Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

milanfcb

Чланови
 • Постова

  26
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

28 Неутрално

About milanfcb

 • Позиција
  Гуштер

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Beograd

Последњи прегледи профила

350 profile views
 1. milanfcb

  Управа кошаркашког клуба

  Ne znam gde da smestim ovaj svoj post - pitanje, pa ajd ovde ću: jel definitivno ne važe sezonske ulaznice za F4?
 2. milanfcb

  Управа кошаркашког клуба

  Meni je krivo što će u celoj ovoj priči najviše Cvele da ispašta zbog minutaže.. Najbolje bi bilo po njega da ode iz kluba.. :/
 3. milanfcb

  Управа кошаркашког клуба

  Ja mislim da bi baš bilo bolje da po isteku tog roka neko izadje u javnost i kaže da im dajemo još npr. 15 dana fore. Jer svi sad očekuju da ih tužimo ako ne plate, i onda bi bila nova medijska hajka na nas, kako narušavamo odnose itd. Mi ćemo sigurno dobiti te pare, a mislim da je bolje da makar još malo sačekamo, jer bi tako ispali još veći džentlmeni.
 4. milanfcb

  Управа кошаркашког клуба

  ^Ja mislim da je to pitanje pravne prirode. Rekao je Čović da se svakog 15.dec isplaćuje nekome deo duga, prema planu reorganizacije, i da ne može ništa preko reda. Mislim da iako su računi odmrznuti, da KK Czv ne sme da počne sa radom pre kraja plana reorganizacije (2016god). Da li ima neki interes? Verovatno, ali mene bar ne interesuje to, sve dok poštuje dogovor i dok vodi Zvezdu u pravom smeru.
 5. milanfcb

  Бивши играчи и тренери

  @Разор какав бре црни гробар, прати мало његов твитер налог, шта пише, он је циганин на квадрат.. толико острашћено пише да нема шансе да је икада навијао за гробље..
×