Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

Погребњак

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  1,468
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  3

Погребњак last won the day on March 8

Погребњак had the most liked content!

About Погребњак

Последњи прегледи профила

487 profile views
 1. Ја сам мислио да је @Бјелкетова, али никако да га питам.Па ако може нек каже је л' његова?
 2. Ја сам све време убеђен да је админ један члан,који редовно пише, јер њега најчешће цитира.
 3. Ко год да их преузме, не могу до титуле.Због тога бих волео да "потроше" неког перспективног тренера. Муту јако поштујем и не заборављам преузимање вруће клупе Звезде 2002., кад смо били пред испадањем, иако је он био међу пар најцењенијих тренера у земљи и није ишло уз његов реноме да тренира екипу која се бори за опстанак.Доста је ризиковао тада као тренер и велико му хвала на томе.
 4. Олимпијакос узима грчког центра из Тенерифеа Јоргоса Боргиса. Џексон је одбио Олимпијакос, у комбинацији је са Ефесом. Панатинаикос жели Мачијулиса и Ерика Грина из Олимпијакоса. Жалгирис доводи Ројса Онила који је играо за Гран Канарију.Већ су довели Брендона Дејвиса из Монака.Растали су се са Аугустом Лимом.
 5. Ја сам читао да га тражи Ефес.
 6. У праву си, да увек треба поћи од себе, али немој да допустиш да ти они нешто причају и моралишу.
 7. Очигледно си веома млад момак, па не памтиш неке ствари, због чега гробари могу да ти потежу "аргумент" Европе. Питај ти њих шта је било крајем деведестих и почетком двехиљадитих, кад су се бламирали по Европи и напримали се петарди од ШЊ тимова, а освајали титуле.Док смо ми побеђивали или врхунски отпор пружали Кајзеру, Барси са правим Роналдом, Динамо Кијеву, Лацију, Лестеру, Кјеву...Па их исто тако питај колико година у дербију нису дали гол, а освајали титуле средином двехиљадитих.Они су познати по томе што аргументе признају само онда кад њима одговарају.Тада Европа није била битна, дербији се не рачунају, већ крајњи скор у бодовима... Прочешљај мало скорију историју, јер се фудал не игра од 2008. и почетка њиховог златног доба под Толом.Отад је Европа битна, а и дербији се рачунају.ОК.Ми смо пропустили прилику да набијемо коефицијент крајем прве деценије овог века, јер смо имали неспособњаковиће у клубу, док су они то урадили и сад лагано улазе у групе, у којима нису никад ништа направили.
 8. Кад не би вртели једне исте глумце по нашим серијама...
 9. Те године јесу имали пуно киксева, ранијих нису...Видећемо.Ја само износим своје мишљење да ће због Европе, продаје играча имати бољу позицију на тржишту од нас.Сад да ли ће погодити као са Леонардом или промашити као са Фабрисијом или Божиновим, остаје да се види.Откад им је Игла ту, они боље бирају играче од нас, мада је ту проблем више до нас самих, него што су они генији.
 10. Ја рачунам да ће они имати пара од трансфера и група за добре замене.Било би добро да промаше и доведу прецењене играче.
 11. Нама подела бодова и те како одговара, јер ћемо имати слабију екипу од њих.
 12. Јеботе , у августу играмо дерби. То можда и није лоше, ако они буду у игри за групе, па искористимо њихову концентрисаност на европу.
 13. Осам везаних пораза.Тад је био систем да се након 10 кола из групе од 6 екипа прве 3 укрштају са последње 3 из суседне групе и обрнуто. После 8 пораза су сменили Муту и добили су све живо.Тимсистем, у плејофу Олимпијакос, па ЦСКА, који је био руска репрезентација у малом(Карашев, Панов, Кудељин...).Замисли да у овом систему од 30 кола спојиш 8 пораза, па не да не би био у конкуренцији... Тад су у последњем колу играли за директан пролаз са По Ортезом.Изгубили су и њихов тренер је добио скандирање, које се касније много пута орило са наше трибине. Мислим да је ово било у сезони 05/06. Суштина ових уписа није да омаловажавам њихове резултате, као што су то радили неки клинци са ерезбеа, кад су писали неки текст, а видело се да не познају историју кошарке. Само треба бити реалан и узети у обзир околности које су биле лакше него данас, а то је систем такмичења...Чак је Дејан Томашевић рекао зимус да ниједна њихова екипа која је ишла на Ф4 није играла онако добро као ми.
 14. Брате, није само те године, они су тек у 6. сезони први пут прошли у ТОП16.Тад су руски клубови сем ЦСКА били смешни, сећам се екипе Урала...Бамберг у оно време није био као данашњи Тринкијериијев Бамберг, турски клубови сем Ефеса и касније Фенера смехотресни.Био је Улкер као просечна екипа.Плус лакши систем такмичења, јер се играло по групама и у ТОП24 и у ТОП16.