Jump to content

ЦИГАНИН 74

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  13,780
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  92

ЦИГАНИН 74 last won the day on March 24

ЦИГАНИН 74 had the most liked content!

About ЦИГАНИН 74

Информације профила

 • Локација:
  Бг-Ми

Поља профила

 • Прва утакмица
  KK Ц.З.-Канту 84/85 FK C.Z.-Sutjeska 4-2 85/86
 • Омиљени играчи
  Пикси,”Гуза”Јанковић
  Бранко Лазић

Последњи прегледи профила

8,049 profile views

ЦИГАНИН 74's Achievements

Нема даље

Нема даље (10/10)

29.6k

Репутација на форуму

 1. Тренутно само је шут донекле на прагу повратка и то онај чисти кад је сам у хали..све друго још увек далеко од онога што нам је као дар с неба пружао.Контрола лопте,пас,катастрофални,без улаза,без дриблинга,ништа од вишка да направи..одбрана ни близу оне његове препознатљиве,испадања су му телефонска,најављује их толико очигледно,кретње лоше,сав је безглав..сви се надамо да ће бити онај с почетка а за то има још месец дана форе.
 2. Врло је могуће јер су Недара&Вилдоза знак питања по свему
 3. ..колико смо га исполивали не би ме изненадило да се из инат спреми и догодине издоминира. Некако ми се утег’о,осушио,дај Боже да је од тренинга..
 4. Луис Скола о Кампацу за “Марку”..
 5. ..нема нити ће више бити такве једне величине која на жалост припада и тим 30% у држави,неупоредив&јединствен случај.
 6. Није имао где да га остави..био је избор са дедом у кафану до фајронта или са њим на пола сата,сат у кућу страве..ти као клинац никад ниси био на вашару у кући страве?
 7. ..и то отпоздрављање на “Ноле г..ре” је више него дискутабилно,он је прво шмекерски отпоздравио и то више стидљиво а у току поздрава кренуло је то скандирање које је далеко од истине да га је он подржао,драго му било..све је пренадувано без потребе..ја као и вечерас читав Пионир немамо шта да му праштамо а ти ако и имаш опрости му,веруј ми више због себе него због њега..долазиће и на Маракану и у Пионир..биће ту наредних деценија а бићеш и ти,бзв је..
 8. Други је набој био тада,не може се поредити борба за трофеј,20.000 у арени и овај рекреативо .Е јбг да је и сина повео било би где му је буразер,да је и он био ту било би где је ћале..поента поздрављен је и на срећу ништа од оног што су поједини заговарали.
 9. Уз доста резерве у оба правца +20 против екипе из средњег дома (нашег)ЕЛ је за сваку похвалу&оптимизам. Осећа се да играмо растерећено и да нам прија.Добар шут за три,20асист,разигравају се сви,полако се враћају у форму,буџи се победнички менталитет још само фокус,концентрација,чврстина и спремни смо за одлучујући део сезоне кад су трофеји у питању. Свака част за све који су смогли снаге&воље да оду до Пионира сад кад је полу рекреативо у ЕЛ,много значи и било би феноменално да се са Олијем&Фенером све ово понови.Дозивање Косово/Србија волео би да постане традиционално јер звучи моћно и можда би требало са тим пробати пред почетак у току химне ЕЛ. У петак Асвел пада,па редом. И наравно за крај..”Један је Ђоковић Новак”,Пионир је опет дао одговор појединима,опет је “пресудио” у дискусији која је од почетка била тотално беспотребна.. а шта тек рећи за оне силне увреде&претње.бзв..било не поновило се.
 10. ..мора да је до система,оно као преоптерећен нет,коаксијални кабл и тако то
 11. То сам и ја приметио ..јуче цео дан рифрешујем да видим како иде продаја,само две трибине биле у понуди а данас све 4.
 12. Ако се по слици посета познаје тешко ће и до 5000 да се добаци вечерас..штета али и очекивано. Са победом пењемо се на место бр. 12,неких 100/200 сомића од ЕЛ више,значи да није за бацит',има се за шта играт'. Уз ако је могуће +5000 наставити форму да дижемо,победнички менталитет што пре обновимо&без повреда останемо,ништа мање а добродошло више.
 13. То је то,не треба се више на ту тему трошити.Првенство Израела траје до краја маја, до тада можда ћемо имати још две три солуције,још две три вечере а можда после неке и завршимо новог тренера пре краја првенства у Израелу. Бахар је једна од опција али у преговоре се још није ушло,ваљда се зна шта то значи.. цифре,услови,године итд итд..
 14. Треба напоменути да њихово најтврђе језгро,генерације 50/60/70+,та југокомуњарска копилад која нас мрзи,која нам гашење деценијама уназад призива, која је дубоко укорењена у свим сферама друштва живи само за баскет.Њима је баскет на првом месту,за њега су спремни на све и свашта а потврди тога управо присуствујемо.Навикло је то од средине 70-их на отимање(Кића&Праја,профа Николић),протекцију,касније и успехе,па онда опет отимачине,протекцију,титуле и тако у круг.Ту се осећају авангардно,ту су "институција",одатле комплексе&трауме лече,одатле шире најболеснију мржњу и одатле су најопаснији за наше СД.Зато не треба да нас чуде сви ти њихови "часови љубави",рекорди у мордору кад је баскет у питању.Стока може без фудбала али без баскета не што се и потврдило. Много љигаве а јаке њушке су око кк јсд и тек кад би присвојили баскет на дужи временски период залегли би и за фудбал тако да нама тренутно не прети опасност од њиховог болесног активирања и кад је фудбал у питању..ту ће још доста времена проћи па да нас угрозе или ти скину. И да,наравно њих ЛШ не занима,не ј'бу је ни 3% ,њима је титула у првенству и Бари&Токио,врх врхова и зато су вечити комшија мали били&биће.
 15. Укр био у причи.. ..написао сам већ да се чека крај првенства у Израелу па да се уђе у преговоре
×
×
 • Create New...