Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Деспот

Звездаши
 • Постова

  361
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,022 Одлична

About Деспот

 • Позиција
  Кадет

Информације профила

 • Локација:
  Марс
 1. Свака част Боги! Срећно!
 2. Музика

 3. Суперлига Србије 2017/18

  Суђење код нас је катастрофа. Није ни чудо што нам је фудбал ту где јесте. Шта рећи кад је највећа звезда Српског фудбала судија.
 4. Суперлига Србије 2017/18

  Гледао сад неки преглед кола. Невероватно колико се код нас форсира неки глуп фудбал. Па у овом прегледу нема 5 акција за гол, све нешто на силу, прекид или на глупост одбране падају голови. Ови наши тренери да ли понекад погледају неку утакмицу по Европи а да није Реал или Барса? Стварно не вероватно да из године у годину се овде игра све гори и гори фудбал. Највећи ми утисак да екипе не знају да одиграју полу контру и контру, како онда и очекивати нешто више кад ни ово основно не знају.
 5. Музика

  Ево и ја да се придружим препорукама за докуметарац. Стварно невероватна животна прича.
 6. Сваштара

  Да ми смо своје одрадили сад ће мо видети како то даље иде. Хвала свима који су узели учешћа у акцији. Колико год било тешко и лудо време у коме живимо, не смемо дозволити да се овакве ствари забораве!
 7. Да се придужим честиткама све најбоље породици и теби!
 8. Квалитетан секс
 9. Ето дође и тај дан. Да се похвалим супруга и ја данас тачно двадесет година брака.
 10. Сваштара

  Упекла звезда!
 11. Музика

 12. Музика

  Ма супер је било прво утакмица па сутрадан свирка где ћеш боље. Супруга их обожава па није било теорије да пропустимо, десет дана пре су свирали у Загребу карта нај јефтинија била 40 јевреја. Тако да је био убод само тако. https://youtu.be/s11BuatTuXk
 13. Музика

  @Punkerstein Да, да Калт је у питању у Зајечару. Једноставно глупо је било пропустити овакав бенд још и џабе улаз. Одлична свирка била.
 14. Тема о форумашима

  Шерифе, све најбоље!
×