Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Posted (измењено)

Od kada pratim kosarku, a pratim dugo, nikada nisam razumeo jedno, a to je da dovedes stranca koji ne moze ni u Aba ligi da postigne preko 7-8 poena...Mislim konretno na Holanda. A u Evroligi postigne od 0-3. Za to nije trebao Holand, mogao je to i Nerandžić iz FMP-a. 

A ima još jedna stvar koja mi je danas pala na pamet. sinoc bi Zvezdi ovakav Alen Omić kakav je sada vredeo. Igrao bi malo na snagu(malo vise), ali sugurno onoliko skokova u napadu koliko su uhvatili Grobari ne bi bilo, a i pogodio bi nesto, a Zvezdi prekopotrebno. Znam da Omić ,,ne može" da igra za Zvezdu, pricam teoretski. 

Bila je do prosle sezone misaona imenica da ce Kampaco igrati u Zvezdi, pa tako kroz neku sezonu da dodje sin Zvezdine legende, Deni Avdija, nesto ne verujem da bi smo ga terali, kao Omića, to ne moze u isti koš, nego bi bio veliki aplauz za obojicu. 

Edited by Blade
  • Палац горе 2

На страну то што нема шансе да он дође, а знамо и због чега, човјек има бруталну статистику у Задру. Али Задар је Задар, а Звезда је Звезда...

Posted (измењено)

Daj Boze da Martin posle povrede krene da igra dobro, pa da se juri pojacanje kombo 3-4, fali taj krilni igrač, bekovi su dobri.

Edited by Blade

Dobric je izasao iz kanala, samo sto je sad odigrao los mec, i to prvo poluvrijeme, ali nije to strasno, da smo pobijedili pricali bi da je Dobric bio pokretac u drugom poluvremenu... digao je prilicno formu u odnosu na period prije 2 mjeseca.

• Палац горе 2

Добрић опасно багује у одбрани. Пар пута разним утакмицама остао испод блока и примали смо тројке. Чак се и Холанд консолидовао био у том сегменту оно мало што је играо. А и уноси добру енергију у екипу....

• Палац горе 2

10 hours ago, czbp said:

Dobric je izasao iz kanala, samo sto je sad odigrao los mec, i to prvo poluvrijeme, ali nije to strasno, da smo pobijedili pricali bi da je Dobric bio pokretac u drugom poluvremenu... digao je prilicno formu u odnosu na period prije 2 mjeseca.

Aj ti to objasni nekome ko nema bele veze sa kosarkom.

Dobric je odigrao dobro poluvreme, isto kao i protiv Olimpijakosa ako se secate, prvo poluvreme ga nije bilo nigde a onda je usledila Duškova ćuška i onda je kobra proigrala. 

Samo da se Martin sto pre vrati i nema nama zime, pad forme je evidentan ali tako je svake godine pred kup, sada krece dizanje forme za kup i zavrsnicu sezone.

• Палац горе 3

Posted (измењено)

Kuzmanovic je objasnjavo da su kup i liga pod razlicitim kurcima da izvines, tako da partizan ako bude kaznjen to ce biti za ligu jer to i kup nije isto.

Ja znam da tamo nema skolovanih ljudi ali ovo ko je smislio nema ni osnovnu.

Edited by Iluzionista
  • Палац горе 1

Meni taj tekst objasnjava da je mafijasko teroristicka  crno- bela medijska hobotnica pustena u puni pogon da zastiti kkp , udari po upravi Zvezde ,  a  navijace Zvezde pokusa da napravi budalama  ... i mazohistima  ( znate ono:   sadista bije mazohistu ,a mazohista zadovoljan ) ....  

Kod Kushe  to proci nece . 

• Палац горе 3

На жалост,фетиш је фетиш и то ће морати да се деси. Лично се бојим да ниједан од наша два гаучоса неће играти следеће сезоне код нас. А који ће нам Теодосић,мислим да нико не зна него да му се испуни жеља. Још да га сачека Брадуља и весеље може да почне ..

• Палац горе 3
  • Хаха 1

Teo i ako dodje sldc sezone tesko da moze imati drugu ulogu nego li Markovic sad.

S te strane okej potez, samo ako nije grdilo para u pitanju. 

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...