Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Поп

Администратори
 • Постова

  669
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  7

Поп last won the day on May 17

Поп had the most liked content!

About Поп

Информације профила

 • Локација:
  Подгорица

Поља профила

 • Прва утакмица
  100-ти дерби, Звезда-Партизан, 6. мај 1995.

Последњи прегледи профила

1,049 profile views

Поп's Achievements

Омладинац

Омладинац (5/10)

2.6k

Репутација на форуму

 1. Господо, братски бих вас замолио да разговарате цивилизовано, без беспотребне реторике, добро познатог наратива и отварања затворених ,,фронтова”, јер то не треба никоме, да не гушимо тему без потребе. Утакмица је пријатељског карактера, нека таква буде и атмосфера на теми.
 2. Помињао сам га у тексту који сам посветио ,,Пацоју”. Ниједно зло не долази само и ниоткуд, све се то темељно и ,,далеко од очију” спрема прије него угледа свјетлост дана. Бјековић је у ,,тишини” у Јулу ове године, потписао закон о помјерању старосне границе за председника ФСС са 65 на 70 година, с тим да је алтернативна опција, која је очигледно постала и прва, да то правило не важи. У истом закону ,,ријешио” се противкандидата из свијета политике, јер је донешено да на руководеће позиције не могу да буду бирани људи из свијета политике или они који су се истом бавили у претходне три године, осим ако исто у међувремену није кориговано. Вјерујем да су данашњи натписи само пробни балон, да се искористи еуфорија због одласка на Свјетско Првенство и да се опипа пулс јавности и навијача. Отуда ме и радује данашња реакција на утакмици са Инђијом, коров мора да се сијече у коријену, док сво ,,жито” не захвати. Јер не дај Боже, да исти засједне на чело ФСС и ако мислим да је он само фигура у рукама Жарка Зечевића, Толе би нам изгледао као ,,лимунада” наспрам овога. ,,Господин” који и поред свједочанстсва Матеуса, Радовановића…никад није доведен у везу са намијештањима која су се десила у вријеме док је он газдовао у Партизану.
 3. Укратко ,,VENI, VIDI, VICI.” Свака част момцима, огроман резултат за наш репрезентативни фудбал, поготово после неуспјеха у квалификацијама за Европско Првенство. Пикси је то фино посложио и оно главно, радио је на искорјењивању лузерског менталитета. Није исто кад ти ,,војсковођа” пред одлучујући меч каже ,,Није смак свијета ако испаднемо” и са друге стране ,,Ми морамо да идемо у Катар”. И ту ћу да се дотакнем оне чувене Наполеонове изреке ,,Више вриједи војска магараца коју предводи лав, него војска лавова, коју предводи магарац.”
×
×
 • Create New...