ветарулеђа

Звездаши
 • Постова

  202
 • Придружио се

 • Последња посета

About ветарулеђа

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан
 1. Браво Павки докторе. Ситуација пре гола и сам гол показују разлог због којег је доведен. Исто важи и за Милића, ова утрчавања су један од мотива његовог довођења, мада га до сада нисмо користили на тај начин из више разлога. Улазак ради испуњавања одређених тактичких замисли, мањак простора против већине противника, донекле (његова) неуиграност итд.
 2. Једно је кад продајеш репрезентативца, а друго кад продајеш ЈСЛ играча. Видели смо пример Катаија, који је у Шпанију отишао након скоро једногодишње паузе у репрезентацији. Ћелави га није звао у мају.
 3. http://www.mozzartsport.com/vesti/urdjevic-raspaljuje-grobare-prvi-put-sam-igrao-u-rupi-to-me-je-iscrpelo/161374 Ало, Миодраже, овакву величину да не доведеш!
 4. Чак не знам да ли је та промена легитимна оваква каква је, без ваљаног(боље речено - без икаквог) образложења. Као да скупштина данас донесе један закон, и сутрадан исту ту одредбу замени потпуно супротном. Или се изврши избор судије, све на нивоу, да би за пола сата стигло обавештење да је (ипак) неко други на том месту. И све без образложења. Да ли би то олако било прихваћено, да ли је то дозвољено, да ли би то требало бити дозвољено? Не. Ови са саопштењима као да су колективно полудели. Вазура и Вулетићу, где су вам сад ти чувени морално-правнички квалитети?
 5. Сад читам, момци на претходним странама су све лепо рекли. Нисмо идиоти па да то олако допуштамо. Пази молим те, одреде једног судију, промене избор у року од 3 сата, не образложе, и после Звезда крива? И још има наших људи који то подржавају, то тек не капирам. Па шта ће да ради Звездан, да ћути? Нормално да ће се огласити. Нисам упућен у Мајове судијске квалитете, али колико сам чуо, човек није ни у топ пет домаћих судија. Не знам је ли судио који дерби до сад, мислим да није. Лепо што је и то поменуто. Сад зависи да ли ће се његово(Мајово) помињање тумачити у контексту притиска на судије или онога што би заиста требало да буде, што сваком здраворазумском човеку падне на памет - некомпетентан судија не може да суди дерби. Свакако да притисци на судије, као такви, морају бити санкционисани. Само што првобитни план Терзићевог обраћања то није ни био циљ(рекло би се). Ко мисли да се првенствено огласио ради притиска на судије, или је ментално заостао, или има неку корист од тог свог ''мишљења''. Трећег нема. Или је све ово организовано против Звезде, и цела медијска кампања и промена судије, или смо и ми сами део једне шире игре. Било је стоструко горих ствари, поготово од Партизана, па су сви ћутали. Да не помињемо Толетову еру, када је пола лиге пропатило од истих тих судија. Видим Пазарци се јављају, Мађари се јављају, буђави Тончев из Сурдулице, шатро пријатељ Звезде, се јавља, а до јуче су сви најоштрије критиковали исту ту судијску организацију. Сад им ''стало'' до моралних вредности па имају потребу да се огласе.
 6. Терзић се није жалио без разлога. Колико сам ја схватио, жалио се зато што нам је првенствено додељен Мажић(што је уједно свугде било објављено) и ови су накнадно променили одлуку. Није то никакво мешање у рад ФСС, сере ми се од овог лицемерја. ***** их у уста, као су сви поштени па нашли да моралишу. Смрди ми на организовану кампању, с тим да не искључујем да су неки клубови ушли у то по принципу ''Куд сви Турци, ту и мали Мујо''.
 7. Причао је да је ископао Павкова из четврте-пете лиге и довео у ЧСК. Супер што је у Воши и што су баш њега изабрали. Нажалост, мислим да би се опет одлучили за неког Џимија или Загорчића да Ивановић и сам није из тих крајева.
 8. Више се прича о овом дебилу него о Канги, који је доживео сто пута горе ствари у Пазару и нико реч није проговорио, а ни он се сам није бунио. У томе је разлика између њих двојице - Евертон ван терена је миран као бубица, док Канга фура свој стил. На терену се Евертон претвара у највећег смрада који заслужује овакве прозивке. Канга је ок, има какав-такав карактер и направиће срање једино уколико неко баш претера. И не плаче кад је свестан својих поступака, за разлику од Евертона који испровоцира прозивке и кад дође до овога, кмечи. https://www.mozzartsport.com/vesti/trener-vojvodine-udario-na-najveceg-talenta-zlicic-hoda-seta-i-povremeno-trci-tako-ce-tesko-napraviti-nesto/159983 Какав тип, многи не извлаче превише мана после тако убедљиве победе. Сећам се да је и после јулске утакмице на Маракани исто пар минута анализирао, говорио шта ваља а шта не, иако је имао лепих 2-2. Кад га човек визуелно гледа, рекао би да је типични батађориста, а уствари је пуно бољи од тога. Напредак је јесенас играо баш леп фудбал с њим.
 9. Први скочио на Евертона кад је овај кренуо да провоцира Форсе. Радуловић сисетина ладно рекао да је ,,Евертон решио да им покаже неке ствари после утакмице'', тог човека је мучно слушати. Није ни чудо што су му најбољи другови Вулета и Јокса. Иначе, Евертон је у читавој оној гужви добио жути, што значи да прескаче следећу утакмицу и игра дерби. Раду за ово затворити стадион на пет утакмица, да се стока опамети. Колико видим, Форси су пустили корење и у клубу, чим Рад не пушта играче у Звезду и Партизан. На крају ми је донекле жао Евертона, капирам да је такав карактер, и опет, већина би реаговала исто. Кажем ,,донекле'' због његовог понашања на свакој утакмици и оног потеза с дербија. Исто тако мислим да су наши играчи господа за њих, Лунетово септембарско пишање по Ђурђевићу објашњава неке ствари. Не верујем да било ко сем Канге може бити испровоциран, а и он се добро држи од неправедног искључења против Бугара. Човек је лакше поднео сто пута гору ствар против Пазараца, који су за то заслужили минус десет бодова, и нико није рекао ни реч - ни од навијача, ни од медија.
 10. Колико је Анђус болестан човек, говори податак да је без пардона рекао за овог Радуловића да је звездаш. Форси ретарди, Евертон дебил какав се ретко виђа, Мараш ту одреговао у маниру правог делије, што и јесте. Вреди поменути и тренера Рада, легендарна појава. :Д
 11. Ћути, згадио ми се живот кад сам скапирао шта ми је заправо говорио :Д
 12. Зашто то мислиш? Ја сам био пресрећан кад год им је он почињао, ван петерца је потпуно неупотребљив.. Готиван лик, поседује одређен квалитет али за озбиљан фудбал није, па чак и у ЈСЛ је често вишак. Веруј ми да су у Партизану пресрећни што је отишао. Послао сам захтев Вулетићу пре пар недеља и човек ми се јави у инбокс, пита знамо ли се(јавља се свакоме ко му пошаље захтев хаха). Тако уђем у причу, питам га за Божинова и брат лагано каже да је његово време прошло, да једва чекају да оде. Уз то је била нека прича да је мафијашка комбинација и да због тога добија толике минуте, не знам колико је то тачно. Реално, ни у једном дербију НИШТА није урадио, скроз бескористан је био, играч више за нас, а сваки дерби је почео. Не знам да ли је 20 пута укупно такао лопту за те четири утакмице, лепо се кретао пре чувеног дуела Петковић-Михајловић и то је све чега се сећам.
 13. Не само Канга, већ и струка. Руиз је врхунски играч када је реч о убацивању у празан простор, нико из лиге не може да га надтрчи. Једна од мана је то што га забадамо уз аут линију и тиме ограничавамо и нас и њега. https://youtu.be/HHV1M8BrwKw?t=1 Овде је забоден уз саму аут линију, чиме се ограничава ем простор за шут, ем простор за бека. Због овог позиционирања акција је успорена за читавих 8 секунди. https://www.youtube.com/watch?v=pEqLdA2hKFg&feature=youtu.be&t=323 Овако нешто је одлично радио пре Звезде, код нас први и последњи пут. Мислим да је Евертон из Партизана прилично потцењен играч, представља се као безглави тркач ала Аца Ковачевић док је у стварности много бољи од њега. Волео бих да оде, неће добити квалитет више ко год га замени. Леонарда јавност већ мало прецењује, питање је како ће се снаћи у јачој лиги. Он је играч једног потеза, никад га нисам видео да сам себи створи прилику. Има шут, слободњак, има технику која му не помаже да буде знатно ефикаснији и опаснији у 1-1 и то је отприлике то. Није дечко лош играч али се у задње време прави Меси од њега. У лиги петице би у најбољем случају могао да убоде нека 3-4 гола по сезони и то је то. Катаи је за њега озбиљан квалитет и неко ко доноси превагу у сваком смислу. Овај јесте најбољи играч ЈСЛ, што више говори о лиги него о њему.
 14. Е сад послати Уефи ове куртонске изјаве да стварно имају разлога да кукају :D
 15. U jednom delu dokumenta pise da ce biti izbaceni iz Evrope ukoliko do 31. januara ne isplate 350 000, a u konacnoj presudi je navedeno ono sto Mihajlo vec napisao. Sad ne razumem o cemu je tacno rec.. (f) the additional amount of three hundred and forty-seven thousand Euros (€347,000) became overdue between 30 June and 30 September 2016, bringing the total to one million, nine hundred and twenty-six thousand Euros as at 30 September 2016 (€1,926,000). (a) an exclusion from the next UEFA club competition for which Partizan would otherwise qualify in a number of seasons to be determined by the CFCB Adjudicatory Chamber at its discretion, unless Partizan is able to prove by 31 January 2017 that it has paid the amounts that were established by the CFCB Chief Investigator as being overdue payables as at 30 September 2016; and