Jump to content

милпар+

Звездаши
 • Постова

  13,971
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  39

Everything posted by милпар+

 1. Нови сам на форуму, па се стидим. Спортски поздрав! ДПС до побједе!
 2. Поставили СНС управу. Кошаркашки ништа. Све је то мени јасно. И не говорим да је то нормално. Поставио сам се у нашу перспективу, у којој смо 'јебана странка'.
 3. Све ово што си написао представља оно што Човић хоће да мисле навијачи и даа причају о томе. За мене не пије прича о малом бучету КК-а све ове године. Мањи је од Партизановог сада, али није ни тако мали био сигурно. Слажем се да би доста лакше било да немамо притисак АБА лиге као предуслов за ЕЛ, али у тој АБА лиги је пола леватских екипа које наше резерве са младим играчима МОРАЈУ добити, поготово кући. Крка, Олимпија, МЗТ... ОК, Дерби, против Цедевите и Будућности морају играти првотимци. Али против оваквих екипа разигравај резервисте. То је једна од највећих замјерки које имам Радоњићу. И опет се бјежи од теме. Опет се прича о њима, а не о нама. Одговорно тврдим да би, да се радило како треба све ове године, држава исто стајала иза нас као и иза њих. На крају крајева, то "стајање" није ни сада мало; да ли има неко да стварно мисли да смо од Меридијана платили нпр. Кампаца?
 4. Играч на позицији примача плате како би се извукле паре из клуба. Не знам како за све ове године нисмо вратили Квинсија Милера. То је то. Имамо паре, али их дајемо на будале. По мени, не треба бити проблем дати паре за неког нпр. НЦАА играча ("мачка у џаку"). Доста је већи проблем дати паре, па и 1.000 € Симоновићу, Цирбесу и екипи. Њихову улогу може одиграти било који млади играч, сваке године ми потпишемо неког од њих. Гдје је Гушић нпр? Је ли толико лош да не може одиграти против Крке у Пиониру пола сата? Ако јесте - зашто је потписиван икако? Чија је то грешка?
 5. А што се упорно равнате према њима? Зашто упорно гледате шта они раде и нису урадили, па тиме нас правдате? То што они нису избацили играча и искористили Динамик не значи да треба мислити да је нпр. Лазаревић од 25 година млад играч и да је потенцијал. Нико не каже да они требају бити узор за нешто - не, напротив. Овдје, бар ја, причам о томе шта МИ нисмо урадили за све ове године, а могли смо, и шта МИ радимо погрешно, а не треба да радимо. Једино гдје сам њих споменуо је чињеница да имају врхунски тим и да играју добро, о чему резултати говоре. И упркос свему томе надам се да ће им се поклопити резултати да не прођу даље, што би, нажалост, као и прошлих сезона то био хајлајт наше сезоне.
 6. Десет година смо имали да направимо систем, да градимо и надограђујемо ростер - али нисмо. Ту нам нико није крив. Кренули смо били у том правцу, па смо стали. Од како је Радоњић први пут отишао само смо сезону под Томићем одрадили како треба. Али то је и домет нашег клуба - Еврокуп. Да смо се за 10 година позиционирали у Европи као клуб који има систем и клуб који из године у годину напредује у ЕЛ, сталајала би држава још јаче иза нас, као што сада стоји иза ових. Нико не очекује да ми освојимо ЕЛ, али дај да будемо конкурентни у пм. Дај да не чекамо да избаце Русе и да не гледамо гдје ће се још заратити па да имамо шансе за топ 8. Дај да зацементирамо то 7. мјесто и да не правимо калкулације сваке сезоне кога морамо добити и ко мора изгубити да бисмо ми прошли. Што нама још увијек игра Лазић? Најбољи стријелац клуба у АБА лиги са просјеком од 5 поена по мечу. Како то да његову гранитну одбрану није препознао неки јачи клуб од нас. Или је у питању неки ничим заслужени уговор. Човјек је имао 300.000 једно вријеме по сезони. За шта? Скаутинг нам је очајан. Лоренцо Браун је последњи играч кога смо "ископали". Гањамо полуповријеђене играче и онда се чудимо кад се опет повриједе на мјесец дана у кључном периоду сезоне. ФМП нема никакве улоге. Стручни штаб? Која је била нпр. Симоновићева улога на почетку сезоне у стручном штабу? У модерном спорту је стручни штаб све. А ми то попуњавамо на пријатељској линији. Спортски директор нам просјечан бивши играч који је водио подкаст. Је ли Јао Миле следећи? Суштина свега - од 2017, када је Радоњић први пут отишао, у клубу се не ради како треба! Не кажем, ова сезона је специфична. ШББКББ да је Кампацо регистрован када је дошао? Вјероватно би се довео и Полонара, и неке ствари би биле другачије. Али, то показује оно што сам написао прије - да нисмо никад комплетни ушли у сезону. Што Кампацо није могао да се региструје? Да ли је наша грешка - јесте. Да ли је Човић то окренуо саопштењима да се не прича о томе да је наша грешка, већ да нас неко саботира и остале глупости - јесте. Још једна суштина свега.
 7. Фасцинантно је како Човић из године у годину користи исти фазон да се не прича о њему и његовом лошем раду (његовом=читав клуб) већ да се прича о рандом стварима. Није битно: - што смо сваке сезоне рекреативо екипа у ЕЛ, - што сваке године зависимо од других резултата, рата у Украјини и осталих вантеренских догађаја, - што губимо утакмице које морамо добити, а залијећемо се на јаче противнике од којих губимо на екстремно глуп начин, и онда вежемо 5 пораза (читај Барса), - што сваке године имамо неког Радуљицу, Недовића, Кешеља и сл. преко којих се извлаче паре из клуба, - што сваке године доведемо неког лошег еврокуп играча (Халанд) који је случајно напунио или нас или Партизан, - што сваке године уђемо некомплетни у сезону и изгубимо 5+ утакмица због тог једног играча, - што за 10 година доминације нисмо успоставили систем клуба у ком се играли и тренери прилагођавају нама, а не клуб њима, - што је Лазаревић од 25 година последњи 'млади' играч којег је ФМП створио, - што је Добрић, а прије њега Гудурић, последњи добар играч којег је ФМП створио, - што се коцкамо са тренером полупочетником и онда вадимо кестење из ватре, - што предсједник клуба склапа тим, а не тренер и спортски сектор, - што играчи чији је прајм био у првом Радоњићевог мандату и сада играју, - што још једино нисмо заратили са ФМП-ом, и још много тога што ми не пада на памет тренутно. Све то није битно, тј. није било битно јер је Партизан био лош све ове сезоне, и све ове ствари би се гурале под тепих кад би се узела титула у АБА лиги и обезбиједила још једна рекреативо ЕЛ сезона. Али, сада када Партизан има врхунски тим и када игра добро, сада све ове ствари и сав овај лош рад долазе на наплату. Зато се укључује спин машинерија. Да није онај глупан Лесор ударио Петрушева, покренуло би се неко друго питање, које би довело до истог овог статуса - да се не прича о кошаркашки лошој Звезди, већ о стварима ван терена. И то се тако лагано и изнова и изнова прими у народу, и сви задовољни. Али добро, битно је заоштрити оловку и написати што јачу протестну ноту, можда нам упишу побједе против Барсе, Жалгириса, Панате и Партизана*2. Битно је и што смо освојили најнебитнији куп на свијету, и одиграли 3 утакмице у 4 дана, изгинули на терену и послије тога се тек не можемо свезати.
 8. Раде ботови пуном паром. Све Даба до Дабе, све партераши Б€.
 9. Неке истине су неки паметни људи овдје рекли прије годину и по. Поздрав свијема!
 10. Ништа моје на Палама нема, само гара и ливада њена.
 11. Ниси ни свјестан какве нумере имају. У топ 3 крајишке сцене.
 12. Ми смо само бранили своје до сада. Кад будемо кренули у офанзиву, има да вратимо и Херцег Нови и Никшић и Дубровник и Мостар. ? Мијењам Фочу за Дубровник.
 13. За Литије је реаговао након мјесец дана, чекао да види хоће ли успјети. А за Литијум и очување природе је толики лицемјер испао; па Јеленина мајка прави МХЕ по Србији.
 14. Што се мене тиче, нека испадне у првом колу. Мени је само жао што сам припадник народа који се више узнемирио што неки лик који одлично игра свој хоби не може да уђе у земљу у коју 99% људи никада неће моћи да уђе, а у свом дворишту му се дешавају свакакве ствари на које не реагује.
 15. @ЈуриГори си од она три пајсера са енглеског фудбала. ?
 16. Како јбт? Да није њега ја вјероватно не бих ни знао да постоји држава Чад. ?
×
×
 • Create New...