Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

RASMC

МЦЗ Тим
 • Постова

  2,539
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

4,677 Одлична

About RASMC

 • Позиција
  Ветеран

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Niš

Последњи прегледи профила

3,177 profile views
 1. Lepo od Đorđevića što se konačno pojavio na prvestvu. Definitivno je presudila promena odbrane na piku u drugom poluvremenu. Preuzimanje se pokazalo kao bolje rešenje s obzirom da Česi ne poseduju zavidan individualan kvalitet.
 2. Hvala Kaliniću i što je promašivao one trojke kada smo dobili Fener u Pioniru. Što se mene tiče, neka baljezga i priča šta god hoće. Dok je košarkaš, samo me interesuje šta prikazuje na terenu. Zato i svaka čast Bogdanoviću kako je odigrao ovo prvenstvo. Imao je najveću slobodu u igri ali se mora reći da je to zaslužio i u velikoj meri opravdao uakazano poverenje.
 3. Izvinjavam se što pišem ovako parcijalno, ali stalno se setim nečeg novog Nisam primetio da smo napali Kampaca na niskom postu iako imamo dva pleja od skoro 2 m.
 4. Ponovo je otvorio utakmicu sa pogrešnom petorkom. Konačno je sklonio Birčevića, ali je zato ubacio Raduljicu. Gle čuda, puca odbrana na piku i reket. Milutinov je morao da počne zato što u poslednjih godinu dana izgleda kao da je u stanju da nosi igrača igrača na leđima i pritom poentira.
 5. Đorđević je zreo za nogobulj. Odstranio je Nedovića i Kalinića, a ovamo na prvenstvo vodi četiri beka i četiri centra.
 6. Iako smo kvalitetniji od Argentinaca, brine me to što ponovo idemo na ekipu koja voli da bije u odbrani. Samo se nadam da neće ponovo početi sa Birčevićem jer će ići direktno na Skolu. Nema potrebe da započinjemo utakmicu iz minusa.
 7. Samo selektor ima povredu mozga. Nas je uništion jebeni Klaver. Strašno. Mislim da nam stvarno ne treba Kalinić.
 8. Bogami, žestoko smo podbacili do sad. Ovo su upravo situacije kada je potreban trener. Skariolo je preokrenuo tok utakmice zonskom odbranom na koju mi nismo našli rešenje i od tada smo u kontra ritmu.
 9. Zaista odavno nismo bili favoriti protiv Španaca. Mislim da Rubio nema kapacitet da bude vođa ekipe, tako da se priča svodi na Gasola, Rudija i Ljulja. Međutim, drugu dvojicu su ozbiljno načele povrede dok je Mark ipak slabiji od svog starijeg brata. Huančo deluje da je u najboljoj formi, ali mislim da ne može biti čovek odluke. Došao je pravi trenutak da se dobiju Španci.
 10. Bojim se da Guduriću nije odgovarao Obradovićev dril, pa donekle i Radonjićev. Od igrača koji je redovno preuzimao odgovornost pretvorio se u pola čoveka-polu fintu. Nadam se da će se opustiti u NBA ligi.
 11. Ako ne može ni Milutinov da igra, onda upada Raduljica. Međutim, problem nastaje ako ni Teodosić ne može (a sumnjam da će moći). Videćemo da li će zvati Nedovića ili se vraća proverenim snagama poput Ilije Đokovića.
 12. Milutinov je zategnut kao sajla već drugu sezonu, može komotno da preore teren, kakav Raduljica. Birčević - bez komentara.
 13. Denda od sada da prenosi samo žensku košarku Sonju Petrović bi pre vodio na prvenstvo nego Birčevića.
 14. Šta vam je ljudi, verovatno se sprda
 15. Razumeo bih izostanak Kalinića jedino da su njegovi saigrači tražili to od selektora. U protivnom je baš glup potez, pre svega gledajući sa čisto sportske strane.
×