Jump to content

Гио94

Звездаши
 • Постова

  161
 • Придружио се

 • Последња посета

About Гио94

Информације профила

 • Локација:
  Teslic

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Гио94's Achievements

Пионир

Пионир (3/10)

172

Репутација на форуму

 1. Бар смо добили информацију да се ради на појачању и да га ускоро очекујемо. Значи не чека се прелазни рок у ЕЛ и у Аба.
 2. Тресла се гора, родио се миш. Кул начин да се скрате дани до дербија, али и да се скрену очи јавности са питања гостујућих навијача у Арени. Кампацо неће доћи, али се надам да добијамо ускоро неко друго појачање у тиму, јер иде дупло коло, иде гушћи распоред. Пефи је у годинама и треба нам помоћ да се на квалитетан начин изгура овај повољан распоред у децембру.
 3. Може бити да је и ккп тај који је нациљао Кампаца, па овим текстовима нас и наш буџет изједначавају са њима. Само да не буде на крају Звезда и ккп нудили исте паре, а он отишао тамо због Жељка... Не видим како нашу екипу могу овакви текстови дестабилизовати, али не искључујем ту могућност.
 4. Није касно ни у 65, сад нек пегла код нас до пензије..не дај Боже могао је на погрешној страни брда завршити.
 5. Што се тиче Руменог (док куцам Румени у понуди на телефону ми искаче ријеч Румунија. Случајно??? Не би' рек'о) они су у великом паду форме који је оголио неке ствари тамо. Прво, да баш пуно зависе од двојца Лесор -Ледеј. Чим један не игра како треба, одма криза. Друго, Лесор је наводно повређен, Ледеј има пад форме, и ту долазимо до повјерења у остале играче. Вјерује ли жекс у играче са којима толико времена проводи? Треће, домаћа база играча је тотално неискоришћена, услед чињенице под бројем два, неповерења према другом ешалону играча. Па чак и Мадар, који има озбиљан допринос (јуче је за 5.30 мин у игри дао 8птс, послије тога заборављен) нема повјерење тренера. Користи човјек ту папрено плаћену осовину и то је то. Ево довео центра да изиграва Копривицу и узима 4-5 мин по мечу. Па могао ти је то и неки просјечни српски центар одрадити. Вјерујем да ће се извући из ове кризе резултата и игре, али не знам каква ће им игра бити и улоге ако се и кад је лоше не покушава нешто урадити са улогама да се раздрма екипа. Превише су накрцкали играча који су да кажем са поенима у рукама, без неких рудара, "задњих везних", играча који ће за тим радити. Ја сам далеко од неког стручњака, можда то може тако успјети, али код њих без неке расподјеле тешко. Пантер, Ледеј, Лесор, Нанели, Папапетру, Анђушић желе лопту у руке, гледају ка кошу прво а не на саиграча. И што је фора, сви играју у петорци заједно и испоручују одлично нападачки, али тимска одбрана зато не постоји, не гину један за другог и за тим јер се штеде за напад. Ексум ми је од тих преплаћених једини који би се подредио тиму и тимској игри. Баш ме занима шта ће им донети повратак Аврамовића. Нападачки гледано њима не треба неки додатак јер имају поене и споља и изнутра..можда донесе енергију одбрани која им је потребна, али не знам коме ће откинути минуте и колико. Претпостављам Мадару.
 6. Играће још вечерас и Смајо и Лесор. Та њихова прича да су под упитником не пије воду. То је класично скретање очију јавности са њиховог проблема, а то је да су разбијени у дербију. ФМП је далеко и биће оба центра спремна сигурно.
 7. Једина шанса нам је да киксну против ФМП-а. Будућност тешко да их може добити у Београду, ЦедОли је очајна, али очајна ове сезоне. ФМП једина шанса да се поравнамо на том пољу.
 8. Значи ми онда имамо још 3, а можда чак и 4 слободна мјеста за регистрацију играча, ако Топ није одиграо "довољан" број минута. Што оставља новом тренеру доста простора да изврши промјене и прилагоди себи екипу. Ја бих за почетак рокаду Луваву-Холанд, а послије гледати можда Ендруса или Фрејзера ако буде потребно, а мислим да ће бити. Рекет не бих дирао, ако негдје имамо простора да исфорсирамо младе (Далибора и Филипа) то је у рекету.
 9. Буквално, остави Јовановића нека се учи, можда и породимо кроз њега неког доброг тренера. Алимпијевић и Томић ништа бољи нису били у почецима. Довести му неког озбиљнијег у стручном штабу и нека се учи... Овако Шакс ништа буквално не доноси. Циркус брате... Допуна Само чекам Човићеву причу како нас није нико хтио преузети...па да повјерујем у то. Друже имаш бруку пара да бацаш на Радуљице, Адамсе Холанде Вилдозе итд а овамо нећеш да извојиш паре за јаког тренера. Дошао би и тај Митровић да му је понудио јаче паре.
 10. Митровић је много озбиљније решење од Томића, Шакоте и сличних, а има своје предности и у поређењу са другим тренерима. Дај Боже да нам је он прва опција и да прихвати понуду.
 11. Има ли каквих новости када је у питању стручни штаб? Или ће Довла добити још коју шансу? Све контам да ћемо узети Пешића послије Турске..
 12. Солидан центар, може покрити обје унутрашње позиције, има домет у шуту за 3п што им даје додатну ширину - ни Лесор ни Коприва то не нуде у свом репертоару. У суштини сличан као Смајо, само слабији продор и већи кошаркашки IQ, и рекао бих бољи у шуту. Смајо је овим трансфером скрајнут, бар што се тиче ЕЛ. У Аба лиги ће можда имати улогу као и Копривица, да одмара Ледеја и то је то.
 13. Јесу у добром ритму, сви су у форми тренутно, али играће вечерас са 6 играча, + Папапетру који је под упитником. Довољно је да један уђе у проблем са личним грешкама и ето рупе. Пантер, Ледеј, Лесор, Мадар, Нанели, Вукчевић. Гласа и Јовановића не рачунам, играће само ако буде проблема са личним. Баш немогућа мисија. Уз то Оли је везао два пораза кући и неће себи дозволити још један. Само нек они гурају 35+ мин поменуту петорку, па кад буде опет нека повреда биће ко нас клео није дангубио
 14. У суштини дерби крајем новембра сигурно неће играти Аврамовић и Копривица. Под упитником је Ексум, док се Смајо враћа вјероватно већ против Макабија. Овако скраћена ротација им може донети само још нових повреда. Против Олија ако не буде играо Грк, играће са 6 играча, а уз њих ту су са екипом још само Глас и Јовановић, који нису никако до сада играли. Што ће рећи да опет очекујемо Пантера, Ледеја, Лесора и Нанелија са минутажом 30-35 мин, Лесор ако не уђе у проблем са фауловима игра и свих 40.
 15. Аргумент ти је заснован на личном утиску. Мени се чини нпр да му виси отказ. Али то је само мој лични утисак, као и твој. Период пред нама ће показати ко је био у праву.
×
×
 • Create New...