Jump to content

Никола

Звездаши
 • Постова

  4,139
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  21

Никола last won the day on January 5 2015

Никола had the most liked content!

About Никола

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

4,776 profile views

Никола's Achievements

Легенда

Легенда (8/10)

8.2k

Репутација на форуму

 1. Čini mi se da to beše kad smo imali šetalicu dres sa brojem nula i natpisom igrači, pa se nekako samo namestilo i da ker utrči na teren. Jbt, stvarno kako godine lete.
 2. Jeste on bio poznat, ali više su se neke pesme spominjale kroz sprdnju na nekim stranicama na fejsu. Sad kad izađem negde bude sigurno nekoliko njegovih pesama, a ranije ne znam da li sam čuo jednu da pevaju.
 3. Realno, jedino kombinacija droge i alkohola može da objasni ovu sliku.
 4. To onda znači da si i ti domaći izdajnik, saradnik okupatora! Novi problemi tvoje podvojene ličnosti izlaze na videlo!
 5. Hoćeš da kažeš da ti kao veliki Srbin navijaš za one koji su nas bombardovali? To je gore nego da si prijavljen u Monaku.
 6. A računaj da se slavi i sa ove strane Drine 9-og. Daće Bog da ne bude granice tu.
 7. U njegovom slučaju nije ni vest da je završio trku, to je odavno nemoguća misija. Vest će biti da je prošao bez povreda i da mu se bajs nije pokvario.
 8. Ja kontam da on tamo ide na biciklu. Kaže da je sinoć pao preko guvernale, ali da je smogao snage da nastavi.
 9. Čekaj, odigraš utakmicu, budeš najbolji na terenu, a na sledećoj tribine? Dečko nije dobio nikakvu šansu, a oni koji prate treninge su videli da je itekako zaslužuje. Sigurno pre Poletanovića. On baš i nema razloga da oseća neki dug prema Zvezdi za razliku od nekih drugih koji se dižu u nebesa u poslednje vreme.
 10. Jbg, sve je moguće. Čini mi se da je prošle godine oboren avion tako što su radnici koji transportuju prtljag uneli bombu. Ne mogu da se setim tačno gde je to bilo, jer ovo je toliko učestalo da više ne mogu da pohvatam. Otprilike da je planeta uveliko u III svetskom ratu, a da nismo ni svesni. Nikada mi neće biti jasno da neko bude u stanju da ubija nedužne ljude zarad nekog ''višeg cilja''.
 11. Ne volim teorije zavere, ali ovo sa padom aviona miriše na teroristički napad. Tuga do neba. Nema se šta reći.
 12. Nego, je l' ova Mina bila vatrena navijačica ovih što su iz drugog univerzuma, ali nažalost delimo brdo, dok su igrali EL? Mala se izgleda loži na evroligaše.
×
×
 • Create New...