Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Претпостављам да се тамо гледа највише, нагласак на претпоставку...

Сигуран сам да Душко и онај његов Шпанац знају многе играче у танчине...

• Палац горе 2

Posted (измењено)

Људи, хајде да претпоставимо да су објелодањене цифре тачне...

Хало?! Па какво смо то друштво постали? 1.80+2.50 милина за двије године, за једног играча кошарке у Србији? Хајде ФК могу и да разумијем, тамо је много већа лова у оптицају и ФК има своје начине да је намакне... Разним спонзорствима и продајама из својих редова. Али КК... Па сви знамо како једино толики новац може ући у клуб. То може бити једино новац грађана пореских обвезника... А касније на трибинама пароле да се дјеца СМС порукама лијече... То једноставно није нормално. Није у реду...

Наравно да ћу бити пресрећан да Кампацо заврши у Звезди. Али ово није начин. Толики новац. Да тај новац пљуне спонзор неки и могао бих се помирити са тим... Али овако...

Ове цифре не могу бити истина. Па ко може у Европи дати олики новац за једног играча? Хајде тјешићу се с тим...

Edited by Mr. Tambourine Man
  • Палац горе 1
  • Хвала 1

2, god, ugovor,  Real, rok od 7/9 dana, Kampaco,  kad se cita imam osjecaj ko da sam u nekom paralelnom univerzumu.

Ej Real treba da se izjasni oce li da izjednaci  Zvezdinu ponudu za igraca takvog kalibra ...  :D     

• Палац горе 2
  • Хаха 2

17 минута раније, SHERIFF said:

Mi za devet dana  mozemo da izgubimo sve sanse i teoretski u EL i onda sta vredi nekoliko miliona bacenih...

Teoretski ne mozemo da izgubimo sanse cak ni do 12. Januara sve i da izgubimo svih tih 8 meceva do tad, a naravno da necemo jer em igramo dobro em imamo 5 meceva kod kuce tako da ocekujem vecinu i da dobijemo.

17 минута раније, SHERIFF said:

Kakvih devet dana. Kakva je ovo sprdacina... Devet dana. Teoretski sve i da dodje. Tek za tri nedelje bi bio koliko toliko spreman da nam pomogne. 

Covek je spreman treniro do juce bukvalno, cak i odigrao 8 utakmica u Nba sad, doduse sa manjom minutazom.

Kampaca bi vredelo cekati i 39 dana a ne 9 dana.

Verujem da smo poslali ponudu, jedino u sta ne verujem je 1.8mil do kraja sezone to mi nekako mnogo, sve i da imamo te pare.

11 минута раније, Mr. Tambourine Man said:

Па сви знамо како једино толики новац може ући у клуб. То може бити једино новац грађана пореских обвезника...

#Nolo effect

• Палац горе 1

Ne treba nas da zanima okle te pare i da li ih uopšte imamo. To je posao Čovića i UO.  

Svidja mi se što smo postali konkurentni u Evropskim okvirima i što konačno nismo sirotinja meču bogatašima. 

• Палац горе 1
  • Лајк 1

11 минута раније, Mr. Tambourine Man said:

Људи, хајде да претпоставимо да су објелодањене цифре тачне...

Хало?! Па какво смо то друштво постали? 1.80+2.50 милина за двије године, за једног играча кошарке у Србији? Хајде ФК могу и да разумијем, тамо је много већа лова у оптицају и ФК има своје начине да је намакне... Разним спонзорствима и продајама из својих редова. Али КК... Па сви знамо како једино толики новац може ући у клуб. То може бити једино новац грађана пореских обвезника... А касније на трибинама пароле да се дјеца СМС порукама лијече... То једноставно није нормално. Није у реду...

Наравно да ћу бити пресрећан да Кампацо заврши у Звезди. Али ово није начин. Толики новац. Да тај новац пљуне спонзор неки и могао бих се помирити са тим... Али овако...

Ове цифре не могу бити истина. Па ко може у Европи дати олики новац за једног играча? Хајде тјешићу се с тим...

Све си у праву али шта да радиш.. ми смо играли евролигу годинама са 500-600к али не можеш више тако да се мачујеш са стоком. Јел су хтели прљаво? Ево им прљаво. И јесте вучић одобрио трансфер и обезбедио паре. Све што кажу све су у праву. Звезда као освајач свега што овде може да се освоји ако нема пар стотина хиљада евра више од стоке да да за играча да га ***** онда. Дај Факунда и још неку тројку ако може. 

• Палац горе 1
  • Лајк 2

Сада, SHERIFF said:

Mani me te price...

Ta prica je pokazana u praksi vise puta.

Najveci ekstrem je Zalgiris sa 1-9 stigli do plej ofa, a bilo je jos blazih slucajeva. Dakle to nije samo prica.

I naravno da ne mozemo izgubiti narednih 8 meceva cak se mozemo i kladiti da cemo dobiti par polovinu, mada kapiram da i ti verujes u to. Cak i sa 3-5 skorom bi prolongirali sanse do Februara.

Jedine dve sezone gde smo izgubili sanse za plej of pre Januara od cak 8 sezona koliko igramo Evroligu su 17/18 i 20/21.

Sve ostalo se napravio neki mit medju Zvezdasima da mi stalno gubimo rano sanse za plej of. Prosle sezone su nas delile 2 pobede od top8, 19/20 2 pobede a bilo je 6 kola pred kraj i solidan raspored. 16/17 nas je delila kos razlika cak ne ni cela pobeda a godinu dana pre toga smo igrali famozni top8.

Dakle nista prazne price, vec realnost. Ubedjen sam da ove sezone ni teoretske sanse necemo izgubiti pre Marta kao sto nismo ni prosle sezone, samo se ove nadam da cemo biti u jos boljoj poziciji.

Uzmi Dusko evro titulu!

• Палац горе 3

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...