Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Tipsa91

Звездаши
 • Постова

  586
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

2,356 Одлична

About Tipsa91

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 01/20/1991

Информације профила

 • Локација:
  Novi Sad

Поља профила

 • Прва утакмица
  FK Vojvodina - FK Crvena zvezda
 • Клуб који највише пратим
  FK Crvena zvezda
 • Поред Звезде, пратим и...
  Spartak Moskva, Olimpijakos

Последњи прегледи профила

1,006 profile views
 1. Tipsa91

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Овај човек
 2. Tipsa91

  Еврокуп 2018/19

  Бреша довела Канингема, јавља Спортандо.
 3. Tipsa91

  Управа кошаркашког клуба

  Дајте људи, не идите из крајности у крајност. Није Човић искључиво својим менаџерисањем поставио клуб на здраве ноге ( иако би можда извештај независног фин. ревизора показао другачије ), има шлифа, наосвајали смо се трофеја, нико то не спори, али много тога му се може замерити. Све оно што нама боде очи код ККПа, смо ми радили не тако давно са Мекелом, Шилбом, Софом, јер није постојала бојазан како ће се то испеглати. Мислим, том логиком је и Остоја кошаркашки махер, ено дуг све мањи, Тринкијери дошао, игра се у Арени АБА... А сви знамо позадину целе приче. И Човић и Остоја су само извршиоци радова, тако да релакс.
 4. Tipsa91

  Сваштара

  Навика
 5. Реално Гаћиновић ништа посебно, али је неко ко репрезентацији некад нешто може да допринесе. Крстајић никад неће моћи, најодвратнији селектор икада, притом то нема везе са тим што је гробар. Глуп је као *****, делује ми као неки мутави комунистички намештеник у ЈКП Водовод отприлике.
 6. Tipsa91

  АБА ЛИГА 2018/19

  Пошто волим да прогнозирам овако јавно и у јавности хазардирам ™ у стилу Дејана Анђуса ћу се осврнути на еру декаденције и лудака у АБА лиги. Сутра у ЦГ гостује дебела девојка која је у меко ч/тврдо ћ фазону, са својим дећкима... Домаћин, ЕЛ тим на папиру, прескупа играчка за Јадран која се прописно брука у Европи, а и овде се пар пута оклизнула. Некако не иде да сва та Боканова, Милова, Бемаксова лова, лова шкаљарског и кавачког клана оде низ воду, па ће сутра у "Морачи" навлачити судије за Будућност. На први поглед океј, ко им јебе матер. Дакле, фрањевци га доле вероватно дувају. Након тога, у ЕК, играју са фаворизованом Валенсијом, додуше на свом паркету. Валенсија је у лошијој форми, али реално квалитетнији су од гробља тако да по мени још један пројектован пораз Партизана, рачунајући онај од Зенита трећи у низу, тако да прича о Тринкибалу пада у воду. Следећа текма вечити дерби. Најјачи домаћи терен убедљиво имају, 6 хиљада мандрила који хране мржњом оне цепанице доле, који долазе на утакмицу да лече фрустрацију јер наш ФК игра ЛШ, бежи им 13 бодова, фрустрацију што КК пола деценије већ доминира, плус за очекивати је да им судије компензују крађу у најави која их сутра чека у Подгорици. Њима је утакмица следећег викенда буквално све, а мени се нимало не допада како се развијају околности које јој претходе. Победом бисмо их удаљили од плеј - офа, плус када би Мега сутра Крку звекнула, не био им у кожи...
 7. Tipsa91

  АБА ЛИГА 2018/19

  Ја не знам како се овај Велић контролише, буквално бих одробијао пола своје екипе и ове судије да сам на његовом месту.
 8. Tipsa91

  Звездине наде

  Што се тиче Купусовићевог учинка...
 9. Саучешће породици. Почивај у миру, Делијо.
 10. Tipsa91

  АБА ЛИГА 2018/19

  Мега буквално треба што више утакмица да добије, како би се угурала у плеј-оф и тако запржила чорбу извесној момчади
 11. Tipsa91

  АБА ЛИГА 2018/19

  Дошао сам само да се смејем Бокану и Тедеском, јер ово умеће траћења новца се не виђа често.
 12. Да ли постоји црногорски етнос? Баш ме занима ваше мишљење, не морате ни да образлажете, само напишите да или не.
 13. Tipsa91

  Еврокуп 2018/19

  Локомотива и Валенсија преозбиљне екипе за овај ниво такмичења.
 14. Tipsa91

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Тачније, јануара 2015. продато је 70% економских права на Луку, Аполону са Кипра, ваљда. Устаљена шемица.
 15. Tipsa91

  Звездини Евро изазови

  Шта знам, не можеш се циганисати у ЛШ за ривале, али ово је ипак превише. Како уопште одредити приоритете, сад, нпр. мислим да прву играмо 19. септембра. Не можеш са Срном и Јевтовићем на ПСЖ, рецимо, а 22. већ играмо дерби у ком, по мени, морамо ићи на три бода. А за то нам требају носиоци. Требаће то све уклопити, мада верујем у струку и момке. Јесте да је ово гушт, али кад сам видео групу Д... Јујујују, дар-мар би тамо правили.
×