Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Tipsa91

Звездаши
 • Постова

  557
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

2,179 Одлична

About Tipsa91

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 01/20/1991

Информације профила

 • Локација:
  Novi Sad

Поља профила

 • Прва утакмица
  FK Vojvodina - FK Crvena zvezda
 • Клуб који највише пратим
  FK Crvena zvezda
 • Поред Звезде, пратим и...
  Spartak Moskva, Olimpijakos

Последњи прегледи профила

852 profile views
 1. Ја мислим да се то не односи на лични учинак, већ да ће Олимпик Звезди исплатити по 500 хиљада за сваку годину Радоњићевог уговора, уколико они остваре пласман у ЛШ. Барем сам ја тако разумео, можда грешим. На страну што је уопште беспредметно расправљати о двомилионском бонусу, кад Радоња неће провести све 4 године уговора тамо. Или се неће снаћи, или ће експлодирати као Сергеј.
 2. Није ми јасна логика, овде су провејавали уписи како не треба очекивати бомбастичног и скупог шпица, што је океј, јер смо довели у овом року већ сада двоцифрен број новајлија, али не капирам онда довођење Томанеа, од свих играча са којима смо довођени у везу, вероватно је најскромнијих квалитета, а само обештећење за њега кошта минимум 500 000, плус плата и увек неугодна провизија посреднику/менаџерима, батица ће нас изаћи преко милион. Дај Лафертија!
 3. Tipsa91

  Лига Шампиона и Лига Европе

  @Zarkooo директни кривци за 3 од 4 гола. Не дај Боже никоме такве штопере.
 4. Tipsa91

  Лига Шампиона и Лига Европе

  Бане Ивановић и Миха Мевља два кретена јебена, изгледали као Омега и Крнета. Ова 10 - ка Минска, Николић дао баш два лепа гола, први идентичан Лућовом из слободњака на пашњаку. Елем, колико глуп мораш бити да овако прођеш у такмичењу чији је покровитељ твој ген. спонзор, који приде у клуб сипа немилу лову.
 5. https://mobile.twitter.com/IacopoDeSantis/status/1026476612877987840 Тиодор боља опција по мени, шта знам.
 6. Иначе, прошле сезоне смо започели нови циклус™, логичан след догађаја би био надоградња започетог, међутим... Ове сезоне ћемо довести буљук нових играча, с тим што, бар ја тако резонујем, нико од њих неће бити ту за сезону 19/20. Наравно, ако заиста потпише неко од ових чијим се именима лицитира ( Николс, Фаје, Перпероглу ). Делује ми да клуб овим паничним и безглавим потезима жели да се одмах врати на чело АБА, како Футура не би успоставила трајнију доминацију и одскочила од конкуренције у региону на неки дужи период. Мени ово ипак, за сад, не улива поверење.
 7. Сувише је ово странаца по мом мишљењу, нарочито ако се узме у обзир да по правилу доводимо ино играча на позицију плеја. Шта знам, у том случају правимо неки сличан заокрет као и Цедевита. Шта мислите ко ће бити номинални бек-ап плеј? Ја типујем на Ребу.
 8. Tipsa91

  Суперлига Србије 2018/19

  Пише Моцарт да је Ђука попушио отказ. Мирковић нови тренер.
 9. Tipsa91

  Лига Шампиона и Лига Европе

  Гледао сам гробље вечерас неких 15 - ак минута, не верујем како ти људи од фудбала живе, свега ми.
 10. Батица је '84 годиште, капирам да ће априла/маја 2019. када је борба за трофеје, и када нам је уједно и најпотребнији ипак имати 35 година, али није ни важно толико, очигледно.
 11. Искрено, волео бих да се овај трансфер десио неколико сезона раније, није ово више онај Николс, мада нисмо ми ни ЕЛ Звезда. С обзиром да цепамо ЕК ове сезоне, потпис играча његовог реномеа је премија, само да је он у стању да испоручи добре партије, пошто тип практично има 35 година. Ово све под условом да заиста дође, наравно.
 12. По мени гре'ота не оплеменити овај сјајни офанзивни део екипе ( Радоња, Бен, Крле, Ебисилио ) једним квалитетним голгетером.
 13. Tipsa91

  Страни језици

  Свако ненаглашено о се изговара као а, тако да не би то требало да ти представља проблем. Знаш како, ја сада на таблету имам руску тастатуру, и немам никаквих потешкоћа, док сам се баш мучио пишући на рачунару. Нпр., док сам матурски писао, то је био ужас. Онда ме професор посаветовао да пишем ћирилицом, а руска слова после само убацим. Тако сам и радио на крају. Искрено ни ја не знам шта ово значи, осим ако ниси "прогутала" слово н (поднымающееся).
 14. Tipsa91

  Страни језици

  Да, у праву си за то. Критички је настројен према Кремљу, искрено ја за то не бих ни знао да није било ове украјинске кризе, где је он јавно иступао против Путина. Ја сам га "открио" још неке 2009. године, већ тада ми се допао начин на који пише, и наравно, у то време сам био одушевљен Фандориновим профилом ( његов главни јунак ). Можда је добро што сам тако рано сазнао за њега, иначе бих можда и ја "пропустио" Акуњина, имајући у виду то уплитање политике. 
 15. Tipsa91

  Страни језици

  Не баш у потпуности. 'Россияне' су сви грађани Русије, дакле сви који поседују руски пасош ( Руси, Чечени, Татари...), док се термином 'русские' означавају искључиво етнички Руси. Релација Срби - Србијанци није истоветна, и доста зависи из ког угла се посматра ( нпр. из угла неке друге нације). Али у праву си за поделу када је књижевност у питању, баш аналогно томе је извршена. У ову прву групацију се сврставају, како они кажу, рускојезични аутори. Мој пик је Акуњин, иначе је Грузин, пише сјајне крими романе. Препоручио бих свакоме. Океј, одосмо у офтопик.
×