-
Чланови на теми
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
1,563
Евролига 2022/2023
Ne kacite te pacovske slike na ovom forumu. Ne znam ko je ludji, da li vi sto citate sve te govnarije sa njihove strane, pa jos kacite ovde te fekalije ili oni koji su zadojeni mrznjom prema crvenoj beloj naciji. SKIDAJTE te slike sa ovog foruma!!! Bre ne gledam i ne citam nijedan drugi portal da bih izbegao svu govnariju sa druge strane, a onda ovde naidjem na tako nesto , sramota! -
260
22.коло ЕЛ: Виртус- Црвена звезда
Mi sutra mzemo da dodjemo na dva poraza od predposlednjeg mesta. A ne tako davno smo bili na toliko pobeda od prvog, drugog mesta. Vec sutra ce se znati ostajemo li u konkurenciji za 8 ili se ukljucujemo u borbu sa da ne budemo predzadnji. Racunam da nas Alba ne moze preteci. -
10,062
Медијске спекулације и инсајдери
Zvuci kao prelazni rok Cukarickog.- 2
-
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
260
22.коло ЕЛ: Виртус- Црвена звезда
Апсолутно сваки тим мора да има (бар) једном у току сезоне осцилације, па и најбољи. Примера много, Фенер прошли месец везао 5 пораза, пре тога био први, Монако такође, 2 пораза од нас и партизана од 20+ разлике, па пораз од Фенера у Истанбулу, партизан је кренуо са 0-3, па у децембру-јануару имао 5-6 пораза заредом (па нас је опет претекао). Све је то саставни део сезоне, пад форме се мора очекивати у једном тренутку. Незгодно је што је дошао у погрешно време, баш у овим утакмицама где се бијемо са директним конкурентима за ТОП8, Жалгирис, партизан, Виртус па после Милана иде Макаби. Други проблем је што смо ми сезону кренули са 1-6, па просто нема места за пад форме, иако је неминовно било да ће се десити. Сада како знамо и умемо морамо победити жабаре број 2. У Тел Авиву иако прижељкујем изненађење, не верујем да ћемо се прославити, јер се тамо од почетка сезоне нико није прославио. Када дође Кампацо, лакше ће да се дише дефинитивно, али док не дође, ми се морамо постарати да останемо у трци за ТОП8. -
10,062
Медијске спекулације и инсајдери
Svaki prelazni rok pocne sa najavom nekih bombi, a zavrsi se tako da budemo slabiji nego pre pocetka prelaznog roka. Od najave Nikole Maksimovica, Luke Milivojevica, onog beka iz Tventea, dobili smo beka iz Javora, anonimnog Argentinca i Rakonjca kao najzvucnije ime prelaznog roka.- 1
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-