ветарулеђа

Звездаши
 • Постова

  243
 • Придружио се

 • Последња посета

About ветарулеђа

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан
 1. Ако се добро сећам, гробари су пред ову утакмицу претукли Немању Николића из Спартака.
 2. Малопре упалио, гледао сам првих 25 минута... И за то време ми се чинило да је Кнежевић најгори. Свакако да је необично мењати играча који једним потезом може решити утакмицу, поготово док имаш отворен резултат, али ето, нисам гледао већину меча па нећу даље коментарисати. Зашто спомињем реалне цигане? Упалите Арену и послушајте Вулетину теткицу, биће вам јасно да ли су наши параноични као што тврдите, и зашто нису. Буквално нема логике да тренер поднесе оставку због премија. То је жешћа глупост, мада нисам ни знао да је неки сланинар давао такве изјаве. Кад је овај већ ушао у причу, могао је да спомене и да су тренери Пазара и Воше поднели оставке непосредно пред утакмице с Партизаном, што је свакако интересантан податак.
 3. Па у првом полувремену рекао као да се прича да је отишао због премија које су додељене пред данашњу утакмицу, тако да се претпоставља да мисли на нас. Требало ми је мало да се саберем и скапирам о чему човек говори у преносу, лудаак.
 4. Од коментатора Арене се чује да је тренер Војводине отишао зато што су играчи добили премије пред утакмицу са Партизаном... А ви, циганијо, само реално ;) Не знам што вади Мелега хаха.
 5. Нема ово превелике везе са навијањем. Дечко међу вођама препознао човека који му убио брата пре 4 године, након чега је тај вођа продао причу да је реч о навијачу супротног клуба, и маса се наложила. По мени није толико проблем у навијачким групама колико у самим вођама и утицају вођа на неафирмисане личности којима се лако може манипулисати. Занимљиво да је један новинар окачио слике и податке већине људи који су учествовали у убиству. Кад би код нас неко имао муда за то? Новинаре са карактером имамо у анти-мејстрим медијима, а ту су и они који добију подстрек кад легну паре и заштита са запада.
 6. Ми Они
 7. Неупућени би рекли да си Нострадамус. Како сам избио себи 150 е из џепа, лагано заборавио да уплатим, а планирам од суботе. http://www.dailymotion.com/video/x5i5fgj_leonardo-goal-hd-novi-pazar-1-2-partizan-13-04-2017_sport Број 54 победио за сва времена, погледајте од осмог секунда
 8. Није Стојановић, неки омладинац је у питању.
 9. Како игра Радоња? Видим да не игра Павков.
 10. Овај Радуловић ретко болестан човек. Боље отворено да навијаш у преносу него овако педерски да добацујеш, а све као ''ја сам неутралан и објективан''. Ево црвеног, пенала, *****. Порадовала се смрадина одмах
 11. Браво Павки докторе. Ситуација пре гола и сам гол показују разлог због којег је доведен. Исто важи и за Милића, ова утрчавања су један од мотива његовог довођења, мада га до сада нисмо користили на тај начин из више разлога. Улазак ради испуњавања одређених тактичких замисли, мањак простора против већине противника, донекле (његова) неуиграност итд.
 12. Једно је кад продајеш репрезентативца, а друго кад продајеш ЈСЛ играча. Видели смо пример Катаија, који је у Шпанију отишао након скоро једногодишње паузе у репрезентацији. Ћелави га није звао у мају.
 13. http://www.mozzartsport.com/vesti/urdjevic-raspaljuje-grobare-prvi-put-sam-igrao-u-rupi-to-me-je-iscrpelo/161374 Ало, Миодраже, овакву величину да не доведеш!
 14. Чак не знам да ли је та промена легитимна оваква каква је, без ваљаног(боље речено - без икаквог) образложења. Као да скупштина данас донесе један закон, и сутрадан исту ту одредбу замени потпуно супротном. Или се изврши избор судије, све на нивоу, да би за пола сата стигло обавештење да је (ипак) неко други на том месту. И све без образложења. Да ли би то олако било прихваћено, да ли је то дозвољено, да ли би то требало бити дозвољено? Не. Ови са саопштењима као да су колективно полудели. Вазура и Вулетићу, где су вам сад ти чувени морално-правнички квалитети?
 15. Сад читам, момци на претходним странама су све лепо рекли. Нисмо идиоти па да то олако допуштамо. Пази молим те, одреде једног судију, промене избор у року од 3 сата, не образложе, и после Звезда крива? И још има наших људи који то подржавају, то тек не капирам. Па шта ће да ради Звездан, да ћути? Нормално да ће се огласити. Нисам упућен у Мајове судијске квалитете, али колико сам чуо, човек није ни у топ пет домаћих судија. Не знам је ли судио који дерби до сад, мислим да није. Лепо што је и то поменуто. Сад зависи да ли ће се његово(Мајово) помињање тумачити у контексту притиска на судије или онога што би заиста требало да буде, што сваком здраворазумском човеку падне на памет - некомпетентан судија не може да суди дерби. Свакако да притисци на судије, као такви, морају бити санкционисани. Само што првобитни план Терзићевог обраћања то није ни био циљ(рекло би се). Ко мисли да се првенствено огласио ради притиска на судије, или је ментално заостао, или има неку корист од тог свог ''мишљења''. Трећег нема. Или је све ово организовано против Звезде, и цела медијска кампања и промена судије, или смо и ми сами део једне шире игре. Било је стоструко горих ствари, поготово од Партизана, па су сви ћутали. Да не помињемо Толетову еру, када је пола лиге пропатило од истих тих судија. Видим Пазарци се јављају, Мађари се јављају, буђави Тончев из Сурдулице, шатро пријатељ Звезде, се јавља, а до јуче су сви најоштрије критиковали исту ту судијску организацију. Сад им ''стало'' до моралних вредности па имају потребу да се огласе.