Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Nekako sam miran, jer sam siguran da ce uprava i trener doneti najbolju moguću odluku za klub. Verovatno su se i oni uverili da mozemo i ove sezone do trofeja i siguran sam cemo se dodatno pojačati i napasti opet sve trofeje i top8. 

Sto se tice utakmice, sve je receno, jedna od najdražih pobeda. Drago mi je da je Nedović taj koji je rešio. Pre par godina sam napisao da on nije rekao poslednju reč u Zvezdi i evo ga sad briljira. Samo da ostane zdrav.

• Палац горе 3

Mi baš patimo napadački kad na parketu nisu Neda i Luka, realno je da mora doći neko spolja jer imamo faktički 3 igrača, a sa Kampcom i(li) Dorsijem to je već apgrejd vredan šibanja za nešto više u Evroligi ove sezone. Očekujem uskoro nešto.

• Палац горе 4

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zoran-savic-o-dorsiju-nikada-nismo-razgovarali-na-tu-temu-trenutno-ne-pregovaramo-ni-sa-jednim-igracem/438254

Sada i zvanicno, Tajler Dorsi je Zvezdina backup opcija ako propadnu pregovori s Kampacom. S obzirom da sa 56% minuta srpskih igraca imamo ubedljivo najvise minuta domacih igraca u celoj Evroligi, savest mi je cista. 

Posted (измењено)

Kakvo crno remecenje hemije u ekipi, Nedovic sutnu 3 koja nije bila planirana od strane Duska na 30razlike, zaglavi na klupu momentalno. Za to se ne brinem ni 0.001 posto. 

Bitno je samo da taj koji dodje da se sto prije uklopi i pokaze znanje na terenu i bilo bi pozeljno sto prije da dodje. 

Plus na sve to, kad se uzme forma Dobrica koja nije konstantna, osim Vildoze i Nedovica mi nemamo tog sutera koji ce da razbija odbrane, to nam treba kao ljeba,   i upravo zbog toga ako je Dorsi 2 opcija volio bih da nam prva propadne, jer mislim da bi bolje legao ovom timu nego li Kampaco. Ili najmanji problem, daj obojicu :D 

Edited by mikimaus
  • Палац горе 4

1 минут раније, Bijelopoljac said:

Šta je sa Hangom igra li uopšte u realu?

Možda bi nam on uz njegovu odličnu odbranu i ballhandling sa pozicije tri dao drugu dimenziju? 
Ja sam i dalje pesimista što se Kampaca tiče.

Koliko znam, Hanga je pod ugovorom. Obeštećenje+plata=gomila novca. Vredi li Hanga svega toga? 

Pa možda neki kompromis sa realom.

Mi mu damo platu realu više nije na spisku a obeštećenje nema jer štede na njegovoj plati pa mu dođe isto 😉 

A da vredi da ga platimo vredi nije on bio džabe dugo u barsi pa sad realu. A mislim da ga je DI trenirao u baskoniji. 

• Палац горе 1

Posted (измењено)

Замислите ову ситуацију.... Кампацо и Дорси на кецу, Недовић и Валдоза на двици...😳

Ајме мени јесу цигански снови влажни...

Edited by Mr. Tambourine Man

Dorsi je SG, vise je i Nedovic plej od njega... 

Ne znam na cemu temeljite da je Dorsi rezervna opcija, on je u situaciji da je blizu ulaska u roster Dalasa, zasto bi se vracao u Evropu?

• Палац горе 2

Ne mislim da ce Dusko Ivanovic da dozvoli da iko poremeti sistem koji je on izgradio. U taj sistem se igrač ili uklapa ili ne uklapa. I ima jos jednu opciju, da se kroz neko vreme uklopi ili ne. Kolika god da je neko zvezda, trener je sef i on se pita.

2 минута раније, czbp said:

Ne znam na cemu temeljite da je Dorsi rezervna opcija, on je u situaciji da je blizu ulaska u roster Dalasa, zasto bi se vracao u Evropu?

Mozda se vaga izmedju te dvije pozicije pa u tom smislu 2 opcija, a svakako istu  ne igraju nikako. 

8 минута раније, czbp said:

У праву си. Ја сам ту пермутовао позиције.

Али свеједно, како год... Онда Валдоза на кецу, а Дорси на двици...

Само наглашавам, колико је мало потребно да цигани полете, мада сви знамо да је апсолутно нереално...

• Палац горе 1

Posted (измењено)
20 минута раније, Užljevača said:

Nisu

Tvoje misljenje.

A jesu pre sve zbog:

- Ne daj boze da se povredi jedan od dvojca Vildoza/Nedovic. Nadam se da se ne uzdas u npr. sutersko ludilo Pefijevo ili u rovitog Ivanovica.

- Ni jedan ni drugi ne mogu celu sezonu da igraju u ovom ritmu, Dakle, treba nam jedan rezervni suter. S tim sto bi mozda trebalo da se pojacamo i na centarskoj poziciji.

- Prekoputasi su igrali u krnjem sastavu. Smailagic rovit, Avramovic van terena, plus ce se sigurno pojacati.

- Suma sumarum - Vildozu i Nedovica nema ko da odmeni, bilo u liderstvu na terenu bilo u tome sto njih nema ko ce sigurno da odmeni u poenima.

Edited by miloshb
  • Палац горе 3
  • Лајк 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Чланови на теми

• No registered users viewing this page.
  • Recent Achievements

• pedja789 went up a rank
      Кадет
    • Stifmeister went up a rank
      Омладинац
    • Zvezdaš iz Zemuna went up a rank
      Петлић
    • Vaske8990 went up a rank
      Првотимац
    • Prikolica12 went up a rank
      Петлић
  • Poslednje