cavke

Звездаши
 • Постова

  455
 • Придружио се

 • Последња посета

About cavke

 • Позиција
  Кадет
 • Рођендан 01/03/1981

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

521 profile views
 1. Пробај неки други претраживач, ако не помаже ресетуј претраживач на почетна подешавања. Ако ни то не помогне скини Combofix, AdwCleaner, скенирај то би требало да ти реши проблем.
 2. Нешто се дефинитивно дешава, Вучко је отишао хитно у Рашку. Не знам колико је веровати Куриру, али објавили су да су јаке снаге Жандармерије кренуле према административној граници.
 3. Јуче као кренуо на неку дијету, данас доручкујем бурек...
 4. Циркус
 5. Како их ударају комплекси... Страшно Sent from my LG-H815 using Tapatalk
 6. Шта ти људи раде...
 7. Присети се мириса и укуса меса са роштиља Новаче!
 8. Све су то двд скринери, сачекаћу ипак бољи квалитет :) Иначе погедах синоћ http://www.imdb.com/title/tt2091935/ Акциона комедија, скроз гледљива, филм за опуштање :) Претходно се помињао Shooter филм, не знам да ли знате али приказује се и серија рађена по том филму, управо ноћас приказана последња 10та епизода. Погледао сам прве три епизоде и изгледа скроз ок.
 9. Ма не спорим ја да смо ми за њих свемирски брод у овом тренутку, али се плашим неких ствари на које не можемо да утичемо. Сезона је дуга, ми смо сад у топ форми, скоро да уопште немамо осцилација, играмо готово савршено што говоре и резултати, а борба за трофеје није ни близу. Плашим се умора, пада форме, повреда... Дај Боже да грешим и да ће момци прашити овако до краја сезоне...само ето, што се каже на глас размишљам...
 10. Мени је драго што влада оволики оптимизам када је у питању разлика у квалитету између нас и њих, наше игре нам дају за право да се тако понашамо, апсолутно. Ја се ипак не бих толико опуштао када је стока у питању. Они су навикли да се ваљају у блату и да играју и функционишу у таквим условима. Да се играју мечеви за трофеје ових дана, могли би само да нас гледају и плачу, не би могли пера да нам одбију, што би неки рекли, АЛИ борба за трофеје је поприлично далеко, ми смо тренутно на врхунцу форме и тешко да можемо боље (? ), питање је ко ће бити у каквој форми када дођу ти мечеви. Не дај Боже да нам стигну неке повреде....Са играчима које имају и који им стижу (хвала премијеру) неће бити ни мало наивна екипа. Далеко од тога да треба да их се плашимо, апсолутно смо квалитетнија екипа, али ја бих ипак био мало суздржан када су процене у питању. Наравно то све важи уколико сточари уопште дођу до тога да се боре са нама за неки трофеј.
 11. Теодосићеве асистенције су нестварне. Кошаркашки уметник.
 12. Полако Шерифе, ко каже да ће он после Лондона бити први? :)
 13. Au jbte, kakav splet pogresnih poteza u 5 sekundi.