Jump to content

RASMC

МЦЗ Тим
 • Постова

  2,872
 • Придружио се

 • Последња посета

About RASMC

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Niš

Последњи прегледи профила

4,230 profile views

RASMC's Achievements

Ветеран

Ветеран (7/10)

5.4k

Репутација на форуму

 1. Čestitam! Nisam proveravao, ali vrlo moguće da smo svi imali nešto slabiji učinak nego prošle sezone.
 2. Videćemo [emoji3] Ako ste bili u ligi prošle godine, automatski ste tu i ove. Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
 3. Evo i drugog dela http://www.mojacrvenazvezda.net/238024/2021/08/01/intervju-sa-milosem-jovanovicem-podkast-sesta-licna-drugi-deo/
 4. Mislim da u ovom konkretnom slučaju nije samo do patriotizma već do toga li je neko takmičarski nastrojen ili ne. Zato i imamo Gasola koji je iz Katalonije, a pritom još uvek ima dovoljno motiva da se drnda u 41. godini sa reprezentacijom.
 5. Ja sam skoro uzeo Redmi Note 10 i mogu samo da pretpostavim kakav je Pro, ako je ovakav jeftiniji model ?
 6. Uprkos svemu, sumnjam da je ta suma od 100 miliona tačna. Što ne menja činjenicu da samo pumpaju dugove Telekoma i da je pitanje vremena kada će ga neko uzeti bilo za dugove, ili ćemo ih svi plaćati direktno iz budžeta.
 7. Evo i nečega pametnog izuzev dosadnih dnevno-političkih tema ? http://www.mojacrvenazvezda.net/237627/2021/07/20/mcz-ekskluziva-intervju-sa-milosem-jovanovicem-podkast-sesta-licna-prvi-deo/
 8. Meni je samo neverovatno kako su nas doveli do toga da raspravljamo oko politike kada je u pitanju prenos stranih fudbalskih liga. Vala baš ludilo mozga.
 9. Ma nije, ja bih to upalio par puta godišnje maksimum, nego sam čisto hteo da proverim jer sam potpuno prestao da pratim cene komponenti nakon skoka cena zbog bitcoina. Ionako ću morati da menjam kompjuter uskoro jer je star 8 godina, pa sam hteo da vidim kakva je situacija na tržištu. [emoji2]
 10. Drugari, da li je izvodljivo da se sklopi neki kompjuter za €250 koji bi pokrenuo najnoviju PES/FIFU ili 2k? Pretpostavljam da nije, ali rekoh da proverim ?
 11. Ne mogu da kažem da me iznenadila ova odluka Jokića, ali se ovo jednostavno svodi na to da li želiš da posvetiš vreme reprezentaciji ili ne. Dončić je već u Sloveniji, Lilard je rekao da će igrati, tako da pojedini igrači iz NBA lige svakako imaju želju da nastupaju i na tim takmičenjima. Inače, retko ko od naših igrača ima dug staž u reprezentaciji i velika većina prestane tu oko 30-te godine. Na kraju će verovatno Teodosić imati najduži staž u reprezentaciji.
 12. Nisam baš siguran, ali mislim da Limitless važi samo za jedno kolo, dok Wildcard menja igrače i za naredne utakmice.
×
×
 • Create New...