Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Деспот

Звездаши
 • Постова

  475
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,619 Одлична

About Деспот

 • Позиција
  Кадет

Информације профила

 • Локација:
  Марс
 1. Суперлига Србије 2017/18

  Ау браћо докле више? Дај ту енергију да употребимо да доведемо још људи на стадион. Да мало анимирамо своје окружење, па макар то била и стотина више. Кућа нам је празна а играју Шампиони.
 2. Суперлига Србије 2017/18

  Дувај га партизане!
 3. Српско "новинарство", шта то беше?

  Кад те за расизам оптужује неко ко је своје државе изградио на робовласништву и колонијализму. Још ће испасти да су Срби држали пијацу робова на Јамајци.
 4. Суперлига Србије 2017/18

  Немој да се заваравате да ће дерби нешто променити. Како су кренули уништиће ту утакмицу. Биће хиљаду ситних прекида тако да фудбал не може да се игра.
 5. Суперлига Србије 2017/18

  Овога сутра нико неће ни да се сећа као ни прошли пут, као ни препрошли пут, као ни годинама уназад. То образа нема.
 6. Музика

  Диско 80тих
 7. Суперлига Србије 2017/18

  Ако због нечега у Србији избије грађански рат то ће сигурно бити због ФССа. Па да смо хтели годинама да на неко место скупљамо идиоте не би успели. Овом последњом гарнитуром достижемо врхунац. Смена селектора(какав год да је) који нас одведе на првенство после икс година. Рекетирање клубова за 2% од трансфера. Одузимању права клубовима. Гурање клуба претседника у омладинску лигу шампиона. Дилови са менаџерима и милион других ствари знаних и не знаних. Терзо, не дај багри да се угура у авион за Лондон.
 8. Суперлига Србије 2017/18

  @tolero Да, гледам фудбал. Ја овакво навлачење нисам скоро видео. Изједначавати неку сумњиву ситуацију на нашим утакмицама са овим је за мене безобразлук. Ако већ гледаш фудбал како добише задњих 5 утакмица? Колико пенала им свираше баш у тренутку кад им треба? Како би оценио судијско понашање против једног великана Ртња из Бољевца? Зато те молим да не изједначаваш нас и њих јер је разлика велика.
 9. Суперлига Србије 2017/18

  Дај једну нашу утакмицу да смо имали овакво суђење. Треба да те је срамота да овако нешто напишеш.
 10. Кад већ Кокеза прави циркус ето прилике да испуни своју жељу нек доведе Марадону за селектора. Ако ништа друго новинари ће имати о чему да пишу. Славољубе буди доследан одери их за лову, не пристај на никакве договоре.
 11. Суперлига Србије 2017/18

  Када сам писао ово у вези Ле Талека није ми била намера да га браним нити оптужујем. Хтео сам да управо скренем пажњу на те двоструке аршине органа ФССа.
 12. Суперлига Србије 2017/18

  Није ствар да ли је то Ле Талек изјавио или не, да ли су новинари лепо превели или не. Ствар је у реаговању органа ФССа. Они се нису удостојили после серије крвничких стартова где су играчи озбиљно повређени ни да се огласе. Очигледно су на делу двоструки аршини, правила не важе за све подједнако. ево са Монда "Iz kancelarije Superlige Srbije u četvrtak je na adresu Disciplinske komisije FSS stigla prijava za igrača Crvene zvezde, Damijena Le Taleka", pišu "Večernje novosti" u broju od petka.Fudbaler crveno-belih će morati da objasni izjavu datu medijima posle utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana, kada je za goste rekao da su "seoski tim", uz opasku da je "hteo da ubije" fudbalera Vladimira Radivojevića.Moguće da će biti kažnjen novčano, a možda i suspenzijom.
 13. Евролига 2017/18

  Мало више вере, не би било на одмет. Ваљда ће и ови млађи да се прикључе и покажу да су са правом ту где јесу. Мишљења сам да нама фали тренинга јер због распореда тренутно играмо буквално без тренинга. Собзиром на нову екипу искрено очекујем да ми кроз сезону заиграмо много сигурније како време пролази. Нисам неки кошаркашки стручњак али по мени симпатичну игру приказујемо за сад. Нити смо се негде баш обрукали. Зато од мене пуна подршка тренеру и овим момцима.
 14. Суперлига Србије 2017/18

  Не знам шта је тачно рекао. Више ми је запало ово да ће реаговати органи савеза. Изгледа да су Мудринском требали обе ноге и руке да поломе, да би се савез бар саопштењем јавио. Срамота шта раде.
 15. Суперлига Србије 2017/18

  Ле Талек пријављен дисциплинској комисији у вези изјава после Лучана.
×