Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Василевс

Звездаши
 • Постова

  608
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,051 Одлична

About Василевс

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 07/10/1992

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нови Сад

Последњи прегледи профила

1,429 profile views
 1. Зато ми, са друге стране, имамо још већу будалу на клупи. Ко буде ушао у утакмице гладне главе, добија. Они ако успеју то да ураде и ако буду гледали на то као на фудбалски меч, развалиће нас као нико до сада, јер су много јачи од нас. Али ако се буду потезали генерали, мртви и рањени, може свашта бити. Већ сам писао да би за нас било боље да се игра на Пољуду, јер атмосфера може да нашкоди више њима него нама.
 2. Овакве утакмице се играју хладном главом. Ми имамо две ствари са којима им можемо направити проблем - брзина по крилима, и велики број левоногих фудбалера. Они имају 20 ствари којима могу нама направити проблем. Ми немамо шта да изгубимо, из квалификација смо већ испали, а понос смо давно изгубили. Лакше би нам било да се игра на Пољуду, јер атмосфера може више нашкодити њима него нама. Буду ли се потезали генерали, мртви и рањени, тешко је било шта предвидети.
 3. Какав клупски такав и репрезентативни фудбал.
 4. Михајловић показује какав је човек. Љигавац је био, то је и остао. Роби, са друге стране, показује да је господин.
 5. Василевс

  Novi Šok Transfer? Partizan želi Vilotića

  Ништа ме не би чудило кад је Вилотић у питању. Сви се сећамо како смо га сви подржали у борби против опасне болести, а исто тако се сећамо сви како се он после понашао. Знамо и о Партизану све. Тако да ово не би требало никога да чуди. Могу само да замислим на шта би личио штоперски тандем Тута - Вилота.
×