Jump to content

Поп

Администратори
 • Постова

  961
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  7

Поп last won the day on May 17

Поп had the most liked content!

About Поп

Информације профила

 • Локација:
  Подгорица

Поља профила

 • Прва утакмица
  100-ти дерби, Звезда-Партизан, 6. мај 1995.

Последњи прегледи профила

1,550 profile views

Поп's Achievements

Првотимац

Првотимац (6/10)

4.1k

Репутација на форуму

 1. Сви из куће играју за репрезентацију
 2. Управо због свега што си навео треба да оде, да згази све пред собом, да помјери још једном границе и да се са стилом и ,,пригодним” говором опрости од те опскурне творевине настале попут САД од британског смећа и најгорег људског отпада. Јер том логиком он следеће године може и да се опрости ако узмемо у обзир гдје све није играо. Што се тиче година и чувања тијела, не видим ниједан разлог зашто би избјегавао Гренд слемове, па то и јесте коначни циљ. Та четири турнира на највишем нивоу може да одради бар још двије године, Мастерсе већ може да бира, да игра гдје му одговара. Али да се склања било коме, због било чега, нема потребе, јер он је већ ,,побиједио свијет”, јер је остао непокоран и он се у ту Аустралију и остале земље гдје му је било забрањено да игра, враћа као побједник!!! Ова јучерашња побједа је само још један доказ да му не могу ништа и да није било оне глупости са бодовима на Вимблдону, уз неиграње у САД…он би и ову годину завршио као свјетски број један и може се рећи да је ова година била спортска крађа деценије.
 3. Мене занима откад је Макс Бет постао релевантан извор информација? Шта се то промијенило у међувремену, кад је њихово ,,погађање” и тачност у односу 1:1000! Нема потребе да се ,,скаче” на први ,,новински натпис”. Ако већ знамо са каквим медијима и налогодавцима имамо посла, почев од тог ,,жутог” Макс Бета, преко Вучелиних Новости и Журнала, Б92, Спортске нет, Нова С, Данас, Курир, Блиц…нека ми опросте они које сам изоставио... Да има истине, па тај Дарјан би се јавио са Мјесеца, а камоли из Катара, он би и рођену матер продао за ,,ексклузиву”. Увијек је било, да није битна сама информација, него извор исте тј. ко је пласира и шта је коначни циљ. А Богу хвала знамо принцип функционисања ГТР машинерије.
 4. Бога ми, Душко ,,сијече” жешће него @Punkerstein
 5. Стари добри ,,рецепт”. ,,Мирођија и чорба”.
 6. Поново актуелно!!! Како за пацоја, тако и за овог лажног господина!!!
 7. Не замјерите стрику @keyser_soze непознавање материје, због које је @ЦИГАНИН 74 могао у ,,апс”. Стрико и његова генерација признају само Недељка Билкића, јер су заједно одрасли.
 8. ,,Кад је Хари срео Сали…”
 9. Братски ћу те замолити да престанеш са спиновањем, јер нема потребе за тим. Наставак дискусије сматраће се игнорисањем упозорења.
 10. Након Страхиње Ераковића и нашег капитена Милана Борјана, још један фудбалер наше Звезде нашао се на списку националне селекције за Свјетско Првенство које се одржава у Катару. Осман Букари добио је позив селоктора репрезентације Гане! Срећно момци, част и привилегија је представљати своју земљу, посебно на највећим такмичењима, а и понос за наш клуб, гдје су момци својим играма заслужили позиве.
 11. Након пјесме ,,Не могу више да задржим бол”, имамо нови хит
×
×
 • Create New...