Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

ЦИГАНИН 74

Звездаши
 • Постова

  7,779
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  40

ЦИГАНИН 74 last won the day on April 1

ЦИГАНИН 74 had the most liked content!

Репутација на форуму

15,290 Одлична

About ЦИГАНИН 74

Информације профила

 • Локација:
  Бг-Ми

Поља профила

 • Прва утакмица
  KK Ц.З.-Канту 84/85 FK C.Z.-Sutjeska 4-2 85/86
 • Омиљени играчи
  Пикси,”Гуза”Јанковић

Последњи прегледи профила

4,910 profile views
 1. Без Пиксија са бодом од вечерас завршили би овај циклус,од ових 7 ,6 су његова. Уз Митра и Спаја заслужује похвале за вечерас.Рајковића само повреда може склонити са гола у наредној деценији,биће ово врло добра прича,за одличну видећемо. Ову победу,три бода у гостима Кајзер поклања Ким Кардашијан,мали гест пажње и подршке,то је Кајзер
 2. Рече Пикси кад је преузео да хоће да игра,сваку утакмицу да се надиграва,на гол више и синоћ извео састав који треба да јури +5 против неког Лихтенштајна за пролаз. Синоћ са оних првих 11 убедио нас је ,нема код Пиксија отрцаних фраза,алибија..то ће бити репрезентација под њим,са штитом или на њему. Са 3/3 стартовати,са 9 бодова а два меча са конкуренцијом није било реално,нек са азерима узмемо тих 7 па полако,кад се све сабере врло добро је све ово до сада а Пикси је одличан.
 3. Закаснио сам са РТС2 због "Кошара"(документарац бр2 је вечерас,сутра и 3)на новаСС и интонирање химни а по мрежама видим да се химна није чула,да је тон био на муте. НоваССлучајност или?
 4. Плавшић душа циганска сетио се Пиксијевог гола против Лирије (8:2),директан волеј после Митиног корнера да мало овај лоб “спусти”,срце моје,љубав моја,циганштура моја,обожавам га.
 5. Луксембуржани неће знати где се налазе кад их на Маракани дочека на прослави одласка на СП тачно 55,797 препланулих ,управо пристиглих назад са четниковања по црногорском приморју.
 6. Пиксију смркло са Ђурђом али свануће му са хеј Миланчетом...ко шаље позив?Сашка Илић?
 7. Да нико није случајно деци пренео,неће јадна заспати...ево гледам његове голове,климам главом,кадар невера.
 8. А мени моја каже " ето ти га твој Ђурђевић!Ето ти! И,и шта ћеш сад!??!" ..ост'о сам без речи,поклопи ме Poslato sa STF-L09 pomoću Tapatoka
 9. Значи Радуле неће скупити даму да се суочи са болном прошлошћу и најзад себи помогне.Закључаће се мали Радуле у шминкерници или ће бити испод Коло&Едо ногу,подсећају га на мамину сукњу,период 87,88,колекција пролеће,јесен
 10. Биће занимљиво ако Радуле буде водио интервју, упишкиће се у року од 5мин...последице на трауме из детињства су сигирно још увек присутне,из корнера,са центра,кошмар. "...кад је Радуле био дете мало Пикси га је ..."
×
×
 • Create New...