Jump to content

ЦИГАНИН 74

Звездаши
 • Постова

  12,471
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  76

ЦИГАНИН 74 last won the day on December 6

ЦИГАНИН 74 had the most liked content!

Информације профила

 • Локација:
  Бг-Ми

Поља профила

 • Прва утакмица
  KK Ц.З.-Канту 84/85 FK C.Z.-Sutjeska 4-2 85/86
 • Омиљени играчи
  Пикси,”Гуза”Јанковић
  Бранко Лазић

Последњи прегледи профила

7,191 profile views

ЦИГАНИН 74's Achievements

Нема даље

Нема даље (10/10)

25.4k

Репутација на форуму

 1. Сад кад су се јаја испразнила,хладне главе(обе) коју о мечу, који је најављиван као ”historijski” а на крају испао историјски,цигански. Уби нас теле са скоковима и притисак на лопту да ником ни сада није јасно како са -11 који су нагињали на -15/20 одосмо са +7 до полувремена. У наставку све очекивано,тврдо и скоро па изгубљено све до тајмаута 3мин до краја код -6 када је ДИригент испоставиће се на крају закочио&са’ранио стоку. Од тада скок утакмице Мартина за -4 ,па дар са неба 2/2 за три и онда након брдо отворених шутева стоке у обруч Недара из ДОГОВОРЕНОГ ћошка за крај,за ексер. Јајауста,дамустау,прскање по фаци на уши све да изађе мало је описати чега се све гетеровскофрањевачка стока нагутала. Дал су уста,уши или буља пунија остављам њима да одаберу..Гудури&Билију придружио се и Недара који је ЦИГАНСКОМ ГОСПОДСКОМ прославом the тројкаааааа још једном потврдио да НИСМО ИСТИ и за то му највише хвала. Браћа у хали од огромног утицаја а суђење у рангу ДИригента,од пресудног. О свему осталом другом приликом,има се материјала за доста тога а сада само прскање јсд окружења до границе блока,реприза вечерас,сутра и лагана припрема за уторак&четвртак кад ни они голубови у Пиониру не смеју да имају слободног места на шипци код крова…момци&ДИригент се морају поздравити за овај улазак у ИСТОРИЈУ! Браво Звездо!
 2. Ово је основа свега,без тога били би сад на двоцифреном минусу. 4,5 ситуација које су свиране у нашу корист Аба олош би свирао за стоку и дебело утицао на рез.
 3. Са оваквом доминацијом под нашим кошем од стране Лесортрта и после 9:20 пред крај 1/4 отићи на полувреме са +7 је чудо..само ћу то сад написати- ЧУДО! По цену свега,бонуса,намерних,техничких издржати првих пар минута у 3/4,по цену свега!
 4. Дође тренутак да испустимо удицу за улаз у мордор,силна саопштења,милионе за Кампаца и по коју о самом мечу,”historijskom”дербију. Имамо јединствену прилику да у приближном 50/50 суђењу брејкнемо стоку и спуштених кита их пошаљемо за викенд у Љубљану где их чека дигнута Цедевита. Покушаће стока са максимум седморком до средине 2/4 да нас пошаље на двоцифрени минус,то ако одбијемо и одемо на полувреме у плусу или посед/два минуса наши су. У глави им је рингишпил и ако сада трокну велике су шансе да и у Љубљани рикну..тога су наши свесни и верујем да ће енергетски све дати да им се усеремо у “historiju”. Лесортрт је кључ,њега док ради оно што је код Алимпија започео пробијати нонстоп,пунити га фауловима,градити/цедити јер им је он у оба правца више од пола(скок,енергија+поени у задње време).Њега под обавезу везати а за остале по потреби. Ми што дуже да давимо лопту,посед да цедимо до самог краја и што је дуже могуће да држимо контролу резултата .Ако то одрадимо врло је могуће да се у самој завршници стока самоубије и погура нас.Глава је прва на испиту а тренутно смо са њом у предности као и на клупи јер ДИригент је наш први адут а румени најслабија карика у стоке. Дакле јединствена прилика за победу(за брејк који се не памти кад је посл.пут био )због тог приближног 50/50 суђења а и наших пар хиљада у мордорарени .Свега тога на жалост у Аба неће бити,ни приближно,у преводу вечерас смо на неких 40/60% а у Аба бићемо на максимум 10%..за КЛС видећемо. Срећно,паметно и до краја мушки,цигански.
 5. Уз хитове “мали део,мали број..мали,мали..” ипак ово рефундирање је победник.
 6. Нема га Кајсер кад је најпотребнији..заглавио на кк теме,само рифрешује и нада се да у малог тече риверова крв.
 7. Није да нисмо знали са КиМ имамо посла и шта нам желе..
 8. Зајебан Боле кад попије..и пијан и трезан за Звезду везан
 9. Нису код шваба баш сви буљаши има оних који “само”извршавају наређења..
 10. Ових “9 дана” тумачим као чекалицу шта ћемо са Жалгирисом&Арманијем урадити..ако буде 2/2 биће и 2мил за Кампаца.
 11. Упознат је сигурно али можда касније изјави да и поред свега овако нешто није очекивао..што је могуће јер узмимо само овај сад дерби сутра за пример,тензија једна од највећих до сада,саопштења се штанцају из сата у сат..група синоћ испред арене најавила дерби,апели са свих страна,нико од клубова не преузима одговорност итд итд. А тек иде оно све што сам набројао…доћи ће и од Копривице аутора за ГуровићаПешића&Човиће нова песма посвећена за ДИригента,па ће доћи на чаршаву порука/цртеж за њега..стока увек зна од кога им прети највећа опасност и онда се ко хијене окоме на њега.Биће репертоар за ДИригента ,пљувања као у случају Пешића биће мало теже јер неће моћи као у Пиониру да добаце итд итд а на то све имаћемо однос судија према њему,екипи,пљачка,отимачина,блато које нико не зна како ће прихватити..дал ће једва чекати да запали или ће на уштрб свог здравља заврнути рукаве&ногавице и ако треба и у блато. Ова болесна дешавања у последњих пар дана,наелектрисана најава сутрашњег дербија баца ме и на такво размишљање када је ДИригент у питању јер границе лудила се померају а тек смо на почетку што значи да ће лудило бити само све веће и веће а блато све дубље и дубље
 12. Крајичком ока сигурно обраћа пажњу и упознат је око ове фрке са могу/не могу навијачи.У данашње време хтео не хтео вести стигну до сваког нарочито до оног који је директни учесник неког дешавања.И да не прати ништа по медијима сигурно му стижу поруке/позиви шта се то дешава у вези карата,сектора,навијача..не може се то све заобићи. Кад буде било свега и свачега у хали од суђења(не сад у ЕЛ),па ко зна чега све на трибинама,увреда,гађања,опет прекида&пражњења итд итд,можда се човеку све огади и реши да у миру води неке Канарије&Тенерифа без тензија..65год има,не треба му то и на ту карту можда стока одигра као никад јаче до сада да би ДИригент диг’о руке у јуну и отишао прво на двомесечни одмор па онда лагано..КанаријаТенерифе.
 13. ..а тек долази Ниш,још 4 до 6 дуела у аба,па ЕЛ у Пиониру,па још два/три у КЛС..значи још преко 10 оваквих ситуација пред дерби а онда ко зна шта све још и на њему. Само да се ДИригенту не смучи овај свињац па запали у јуну.
×
×
 • Create New...