SHERIFF

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  13,107
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  362

SHERIFF last won the day on January 27

SHERIFF had the most liked content!

About SHERIFF

 • Позиција
  BIG GUN,NUMBER ONE!
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

24,699 profile views
 1. Ово је скандал!! Tenis izmešta finale ABA lige iz "Pionira"? Autor: mondo.rs U slučaju da najbolji srpski timovi uđu u završnu borbu za regionalnu titulu, prve dve utakmice sigurno neće igrati u svom domu.
 2. Николић некад Bivši strateg Partizana bio je besan na strelca izjednačujućeg gola Blesinga Elkea, pošto je Nigerijac predugo proslavljao pogodak, umesto da je odmah otrčao ka centru i sačuvao timu vreme da možda dođe i do pobede."Idiote crni", prodrao se Nikolić kraj aut-linije, a na njegu žalost, to su zabeležile kamere, pa se posle utakmice podigla velika prašina u Sloveniji. Николић данас Већ сам рекао да је то срамно, то што се тамо догађало. Николић: Бесмислено казнити и Евертона Када они Влади Штимцу урлају мајмунске звуке,то је авангарда,а ово је срамота и бесмислица. И даље не верујем да постоје људи који проналазе оправдање за овог мајмуна са гране.Како баш увек он упадне у фрку? Да га бар неко сретне на улици и шамара мало.Ништа боље није заслужио.
 3. А није плакао кад је провоцирао Север после гола? Чудо како се сви за трен ока претворе у стоку чим обуку ту жгадију од дреса. Распале Форсе не вреди коментарисати.
 4. Кангу не стављати у састав за дерби.Заједно са врачем га закључати у просторију где спремачице држе метле.
 5. У прошлом дербију је Евертон је требао да добије црвени до 30-ог минута.
 6. Није ми јасно како можете да их гледате?
 7. Нема леба без мотике Мани се тикета.
 8. Nastasić donirao 100.000 evra za obnovu Dečjeg odeljenja opšte bolnice u Valjevu http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:650009-Nastasic-donirao-100000-evra-za-obnovu-Decjeg-odeljenja-opste-bolnice-u-Valjevu
 9. Данас је Свети Трифун,неверници.
 10. За боље и није.
 11. Пази,ни ја не волим ''вернике'' који после Србовања на стадиону следеће јутро у школском дворишту продају дрогу деци.Ни на кога не упирем прстом,али чињеница је и да се то дешава. Разумео сам шта си хтео да напишеш. Али конкретно ова ситуација нема много везе са одлагањем 22. кола.
 12. Искрено,нисам ја ту да судим ко је верник,а ко не. Али исто тако не могу веру да стрпам у исти пост са глупостима попут цеце и геј параде.
 13. Није срамота бити верник.Још мало ћемо доћи до стадијума да ни славу не славимо. Ај да је концерт Цеце,педербал,Гуча па да се гадимо оволико.