Jump to content

Виктор Баринов

Звездаши
 • Постова

  456
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Виктор Баринов last won the day on April 4

Виктор Баринов had the most liked content!

Информације профила

 • Локација:
  Север

Поља профила

 • Омиљени играчи
  Драговић, Сале Катаи, Павков, Канга, Нејт Волтерс, Ерон Вајт

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Виктор Баринов's Achievements

Кадет

Кадет (4/10)

936

Репутација на форуму

 1. Наравно да јесам и ишао бих опет и да је било -30. Остао после утакмице, испратио Шавијину песму са разгласа. На -15, нас пар десетина на стадиону ако не рачунамо коње. Радни дан је био и на Макабију па је било 60 сома
 2. Против Батеа и Цска полупразан стадион, прва утакмица у европи после 10 година и прво пролеће после питај Бога колико. И тад је терзић био проблем вероватно. Те изговоре нека просипају неком другом..
 3. Са једне стране да се запитају поједини какво им је то златно доба и шта раде они тамо кад оволико људи дође да их гледа на евро утакмици.. са друге стране брука да нас оволико буде и на слс а не у европи.. у сваком случају одвратан осећај
 4. Све би то било ок да сам ја икад критиковао или не дај Боже терао Кангу, Катаија или Борјана због тога како брани. Сваком се деси кикс и тим можда јесте пун рупа али 2-3 су рупчаге и то треба најурити под хитно.
 5. Јесмо их надиграли не кажем да нисмо. Само где баш лимитаре да направи тај пенал тамо? Па и против монака исто? Па и против макабија? Откуд он у свим тим утакмицама кад човек редовно поклања голове противницима? Шта тражи он више на терену и у клубу уопште?
 6. А чекај, како то да су крстичић и гајић склоњени кад им је пала форма а ова двојица нису? Јел против ренџерса у гостима исто био осуђен на срнића или је само утриповао да ће овај да му глуми кантеа а он нас уби човек тамо? Па што га је склонио после у реваншу ако је толико добар? Навео си те утакмице и то је све лепо, аргументи су ти ту али ја знам шта сам гледао и опет понављам сваки минут који су њих двојица одиграли је злочин према фудбалу. То су просечни слс играчи и нема шта да траже код нас све и да немамо никог на тим позицијама. Буквално нам њих двојица јебу мајку сваки пут кад играју у европи и ником не пада на памет да их најури а летели су други за много мање грешке. Тако је
 7. Ја не знам кад стигоше да киксирају онолико ако нису били форсирани. Гобељан није играо ово пролеће али је зато добио нови уговор после. И чисто да разјасним шта мислим кад кажем форсирање, сваки секунд који та двојица лимитареа проведу на терену за мене је форсирање јер не заслужују ни на трибинама да буду. А Деки кад седне на клупу сампдорије нека их слободно одведе тамо па да мало неко други плаче због те двојице "фудбалера".
 8. Ја сам га терао јер нас је правио на мајмуне са гардистима самоубицама. Па није био ни доследан у форсирању двојице лимитареа него их је склањао кад му дође при дупету а онда ето их назад да нас изнова сахрањују. И требао је да оде али да се доведе тренер а не помоћни тренер.
 9. Халанд је чудо. Пепа не волим уопште али какву машинерију направи човек, нема им равних у енглеској.. видећемо шта могу у лш, ту им фали титула.
 10. Кад смо писали да је човић довео климача главом тражио се конкретан разлог зашто смо незадовољни а не флоскуле.. па ево другари, свако може да седне и да погледа разлоге. С овом групом грађана ко се нада неком калемегдану у јуну свака му част.
 11. Зар нису већ сад у фмп? Тако бар каже нови центар
 12. Знам наравно. Само знам и да су се поједини утриповали да су већи од клуба. Нпр Просинечки чији народ је најгадније вређан са нашег стадиона дан данас има сузу у оку кад прича о Звезди, једну ружну реч није рекао о навијачима никад.. Ал зато дејо не може да пређе преко тога што терза није дао Иванићу и Стојковићу да играју против косова, смртно му се замерила и Звезда и терзић и држава и сви живи овде..
 13. Па ко теби друже брани да ти било ко буде легенда.. али ако се већ прича треба да се изнесу заслуге свачије.
×
×
 • Create New...