Jump to content

Bijelopoljac

Звездаши
 • Постова

  330
 • Придружио се

 • Последња посета

About Bijelopoljac

Информације профила

 • Локација:
  Dortmund

Последњи прегледи профила

293 profile views

Bijelopoljac's Achievements

Кадет

Кадет (4/10)

540

Репутација на форуму

 1. Nema sile da ovog penzosa nismo morali da uzmemo kao kusur za Petruševa mora da je zalizani umešao prste. Jer niko ko je čist u glavi nebi ovoga potpisao pa i kao petog centra jer za petog centra mora klinac da služi a ne neki penzos koji hoće na turneju pa ipak malo da pika basket. Ja sam mislio da smo u košarci makar veći profesionalci no u fudbalskom klubu ali izgleda je to mrtva trka ko će više da zasere prelazni rok.
 2. Jebeni sektaši se nisu setili njega da dovedu ali zato naš kk mita se setio ovog penzosa i to ga časti dvogodišnjem ugovoru. Zemljo otvori se ovo je sve poludelo i ne zna gde udara.
 3. Ne druže nego videti da se vrate pare svim koji su uzeli sezonske jer ovo je Bezobrazan postupak sportskog sektora još gore nego što je FMP doveo onu cepanicu jankovića ej bre za ne poverovati šta su uradili. Obraz đon a videće kad im ne bude publike pa će se možda počešljati po glavurama. Draže bi mi bilo da su doveli Štimca nego ovog penzionera.
 4. Izbacili slike novih dresova izgleda ima i plavih detalja na prvi pogled izgledaju brutalno. No da vidimo sutra komplet.
 5. Uz onoliko isključena nije bilo šansi da dobijemo tekmu iako smo većinu vodili sa dva razlike ali uvek isključenje.
 6. Pa Lazović je zamenio živkovića na desnoj strani ali je pitanje može li Milenković da igra ako može onda on bi trebao da zameni Mitrovića mada nebi me čudilo da stavi Milenkovića na poziciji mašovića i ostavi Mitrivuća.
 7. 7:0 u 55 min. šta rade ovi mislim na protivnika ovo nema smisla.
 8. Niko ne tera Jovanovića ali za ovo provedeno vreme ekipa mu ne liči ni na šta u tome je problem jedno je kad se promašuju otvoreni šutevi ali nešto sasvim drugo kad se ne vidi šta mi igramo e u tome je problem. Doveden Martin igrao sa Džonijem i onda očekujemo svi da će da vrte PIK ali ništa ako se ne desi neko čudo u vidi Nedovića pa i Petruševa onda nam preti ozbiljan karambol. Mada ako je Jovke još slobodan trebalo bi ga potpisati i Adamsa prebaciti na 2 jer izgleda pogađa u visokom procentu za tri kad ne mora da dribla.
 9. Ne mešaj babe i žabe nismo izgubili nego su nas razbili poigravali sa nama a mi ili pijani drogirani Ništa nismo odigrali u tome je razlika. Nadam se da će Neda i Petrušev da imaju ogroman uticaj na ekipu u suprotnom nam ne gine brodolom i ne samo u EL već i u ABA ligi.
 10. Najbolji dokaz njegova otvorena trojka i on pogađa tablu sa strane kad tu TV nisam slupao neću nikada.
 11. I pored ovakvog Martina Ilić ne ulazi u igru za ne poverovati.
 12. Šta je ovo sa Ilićem nije da nam je defanzivni i ofanzivni skok toliko dobar pa da nam on nije potreban. A taman na tim visokim pozicijama može Vlada da kombinuje razne varijante.
×
×
 • Create New...