Погребњак

Звездаши
 • Постова

  1,191
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  3

Погребњак last won the day on March 8

Погребњак had the most liked content!

About Погребњак

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Последњи прегледи профила

385 profile views
 1. Када говори о Звезди гтр би му позавидео.Овај пије пиће с њим, а шатро велики звездаш.
 2. Ау, са ким се дружи Бошко. Не могу да верујем. Боље да се са Пантићем дружи, него са овим што стално просипа бљувотине по клубу, а брани фрањевце. За ово треба отказ да добије одмах.
 3. Није ми драго што су лојави узели титулу, иако је још одавно било извесно.Толико ми је антипатичан клуб и фрањевске њушке у њему, да ми није драго ни због Калинића.Очекивао сам да ће поред Јудоа главни погон добити од триа, Диксон-Слукас-Датоме, а заправо најбољи су били оно фрањевачко говно и Калинић.Кидали су у оба смера.Ко је могао да очекује да ће Калина да буде битнији у нападу од Датомеа.Сад креће уздизање у небеса већег Србина од свих настм.9 титула и знање му нико не може оспорити, али дај било ком тренеру 25-30 милиона по години и неограничено поверење, домаћинство, узеће бар једну титулу у 4 године, па био то Радоња, Шарас или онај писац колумни Ђокић. Тек ће они да доминирају, јер добијају Дарушафакине ресурсе, већ се спомиње да су довели Николу Мелија. ЦСКА је убедљиво највише разочарао, не само поразом, већ уопште лошом игром и формом.
 4. Gate 7 у Истанбулу скандира Јагодино име.
 5. Нормално да нећемо пуштати играче за време Евролиге.КБК за репрезентацију.САМО ЗВЕЗДА!!! Нек сеЉектору и прећшеднику играју њихови фрањевци и они који не разигравају Липовије.Биће моралисања, срања сигурно, али то нас не интересује. Елем, ЦСКА је платио данак очајној селекцији центара и ту их не оправдава правило о броју странаца, јер су им два центра странци-Хајнс чије најбоље партије су далеко иза њега и просечни Огастин.Жао ми је због Теа и хтео сам јачег ривала за Мурат-бега и Фенер, овако мислим да ће рутинирати Олимпијакос.Кад је погодио изједначујућу тројку, помислио сам, превазишао је комплекс фајнал фора и онда усере са оним шутем... Реал је много изгубио одласком Родригеза, не може Љуљ све сам.Дончић је сувише незрео.Неке играче су им притисле године и нису више као некад...Руди, Рејес,Ноћиони, коме је ово опроштајна сезона.Штета што није играо, лик живи за овакве утакмице.
 6. Ако Олимпијакос уђе у последња два минута са -5 или бољим резултатом, добија.Ови не знају где су у неизвесним завршницама.
 7. Ни по коју цену не дозволити Сељачком из Ниша да победи на Мари.Зачуђујуће реакција и позиција штоФера и голмана код прва 2 гола.
 8. Хоће Чокот да се искупи за дерби.
 9. Давно сам се изјаснио да је фаворит најодвратнија екипа-Фенер.Јак ростер, очекивана правовремена форма, домаћинство, судије, прошлогодишњи пораз у финалу и изјава већег Србина од свих настм после тог пораза која је већ била притисак на судије за ову годину, чињеница да ниједан турски тим није освојио никад ЕЛ...
 10. Теодосић је ВРЛО упитан за фајнал фор.Од Басконије није играо.Труде се да га оспособе, можда ће заиграти, али питање је колико ће моћи да пружи.Без њега ће тешко и у финале ући. Могла би нека анкета да се направи на тему ко осваја.
 11. Питање је какве ћемо ресурсе имати за следећу сезону.Нисмо афирмисали ниједног млађег играча, најбољи ће да нам оду за мала обештећења или уз опрост дугова, што значи да ће нам буџет бити врло мали. Мени је смешна ова сад као мобилизација, уједињавање...Па је л' ми треба увек да издувамо ***** и да испаднемо нечије жртве да би се ујединили? Сви који су кењали по клубу док смо били први, нису долазили јер им се није свиђала игра, тренер, Сикимић, нека не долазе ни сада.Нек наставе да фурунаше, твитеришу и праве се паметни.Дебилчине!!! @Dzoni У некој епизоди "Инсајдера" су објављени приходи остварени трансферима најбољих играча из шампионске 91.Нису то уопште биле мале цифре.Увек сам се питао како је било могуће да шампион Европе и света са толиким приходима буде у потчињеном положају на тржишту играча у односу на други клуб.Нема везе што су биле санкције.Они су узимали накјбоље, а ми шта остане.Јасно је да су комплекси Барија и Токија учинили да буду погурани захваљујући комуњарама и банди црвеној.
 12. Радоња га је одувао у међусобном и остварио бољу позицију на крају такмичења.Стварно не видим разлог да се у конкуренцији нађу тренери учесника фајнал фора, јер ништа неочекивано нису направили.По мени је и Сито Алонсо требао да се нађе на списку пре неких других.
 13. Ко зна како смо ми прошли кад смо раскидали.