Jump to content

Тема о форумашима

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Администратори
7 минута раније, Recoba said:

Nov sam na forumu, zna li neko zasto ne mogu da stavljam reakcije na tudje postove? Ovo tipa strelica gore, strelica dole, smajli i slicno. Prvih par dana sam mogao samo ograniceno, sad ne mogu uopste.

Menjali smo bili broj postova koji je neophodan da bi se dobila ta mogucnost, iz razloga sto je bilo nekih zloupotreba. Ako se ne varam, sad je 50 a ti imas 43, sto znaci ako se malo raspises danas resices ga kao pepa prase masnokosog :)

18 hours ago, keyser_soze said:

Ja se izvinjavam 

Da li su pedja789 i beni jedan isti forumas ? :cudi11:

Ne verujem da je tema macevanja tako popularna za dva forumasa :) 

A tema gori :) 

Знамо да треба да се прикључимо вашим досадним и милион пута исписаним баљезгаријама на фудбалу и кошарци како теме не би гореле већ се хладиле али у неком другом животу сигурно ћемо бити тамо а до тад узмите што веће каменице и што јаче разбијајте главе.

1 минут раније, Beni said:

Знамо да треба да се прикључимо вашим досадним и милион пута исписаним баљезгаријама на фудбалу и кошарци како теме не би гореле већ се хладиле али у неком другом животу сигурно ћемо бити тамо а до тад узмите што веће каменице и што јаче разбијајте главе.

Jaooo...Cemu takav stav ? :cudi11:

Zar djonom na pitome fudbalske navijace ? :cudi11:

37 минута раније, keyser_soze said:

Moze li ovde izjasnjenje ko danas ide na skup i naravno na koji skup ? :) 

A koji skupovi su u opticaju? Moj jedini skup danas je gledanje Premijer Lige i ostalih liga i malo sredjivanje kuce.