Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Деспот

Звездаши
 • Постова

  475
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,619 Одлична

About Деспот

 • Позиција
  Кадет

Информације профила

 • Локација:
  Марс

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Деспот

  Реч Звездаша

 2. Деспот

  Реч Звездаша

  Стигли ме неки проблеми па мање имам времена али задњих дана баш сте засрали форум безпотребним расправама и личном сујетом.
 3. Деспот

  Српско "новинарство", шта то беше?

  Кад те за расизам оптужује неко ко је своје државе изградио на робовласништву и колонијализму. Још ће испасти да су Срби држали пијацу робова на Јамајци.
 4. Како је бачена коска међу Звездаше, ево већ два дана је глођу.
 5. Деспот

  Музика

  Диско 80тих
 6. Деспот

  Историја Ф.К. Црвена звезда

  @dikili kontakt Читам овај Дујковићев интервју па дошао до дела где каже да је 11 година носио наш дрес. Како то сулудо звучи из данашњег времена. Тражио по нету али слабо се сналазим, нигде нисам нашао такву табелу где су играчи поређани по времену проведеном у клубу. Оно што ме занима ко је званично најдуже био у нашем клубу?
 7. Кад већ Кокеза прави циркус ето прилике да испуни своју жељу нек доведе Марадону за селектора. Ако ништа друго новинари ће имати о чему да пишу. Славољубе буди доследан одери их за лову, не пристај на никакве договоре.
 8. Деспот

  Сваштара

 9. Деспот

  Музика

 10. Деспот

  Музика

 11. Деспот

  Реч Звездаша

  Давање разно разних епитета није критика већ вређање. Никако не може на пример критика бити да за играча неко каже "кантаи". Шта је ту критика? То је само лично ниподаштавање и вређање. Једно је на стадиону добацити нешто(не оправдавам)а сасвим нешто друго писати по форуму разне глупости за играче, тренере.
 12. Деспот

  Музика

  http://www.espreso.rs/kultura/muzika/191089/vodeci-ruski-pank-ska-bend-stize-o-beograd-i-to-humanitarno-faberzeova-jaja-o-svom-trosku-dolaze-da-sviraju-za-pomoc-srbima-video
 13. Деспот

  Реч Звездаша

×