Погребњак

Звездаши
 • Постова

  593
 • Придружио се

 • Последња посета

About Погребњак

Последњи прегледи профила

220 profile views
 1. Страшно је колико они себи дају легитимитет за то вређање.Гади ми се свако ко има везе са црно-белом бојом.Сви су исти.
 2. Кад већ помињете њихове пријатељске клубове...један други клуб из Београда им није ни бод узео пуних 8 година. Цигани слабо памте некима неке ствари и лако прелазе преко тога.
 3. Није почео 149.Ушао је у другом и упутио је један добар шут, који је Кахриман одбранио.
 4. Дорси је био страшан играч, има 34 године, евролигаши више не доводе појачања, клубови могу да доведу ограничен број странаца...све је помало утицало да заврши у екипи која се бори за опстанак. Форуми служе да би форумаши лапрдали...то је тако на свим поднебљима и нормално је да погреше...али зајебано је кад се у клубу греши.Све похвале за Кузмића, Јовића, Зирбеса...али памтимо и промашаје ...од Мориса Алмонда до Рајана Томпсона...то је много зајебаније, него кад форумаши погреше.
 5. Џој Дорси је потписао за претпоследњи тим турске лиге, Бест Баликешир.
 6. Као и обично већи број фаулова су начинили црно бели из Загреба, 26-17.Вероватно би разлика у личним грешкама била већа да су имали активнији резултат у последњој четвртини.Ах те судије.
 7. Надам се да се ниси кладио са неким да јесте. https://en.wikipedia.org/wiki/1998_FIFA_World_Cup_Group_F
 8. Занимљива изјава Дула о Џикићу. https://youtu.be/Qr9uSASNHO4?t=372
 9. У праву си, направио сам лапсус у куцању.
 10. Први из прелиминарног дела ће у плејофу бити домаћин 2., 3., 5., 6. екипи. Постоји једно правило за које многи не знају.У случају да након одиграног плејофа два тима имају исти број бодова, прво се гледа пласман у плеј офу, па тек онда међусони скор и гол разлика.
 11. Пошто се кристалише да ћемо се за пролаз шибати до краја са Басконијом, погледао сам њихов распоред и они реално могу остварити 3 до 5 победа(најреалније је 4) у последњих 8 кола. 3 пораза која сам им урачунао су гостовања Ефесу, Фенеру и домаћинство ЦСКА, који ће верујем још увек желети да побеђује, јер се састају у 26 колу. Зицери за победе су им Армани у 24. и Жалгирис у 30. колу код куће и Галатасарај у гостима у 29. колу. Гостују Бамбергу у 27. и чекају Панату у 28. колу.То су утакмице где може бити свашта, надамо се да ће бар једну изгубити. Да бисмо били испред њих, требају нам исти учинак као њихов.Ако остваре реалних 4 победе, нама треба минимум 3 победе против екипа са зачеља(Галата, Уникс, Бамберг) и једна на страни.Најреалније је против Арманија, што неће бити нимало лако.
 12. Опет? А када се то већ трудио?
 13. http://www.prva.rs/zivot/zivotne-price/110190/nekada-vatreni-navijac-i-izgrednik-danas-gej-aktivista-pogledajte-filipovu-pricu.html
 14. И Уникс мора да добијемо у Бгд.И да се надамо да ће Дарушафака погубити што више од ових јачих.