Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

SHERIFF

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  13,643
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  364

SHERIFF last won the day on April 7

SHERIFF had the most liked content!

1 Follower

About SHERIFF

 • Позиција
  BIG GUN,NUMBER ONE!

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

29,647 profile views
 1. Zare kod Marica
 2. Lala je za dve nedelje od Svetskih i Evropskih prvaka napravio buvlju pijacu.
 3. Isto ovo puta dva vazi za kornjacu sa senfom na glavi.
 4. Какав срдачан загрљај Вучића и Шредера
 5. А Џикић је познат као стваралац у пичку моје матере. Ствара,вади раге из нафталина.
 6. Иде воз брате,иде воз...
 7. Та Југославија колико год је зло и франкенштајн била,много је више ишла у корак са временом,него данашња заостала Србија под шљивама.Ми смо отприлике пре сто година изгубили шансу да постанемо део слободне и модерне Европе са свим Српским земљама под својом контролом. А што се тиче панка и рокенрола,много је више бендова настало на Северу,него на југу,мада Жаре шта да ти причам кад све знаш.
 8. Боље панкер самоуправљач и бунтовник него данашњи старлетани са почупаним обрвама.
 9. Човек је Бог. А овај интервју обавезно штиво. Рсб материјал... https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjsl6_Mhs_UAhXBOBQKHUzjB4MQFgggMAA&url=http%3A%2F%2Fredstarbelgrade.info%2Frsb%2Fintervju%2F5337-rsb-intervju-milenko-topic.html&usg=AFQjCNF_UEgqxetnwZXEcYoomRKi5DZIyA
 10. Као што је смешно рећи да је данас ЕЛ никад слабија,тако је исто смешно ниподаштавати њихов ф4 '98. Тада је било тако,играле су екипе које су играле,систем је био какав је био.Ф4 је Ф4.Имали су страшну екипу. Истина је ово да им је двехиљадитих требало дуго да направе неки озбиљан резултат. Та титула из 1998. ми је и даље најдража,зато што је конкуренција била паклена. Колико волим Топића мајко мила,тихи јунак нас је водио до титуле.Погинуо бих за човека.
 11. Daj Lalatovica nazad,ogresili smo se o njega
 12. Mora na poso
 13. Stobi on gledo