рекреативном клубу КК Доња Илова, а не евролигашка Црвена Звезда... Она сва јадна саопштења да не коментаришем...

Edited by Mr. Tambourine Man
  • Палац горе 1
  • Хвала 1

Kakav bum i pozitivni sok u trajanju od 13 EL utakmica + 10 ABA? Pricalo se e sad cemo da vidimo kad smo izgubili od Milana u Pioniru, mi odemo i dobijemo Olija u gostima? Pod "pozitivan sok" moze da bude 2 ili 3 meca, kad se mijenja trener, ovo nije to nego smo se vrhunski uklopili. Lazic igra jednu od boljih sezona do sad, ne znam sta ocekujemo od njega, muka mi je da provjeravam ostale sezone ali mozda ima i najbolji procenat za 3 u karijeri 55% covjek sutira trojke? 17 od 31

Bentil je pokazao 200x vise od Ilica, svidjalo se to nekome ili ne, moderno je pljuvanje po njemu ali sad da pisemo da je Ilic vise pokazao izuzev Bentilovog "bljeska" je stvarno netacno, jer to takodje nije bilo par meceva, nego je covjek trecinu sezone bio nosilac bukvalno, a Ilic sad odigrao 2 meca od toga jedan protiv FMPa i pricamo kako je vise pokazao? Svasta...

• Палац горе 2

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...