Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

Деспот

Звездаши
 • Постова

  296
 • Придружио се

 • Последња посета

 1. Проблем је што ми сваки прелазни рок правимо рестарт. Доведе се велики број играча док се то колко толко уигра ето га нови рестарт. Ми доводимо ираче за ротацију бекапове резерве. После гледамо само како да их се решимо па Јово на ново. Тако имамо нападача за три тима, а штопера ни за један. Уместо да се доведе играч где ти фали који стварно ће унапредити игру ми само јуримо неке за ротацију како их зову и да је што мање утакмица одиграо. Тотална глупост, колики је само број играча продефиловао за задње 3 4 године без наше деце па то је страшно.
 2. Овде је Лалатовић једини кривац и онај ко му је то дозволио. Момцима свака част.
 3. Лалатовићу јебо те Гаврић.
 4. Ми као да не смемо да одиграмо исто два полувремена, без везе смо препустили игру у другом и нормално стиже казна. Е мој Лалатовићу, везе ти немаш изгледа.
 5. У оваквој игри са овим приступом, мишљења сам да би Ожеговић боље одговорио задацима и то нема везе са клубовима. Живковићу се исто види да му фали утакмица као и Грујићу и велика је штета што је то тако.
 6. Причамо о тренутној утакмици.
 7. Ја ништа од Ђурђевића ништа посебно нисам видео осим код гола, ниједном није отворио простор а имао је прилике. Пријем ништа више гледа да противнику ухвати крагну него шта ће са лоптом, о понашању да не причам... Гријић сасвим солидна партија, улази у шансе самим тим прати игру, е сад мало пријем не сигуран што је баш последица премало утакмица, због превелике жеље да се покаже и прави те неке ситне грешке...
 8. Груја од превелике жеље прави ситне глупости.
 9. Са Ожеговићем би већ водили 2 0, Ђурђевић појима нема само глуми неко лидило. Плавшић права чигра.
 10. Браво , судија воле!
 11. Мало бољи приступ игри имамо него у прошлој.
 12. Бата Ђорина школа у пуном сјају. Нити игре, без идеје све глипљи и глупљи фудбал играмо. Измишљамо позиције играчима буквално силујемо игру и нормално да момци изгледају тотално погубљено и то што знају не могу да покажу. Баш ме је Лалат разочарао са оваквим приступом игри. Брука и срамота шта урадише од фудбала.
 13. Срећно момцима и тренеру и да нас пријатно изненаде.
 14. Неко друго време...
 15. Наравно уживо је све много боље.