-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
4,779
Серије
Kao ljubitelj domaće kinematografije jedva sam čekao Pad i razočarao sam se. Serija je prespora i dosadna. Kad vrte stalno istu scenu "pada" koja traje u nedogled imam osjećaj da stalno istu epizodu gledam. Onda oni flešbekovi sa nekim pokušajem umjetničkog preseravanja... Mislim da je moglo mnoooogo bolje. -
799
АБА лига 2022/2023
Bas, bas ocajna Cedevita, ne mogu da shvatim kako ih je ova Buducnost svela na manje od 30 poena za prvo poluvrijeme, -
799
АБА лига 2022/2023
Epski raspad Ced Olimpije. Verovatno smo obezbedili makar drugo mesto... U finalu mozemo dobiti partizan u tri utakmice i bez prednosti domaceg. Sa Kampacom mozemo sve. Uveren sam u to...- 3
-
-
-
1,890
Српска Историја
Prva proleterska brigada je bila maltene sastavljena stoprocentno od Srba, kompletna sa podrucja Cg i Srb... ideologija i ono sto je nastalo nama od komunizma je jedna prica, a sami ti ljudi koji su se borili totalno druga. Treba imati sentiment prema borcima, obicnom narodu, jer su se borili protiv okupatora, i nisu zivote zalili, to sto su bili iskoristeni je druga strana medalje, i sluzi na cast onima koji su uradili to i doveli narod u zabludu. Slava obicnom narodu, seljaku koji je uzeo pusku u ruke, to uvijek.- 1
-
-
820
Женски Одбојкашки Клуб
Пеђа пиши чешће ако имаш времена к имаш шта да констатујеш... јесте да је овде промаја али с обзиром какво је расуло на фудбалу и баскету можда и боље што нас овако мало прати остале спортове. Павличевић је рекао пре неки дан да Клегер неће играти 2 недеље па сам зато то констатовао... Таубнер нанизала 20 поена па је ушла Кубанка када смо просули трећи сет... пријем је био ужасан посебно од Ђурђевић а замене за Стојић и Живојиновић су танке. Јединство је и даље у Европи истина у смешном Челенџ Купу тако да су добро и издржали у овом темпу... надам се да можемо поновити прошлогодишњу форму од марта али биће тешко овај лимитиран тим да се уздигне... прошле године смо имали Дрчу и Бошковић које су биле превага + Стојић која је играла све утакмице а ове је већ била повређена. Вакиф ће извести други тим јер су већ то радили против Потсдама који их је добио прошло коло... изгубили смо све шансе за треће место али бар смо узели неки сет.
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts