Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Василевс

Звездаши
 • Постова

  608
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,051 Одлична

About Василевс

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 07/10/1992

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нови Сад

Последњи прегледи профила

1,406 profile views
 1. Василевс

  Реч Звездаша

  Па и није био баш просек исти на стадиону. На северној трибини јесте, то је увек пуно, али запад и исток су били пунији.
 2. Василевс

  Реч Звездаша

  Није се почело зато са пљувањем, него зато што нам одбрана изгледа као нам штоперски пар чине Елтон Браун и Ели Бабаљ. Што се мене тиче, нека стави кога хоће у одбрану ако ће то личити на нешто и ако нећемо нећемо имати трећу најгору одбрану у лиги.
 3. Василевс

  Историја Ф.К. Црвена звезда

  Ево како је то скромно некада било, пред најпосећенији дерби који се играо пред 105 000 људи. Данас троше силни новац на неке глупости, карантини, ово оно, а стадион полу празан.
 4. Василевс

  Реч Звездаша

  Ево, пошто сам ја први почео да га зовем ''француска собарица'' на форуму, обећавам да ћу га од сада ословљавати именом и презименом или еветуално српски Мурињо. Милпаре кад већ помену те бекове који нам играју на штоперима, не би уопште био проблем да нам игра неко као Душко Тошић на штоперу, напротив то би било пожељно. Него, да се вратим ја на Александра Јанковића, господина који седи на клупи вољеног нам клуба. Колико год га не волео, а не волим га из много разлога, нећу га више тако звати. Исто препоручујем и осталима који га не воле.
 5. Василевс

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Па чија је легенда ако није наша? Е Боже свашта...
 6. Василевс

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Зезнута је екипа тај Истанбул, добили су у првом делу сезоне, чини ми се да је било 2-0 за њих. Ништа, идемо даље, сада тек долазе тешке утакмице. Мора Роби почети да их кажњава за промашаје. Пуно их кошта зајебанција Јилмаза и Бобоа. Ово је седма утакмица без пораза, што је за похвалу, али се никако не треба задовољавати ремијем против Инстанбула, може то и мора много боље. Следеће коло Робијев Кајзери игра са Галатасарејем, најјачим тимом лиге без икакве сумње.
 7. Зато ми, са друге стране, имамо још већу будалу на клупи. Ко буде ушао у утакмице гладне главе, добија. Они ако успеју то да ураде и ако буду гледали на то као на фудбалски меч, развалиће нас као нико до сада, јер су много јачи од нас. Али ако се буду потезали генерали, мртви и рањени, може свашта бити. Већ сам писао да би за нас било боље да се игра на Пољуду, јер атмосфера може да нашкоди више њима него нама.
 8. Балашевић је најобичнији ловац на паре и ђубре неопевано. Иначе, мислим да је достигао свој врхунац у последњим албумима.
 9. Ни један ни други нису ни до колена краљу у самоизгнанству.
 10. Василевс

  Реч Звездаша

  Да му је то прва казна била не би била 7 дана. Прво је упозорен, наставио је по свом, добио је 3 дана да научи где се шта пише. Вратио се, опет почео, Бјелке га је упозоравао пар пута и није вредело, па је тек онда добио казну од 7 дана. Све могу да разумем, али да неко не може да научи да се о Драгану Ђурићу не пише на теми посвећеној раду Управе Црвене звезде, и сличне ствари, е то не могу да разумем.
 11. Срећан рођендан једина! Сва ова мука ће проћи, а само ће она остати. Радоваћемо се ми њеним победама, заслужили смо!
 12. Василевс

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Успон од 17. на 5. место! Свака част Жути! Имао би максималан учинак у протеклих шест кола да није било тог ремија са Ордуспором, овако 16 од 18 бодова.
 13. Василевс

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Кајзери је пети на табели у овом тренутку, могу пасти на шесто место, то зависи од Бурсаспора. Јако је важно било обезбедити бодовну залиху јер сада иду тешки мечеви. Само гази Жути мајсторе!
 14. Василевс

  Реч Звездаша

  Росастела друже, ти да си о Ђурићу писао на одговарајућој теми, не би нико реч рекао. Ти си упозораван па брат брату 20 пута због једних те истих грешака и не вреди. То колико си на трибини и где си ишао нема апсолутно никакве везе, правила су за све иста.
 15. Василевс

  Стране фудбалске лиге

  Фудбал се стално мења и Барселона ако мисли да одржи свој систем, и да он даје резултате какве је до сада давао, мора да се модификује. Мало мање лопте за мало више чврстине. Катастрофално су одрадили прелазни рок. Одбрана им је много слаба. Данас су прва два гола пала јер је остао брз играч против спорог играча, који је био Барселонин. Недостаје им и тренер, то се исто види. Ниједна екипа не може да функционише без тренера.
×