Jump to content

Звездини Евро изазови

dragan wien

Црвена звезда ће на крају групне фазе заузети  

82 чланова је гласало

1. 1. Црвена звезда ће на крају групне фазе заузети

• Прво место
      19
    • Друго место
      27
    • Треће место
      27
    • Четврто место
      9

Recommended Posts

Posted (измењено)

Evo neka moja analiza, kratka.

U drugom kolu izbeci Norceping i Hapoel. Posle njih Ferencvaros i Olimpiju. SJK, prvak Finske, je bas slab dobro bi dosao kao i svi ostali koji su i laksi rivali.

U trecem, uz Olimpijakos i Vitoriju Plzen dobro bi bilo izbeci i Ludogorec, koji ima skup tim, prepun stranaca. Plasi me i Salzburg i Dinamo nije los.

Po mom misljenju, idealni bi bili Bate i Apoel dok za Legiju imam pomesana osecanja. Imaju jak idomaci teren i vece iskustvo.

Moja neka zelja je Seltik, mislim da bo sa njima imali bas dobre sanse.

Edited by SteTod

• Администрација

Racunam da smo do 4 runde sigurni,mozda i malo previse optimisticno ali ja verujem u ovu ekipu

E tu ne bih volio Oli i ustase,od tih jacih bi Salzburg,pratio sam ih malo ove sezone i mislim da bi se mogli sa njima pronosat,pa kom obojci kom opanci

15 hours ago, dragan wien said:

Racunam da smo do 4 runde sigurni,mozda i malo previse optimisticno ali ja verujem u ovu ekipu

E tu ne bih volio Oli i ustase,od tih jacih bi Salzburg,pratio sam ih malo ove sezone i mislim da bi se mogli sa njima pronosat,pa kom obojci kom opanci

Red je da se osvetimo tom Salzburgu :2506yh2:

Trece kolo po meni najpozeljniji rivali ovim redosledom : 

1. Kopenhagen 

2. Apoel Nikozija 

3. Ludogorec Bugarska

Cetvrto kolo : 

1. Bate Borisov

2. Salcburg

3. Seltik. 

U cetvrtom kolu samo ne Olimpijakos, pa i sa Plzenjom bi mogli na punoj Marakani. Dinamo Zagreb i Zrinjski izbeci zbog sigurnih nereda. 

18 hours ago, SHERIFF said:

Најбоље је да добијемо Флору из Талина у задњем колу квалификација за групе.

Па мајку му мораш некад избацити и неког за нијансу бољег од себе да би профитирао.Смејали смо се гробарима да су их генкнули,сад се нешто бојимо таквих.

Исто тако им Лига шампиона није пала са неба,избацили су Њукасл са све Ширером (после тога још једном) и Андерлехт који је такође био јачи на папиру.

Морамо се испрсити коначно,ући храбро,а не попут мишева.

Бој се овна,бој се говна.а кад ћу живјети?

E to je razmisljanje,isto mislim,pisao sam vise puta o tome...

Posted (измењено)

Pavlin je izjavio da smo " smejurija od kluba " da smo niko i nista za Olimpiju i Maribor , da je samo Dinamo jaci od njih , da je dug 50 miliona, i sve slicno je izjavio i za jsdp, samo sto je za njih izjavio da duguju 26 miliona 

Naravno, nije rekao smejurija od kluba, ali prilicno potcenjivacki 

Edited by gorance

Posted (измењено)

Uopste nemam dilemu - ove sezone igramo Evropu i na prolece ( uslov : da nesto krupno   ne zajebemo tokom prelaznog  rok i ne prodamo nekog od nosilaca igre pre vremena ) .... A njih me retko varao za sve godine koliko pratim Zvezdu .....

Edited by kusha