Jump to content

ЦИГАНИН 74

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  13,751
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  92

ЦИГАНИН 74 last won the day on March 24

ЦИГАНИН 74 had the most liked content!

About ЦИГАНИН 74

Информације профила

 • Локација:
  Бг-Ми

Поља профила

 • Прва утакмица
  KK Ц.З.-Канту 84/85 FK C.Z.-Sutjeska 4-2 85/86
 • Омиљени играчи
  Пикси,”Гуза”Јанковић
  Бранко Лазић

Последњи прегледи профила

8,021 profile views

ЦИГАНИН 74's Achievements

Нема даље

Нема даље (10/10)

29.5k

Репутација на форуму

 1. Мијат голман ?Није певао милогоску химну..јел из добре породице?
 2. Поред Влаховића треба још Живковића напоменути, пробудио екипу,донео енергију а и Вању,тешко би неко скинуо шта је он код 0:0,Павловић&Миленковић уз либера Гудеља исто вредни помена..
 3. Освјежило.. Пикси таличан и краљ квалификација,после два кола одосмо на ЕП,честитке.
 4. Дуел две екипе са најружнијим дресовима. Ова бела гарнитура је одвратна а грб на њему не карикатура папагаја него чисто шиптарски,срамота,тешка срамота. Што се игре тиче покушавамо са пешке игром,као ветерани после вечере на термину против напаљених клинаца који трче,боре се ал н’умеју. Не верујем да је Пикси рекао Сергеју да покрива аут линију а Тадић од муке да на нашу половину иде по лопту..хоћемо ли се пробудити у другом,потрчати не верујем..клај,клај Бокељ-Дечић,Лучани-Сурдулица ниво
 5. Пикси наставља где је у прошлим квалификацијама стао,обожава да се коцка ,да заврти рулет са саставом&формацијом и сад већ по традицији не постоји тај који би погодио састав,од играча до новинара и нас. ЦГ је такав противник да ће му куглица шта год да одигра и пре и у току меча на крају стати где треба.
 6. Не би Кајсер прод’о Манишу ни за три СашеК.
 7. ..прозивке за порез би можда упалиле да су се у ЕЛ распали,да се у мордору чула шкрипа патика и дувала промаја..овако све супротно,тако да тај порез може преко ноћи почети да се пегла,чак и тотално испегла јер како и сам пишеш код нас је све могуће&дозвољено. Не видим ситуацију по којој се у јулу распадају,популарно ресетују јер бројка&резултати су им ту,држава трља руке јер им пројекат преко ноћи,на силу пролази а има луфта за више. 11.000 сезонских,небитно на који све начин подељени могу на 15.000 без проблема да оду и тога су сви свесни.
 8. Како ствари стоје ближи су надоградњи и нападу на Ф4 него распаду(порез,њиве итд). Држави ће бити лакше да им опет тутне&муне 20-ак+мил.него да им ових 5 играчки отме из руку јер јауци&плач би били по њу неподношљиви.Покриће за тако нешто има у старту,топ8,20сома нарикача у ЕЛ,синоћ преко 15 у Аба,по европи пар хиљада..да у јулу испадне играчка плачка већ сад видим да од тога нема ништа,биће изгледа још брже,јаче&боље. Питање је где смо ми ту ,у тој играоници,хоће ли нам се и те две играчке отети из руку или ће и нама бити дозвољено да се спуштамо низ тобоган,љуљамо.. играмо у песку и ако закмечимо да нам се цуцла&сиса гурне да се умиримо. стока са 3 надоградње(плеј&центар са мозгом +универзалац) може далеко и тога су сви наши душмани свесни.Мислим да ће све урадити да нападну и тај Ф4 јер темељ су ударили,руса опет неће бити а разлика између клубова у ЕЛ је све мања.Да "само" догодине опет уђу у осам и ту би испунили циљ а Ф4 опет зацртали за догодине. Још тачно 3 месеца имамо до одговора на све.
 9. ..превише би нас било унутра ,ти би за паркинг био задужен..мрак,нема камера,чувар наш..милина
 10. ..уф шта би дао у Железнику да видим браћу Кushu&Walldorfa иза клупе Руменог,Шерифа испод коша,Горчила у судијској свлачионици..и наравно на полувремену себе у стокиној јер обожавам 1 на 15..уф шта би дао,каква времена долазе биће још прилика.
 11. Фмп има шансе у сл.недељу,стока полако липше а сад је чекају у уторак и петак Барса&Реал..уз једну атмосферу линча у Железнику има шансе,има има
 12. Грк 31мин,Пантелија 29,Зекоња 28мин..
 13. ..од 31мин 2п из игре и 2 са пенала,невероватно.
 14. Ау каква 4/4 Цедевите,7п уз 1/14 за три,два пенала у последњем минуту фулали и стока сачува прво место.
×
×
 • Create New...